Ciddiye almadim, hesaplatmadim da...
Ciddiye almadim, hesaplatmadim da...
Salla gitsin. Hesaplatmadim bende.
Sen iyisin be faruk,vaktin var
Ben Hemen ölcekmisim[img]smileys/smiley12.gif[/img]
arkadaslar 14 yil 9 ay omrum kalmis sayet bu zaman zarfi icerisinde sampiyon olamazsak kimse cenazeme gelmesin ben bi kösede usulcana hakkin rahmetine kavusurum[img]smileys/smiley19.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
ulan kalpten gidiyordum, Erhaaaaaaaaaannnnnnnnn yedum usak seni sakin gozume gozukme [img]smileys/smiley7.gif[/img]soktayim hala[img]smileys/smiley5.gif[/img]
murat Nickli Üyeden Alıntı
abi yoksa sen coktan olmusmusun [img]smileys/smiley36.gif[/img]
30 YIL 2 AY SONRA KARDESINIZ ARANIZDA OLMAYACAKMIS
ölüm yasini söledigi sayfanin altinda yorumlar var okudunuz mu abi ya gulmekten kirildim ya.adam harbsiden ciddiye almis nasil sövuyo programa..len bu turk insani yokmuu...
beyler bide refleks testini deneyin ayni sitede bomba bi sey.
NOT:Refleks testini yaninizda bayan yada manita varsa yapmayin benden uyarmasi yoksa facia olabilir...
3 yol 2 ay örüm kaldi
murat Nickli Üyeden Alıntı
Ciddiye Almayin Demistik.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Efrasiyab Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
39 yil , 1 ay ömrüm kalmis ... Sevinsem mi? Üzülsem mi bilmiyorum...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
çok sanslisin çünkü benim 7 yilim var[img]smileys/smiley19.gif[/img]
reflekslerle ilgili yorumlar deli.beyler bu testi ben ciddi bisey sandim Allah'dan etrafimda birileri yoktu.denemeyin.ula ne biçim test bu,silecem bunu.
Ne sansi ?Bizim ailedekiler 50 yasini geçemiyor...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Birde üzerine ceset fotografi çikmaz mi...Zaten korkudan ömrümden 2 sene gitti be...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ciddiye almadim ama hesaplattim.
3-6 yilarasinda ömrüm kalmis
Çikan resimlerden de kokrmadim
1 yil 4 ay ömrüm kalmis. Sanirim Trabzonsporumun sampiyonlugu bana hayal. Siz kendinizi kurtarmaya bakin.
Bordomavi.neti cenazeme beklerim. Pankart açmak, alkislamak, tezahürat etmek yok ama[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bu arada test çok hostu. Tesekkür ederiz.Herkese Allah uzun ömür versin.Saglikli, mutlu,sampiyonluklarla dolu nice yillara.........
osmanozcilingir Nickli Üyeden Alıntı
valla aporleler sendeacikmiydibilmem ama o ses bir anda cikinca ardinda oyle bir foto cikinca kalbim duracak gibi oldu [img]smileys/smiley5.gif[/img]ciddiye almakla alakasi yokki beklemiyordum dogrusu..
ohhhh 35 yil 8 ay daha bu forumdayim..benden çekeceginiz var
esra desene 70 yasina kadar yasiycan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)