Bu ne ben bise anlamadim oyanayamiyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
evet beyler. bana göre dünyanin gelmis gecmis en zor oyunu. buyrun sizle paylasiyorum. ben Level4 de tikanip kaldim. 120 level var bildigim kadariyla.
haydi hep beraber ugrasalim.
http://deathball.net/notpron/Edited by: kelkitli29
Bu ne ben bise anlamadim oyanayamiyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Level 3'e bile geçemedim ben.
Amaç ne ki??
Bende onu sordum iste ne yapmaya çalisiyoruz burda
ya her gösterilen yerden cikmaliyiz. bende henüz tam cözemedim. sabahtan beri ugrasiyorum daha level 4 deyim[img]smileys/smiley36.gif[/img].
ollley.4 ü yaptim. simdi 5. leveldeyim.
hayret bir sey ya. tanidiklarim var 80 lere kadar yapmislar bunu. nasil olacak aklim ermiyor.
[img]smileys/smiley36.gif[/img]Beyler çok degisik bir oyun ve hiç resimle falan ugrasmaya degmez.
Ilk bölümde Enter the door diyor ona tiklayin
Ikinci bölümde resim var ve el isareti yukariyi gösteriyor.Burada yapmaniz gerkeen adres çubugundaki /level2 kismini /level 3 yapmak
Üçüncü bölümde adres kismindaki /false kismini /true yapmak
Dördüncü bölümdeyiz bende burada takildim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
osman ne adammsin nerden geldi aklina onlari yapmak [img]smileys/smiley36.gif[/img]
çok saçma ipuçlari veriyor bende sifrelerin bir bölümü var isteyene verebilirim
bu ne yaw? 2.levelee geçtim ortalik karanlik, bise göremiyorum...
Arkadaslar çözümleri yazdik yukarida[img]smileys/smiley36.gif[/img]
ahaha simdi ugrasin bakalim. bu arada ben 16. levele geldim. büyük bir basari.
tanidiklarim var adamlar 2-3 yildir bunu bitirmeye calisiyorlar[img]smileys/smiley5.gif[/img]
hic bir sey anlamadim bu oyundan [img]smileys/smiley5.gif[/img]
anlasilan bi deli bi kuyuya bi tas atmis 40 akilli çikaramiyo[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ilk bölümde Enter the door diyor ona tiklayin
Ikinci bölümde resim var ve el isareti yukariyi gösteriyor.Burada yapmaniz gerkeen adres çubugundaki /level2 kismini /level 3 yapmak
Üçüncü bölümde adres kismindaki /false kismini /true yapmak
Dördüncü bölümdeyiz bende burada takildim![]()
bu oyunda hep url üzerinde oynama mi yapiliyo?
ula Osman geçtin mi 4.leveli?!? [img]smileys/smiley4.gif[/img]tam bir beyin firtinasi bu... keske Türkçe olsa... sonuçta bilmece bunlar... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
yok yok ben bu oyunu oynamam, kimseye de oynatmam... hakkinda çok korkunç seyler okudum çünkü... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
bu arada bu oyun vesilesiyle mors alfabesi ögrenmeye merak saldim... [img]smileys/smiley4.gif[/img]hadi hayirlisi... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
ilginç bi oyun. oyun da sayilmaz aslinda. ama hastalik oldugu kesin. bunun fan siteleride vardir simdi. oralarda yazmislardir yollari.
evet 4. levelde mors alfabesini bende anladim. ama acayip bise ya. yillardir ugrasanlar var hala bitiremediler
mahir_kuzey Nickli Üyeden Alıntı
google bu oyunun sahibine, oyunla alakali her arama için 3 cent veriyomus diye duydum...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)