Hayılrısı ne ise o olsun.ama kazanan trabzon olsun![]()
Hayılrısı ne ise o olsun.ama kazanan trabzon olsun![]()
Kahrolsun endüstiryel futbol.YAŞASIN HOLİNANİZM!
Bence sezon boyunca fenerin en kötü bölgesi orta sahasiydi son dönem emrenin inanilmaz gayretiylen biraz olsun sürünmeye basladilar ama cok kötü bi orta sahalari var bizim orta sahamiz direncli ve hirsli olsun sorun olmaz.
Benim asil korkum Gulizar a atilacak ara toplar, onlara dikkat ettigimiz vakit gol yemeyiz bence.
Herkes rahat maç diyip duruyor.Hiç de sandığınız gibi değil.Adamlar fazladan ön eleme oynamamak için saldıracaklardır.Kolay maç değil.Geçen hafta kaybetselerdi o zaman olurdu.
Colmandante
Sivas puan kaybetsin de...
Ben 1-0'a razıyım.![]()
Alalım da 1-o Olsun 6-1 Olsun. 4-1 Yan Olsun![]()
Ezeceğiz,Ezeceğiz !
ula bu maçlar pazar degilmiydi neden c.tesi oldu ya lanet olsun...ben simdi napıcamçocukluk arkadasımın can kardeşimin dügünü var bu aksam ben simdi hangi sevdamdan kopacagım
aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...! kolumda serumla kahveye maç izlemeye giden ben simdi buna ne formul üreticem hadi bakalım çık işin içinden
volkannn KOYDUK MU ?
Geçen hafta Beşiktaşa verdiler eğer çok hoşlarına gittiyse bu haftada Sivasa verebilirler.Mehmet Topal başta olmak üzere geseli futbolculara bunu sormak lazım.
alex var emre var guiza var en önemlisi deivid var.. hiç de kolay geçmeyecek maç hele deivid bizim maçlarda jeneriklik bi gol atar![]()
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Kolay diyip durmayın! Maçın kolaylığı falan yok çok çok zor bir maç
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Arkadaşlar bu adamlar kupada final oynadıkları için zaten uefa'yı garantilemediler mi? Benim bildiğim kupa galipleri statüsünden kupaya katılıyorlar. Lig onları çok etkilemeyecek diye biliyorum. Yanlış mı bu bilgi?
Fanki tonki zonki...
Kolay maç değil ama Fener'in de eksikleri ortada...
Bir daha Fener'i böyle yakalayabilir miyiz bilmiyorum...
Akıllı oynarsak fark bile olur diye düşünüyorum...
Ama gene de zor maç yani...
Hamiş
bizim acimiz dan cok kolay bir mac olacak
galatasaray cephesi acaba bu maca nasil bakiyor önemli olan bu
cimbomun bir cok EKSIGI VAR onun icin biz maci aliriz da galata sivasi yenermi soru isaredi bütün gazete yazarlari maci sivasin alacagini söylüyor az bir zaman kaldi nefesler duduldu kazasiz belasiz insallah yüzümüzün akinla tatli sonuca ulasiriz
zivazzz zırzopunu geçelimde bu sene için başka birşey istemiyorum
seneye 7 olacak bu sefer...
"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
büyük önemi var maçın sivas kazansada feneri yenerek ligi kapatmamız lazım.sonuna kadar asılacaklar maça.biz iskontosuz geçen seneki tarifeyi uygulayalım.ayrıca bursanın yenik durumda olduğu haberi gelsin cincon maçı verir büyük ihtimal
Defansın göbeğinde bizum rizeli yasin var haydi bakalım gökhan ünal ortalardan gir golünü at olum.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
İnŞallah alacaz bu maÇi...1-0 olsun bİzİm olsun...ama bu fener sezon boyu bİ nane yİyemedİ Şİmdİ gelİr bİze patlar.... Bİrde song un durumuna bi anlam veremiyorum... Neden bu adami kestiler ... Tamam hatali maÇlari oldu son donemde ama İlk yari takimin en iyi 2-3 oyuncuusnda bİrİydi...defansin sİgortasiydi.... Yani en azindan kusturulmemeli...bakarsiniz yollama bile yollarlar...song galatasaray maÇina kadar fulll 90.dk oynadi.... Takimin en Çok forma giyen oyuncusuydu.... Anlam veremiyorum... İnŞallah kisa zamanda takima donmesini saĞlarlar...İnŞallah yollamazlar...
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
İlk yarıdaki maçta tamda deplasman takımı gibi oynayıp çok iyi pozisyonlar bulmamıza rağmen topu içeri sokamamıştık.Aynı taktikle oynarsak yine başarılı oluruz bence ama bu kez ev sahibi biziz.Doğal olarak Fb daha defansif oynayacakdır ve kontra arayacakdır.Biz her türlü pozisyon buluruz, umarım değerlendirme noktasında sıkıntı yaşamayız.Gözler Avni Akerde kulaklar Sami Yende.Bu açıdan da heyecanlı ve zorlu bir maç olacaktır.
Ahmet hoca geçen hafta Ceyhunla yaptığı sürprizi bu hafta farklı bir isimle yapar umarım ve bizde geçen sezon Onur'un gösterdiği türden bir performans izleriz.
1-0 olsun bizim olsun.gecenin sonunda CL hakkını kazanan takım Trabzonspor olsun.
bana göre bugün maçlar böyle biter bizde ch ligine gideriz :
Ts-Fb trabzon
gs-sivas gs
bursa maçı alır
bjk de yener gbime geliyor
Rakibin en önemli silahı Hüseyin.
Onun yapacağı akıl almaz asistlere dikkat etmeliyiz.![]()
#15 Ferhat ÖZTORUN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)