________________Sylva________________
???????_____Song______Egemen_____Cale
_______________Ceyhun_______________
Yattara____Selçuk____Alanzinho____Gabric
_______________Gökhan_______________
Benim kadrom böyle. Gökhan'ı mecburiyetten koydum.
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
zafer yelen gelince belki birşeyler aşılır diye düşünüyorum. o gelince selçuk'Un yerine geçecektir. ve şöyle bir diziliş olur sanırsam orta sahada
---------------ceyhun-------------
yattara----zafer-colman-----gabric(alan)
colman geriden gelip hücumu destekler, geriden daha çok oyun kurar, zafer ileride pas dağıtır ceyhun defansif özellikle oynar şutlarıyla hücuma katkı sağlar arkadan top şişirir. ve yine de biz gol atamayız. neden? çünkü forvet yok. pası verdin nereye boşluğa 4-5-0 yok 10 kişi oynuyoruz. adamları boğazlıyorlar rakip defanslar nefes alamıyorlar. rakip defansını penaltı noktası hizasına kurunca ve 11 kişi savunma yapınca ne oyun düzeni kalıyor ne birşey. forvetlere de yazık bize de yazık. onlara giden her top garanti rakipte kalıyor, şut vursalar zaten 1 top genişliğinde mesafe yok. arada bizim içimiz eriyor.
tzercin61
Devrearasinda yepyeni bir olusumla, daha da önemlisi Minimum 33 Puan toplamis bir takimla bu hayal gerceklesebilir.
Tabi yine bu hayali bölmeye calisan icimizdeki Irlandalilar türemezse!!!
Konu Fanatik28 tarafından (04.09.2009 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.
TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
--------------tony-------------
song----giray------egemen--cale
yattara---selcuk---colman/zafer---gabric/engin
---------gökhan----alan------------
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
ne bu atiba sevdası ya bu adam iğrenç bi oyuncu ya herkes tutturmuş atiba diye...
sistem 4-5-1
kaleci ochoa
sağ bek abdurrahman
defans göbek song - ceyhun veya giray
sol bek caner erkin
sağ kanat yattara (türk olabilirse) yoksa quaresma yada jimenez
defansif ortasaha sissoko veya veloso yada flamini
sol kanat guardado - farfan
ortasaha orta selçuk - gourcuff olmazsa modric
forvet fatih tekke
yedek
kaleci: tolga - onur
sağbek: orhan şam
defans göbek: egemen
sol bek: çağlar birinci
sağ kanat: serkan balcı - türk değilse yattara
sol kanat: barış engin
defansif ortasaha : ceyhun
ortasaha : colman
forvet : mehmet batdal - gökhan ünal
beyler görüşlerinizi bekliyorum.....
hayal sadece hem aurelioda gelmez ona bakarsan, fm değil bu....
Aurelio'yu Aurelio yapan Trabzonspor'dur..neden gelmesin 2.ligte oynamaktansa Trabzonspor'a gelir..
I am not in danger , I am the danger..
yaa trabzonspora bırakırlarmı o adamı fener peşinde galata peşinde.....
.........................
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
fan*tik h*bertürk ve televizyondaki spor haberlerinden![]()
hayalimdeki değil ama en makul değerler ile:
---------------tony silyva-----------------
serkan balcı---song---egemen----cale(ferhat)
yattara------ceyhun-----colman(zafer)-----gabriç(engin)
---------------------alanzinho--------
-------fatih tekke----
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
-----------------------------------------sylva----------------------------------------------
Sabri S.-----------Egemen----------Servet--------------Caner
Mehmet T.-----------aurello---------Harry K.------------Arda t.
--------------Fatih-------------------Milan Baros
Konu 3761ibo tarafından (11.09.2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Barosu yazamamıstım:D
sen sadece fatih tekkeyi istiyorsun peleray bencede en önemlisi forvet ama takımda kaleci eksiği var sağ bek eksiği ortasaha eksiği defansif ortasaha eksiği var ama bizim maddi durumumuz ile anca forvet eksiği giderilir...
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Tony Sylva iyi kaleci 1 maç güzel oynuyor 2 maç kötü oynuyor pek güven vermiyor üstelik şişman....![]()
A Love..Lİke No Other
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)