Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ATA?ya SIKAYET için ANITKABIR?e

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ATA?ya SIKAYET için ANITKABIR?e

8 Mayis 2005 tarihinde Ankara, Istanbul ve Trabzon'da çok güzel protesto organizasyonari düzenlendi......

Acaba bunlari bir de;

ATA'nin HUZURUNDA ANITKABIR'deATA'ya daSIKAYET etsek mi.....

Yoksa fazla mi abarti olur...

Türkiye'nin her yerinden, çoluk-çocuk, anne-baba, tüm sülale..........

Not : Bu forum basligi sadece böyle bir organizasyona üyelerin fikirlerini ögrenmek amaciyla açilmis her türlü degisik fikre açiktir...Edited by: SKY-GUARD
    ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

olasbilir

GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

Büyük bir organizasyonla futboldaki kirlenmislik Atamiz'a sikayet edilir. Atatürk'ün spor ve sporcularla ilgili sözlerine göndermeler yapilir bu gün ki sporculardan örnekler verilir. Çom güzel olur ancak bu Anitkabir ziyaretine yetkililer izin verir mi... fenerli ezik bir yetkiliyle karsilasabilirsiniz.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Çok saçma!...Her ise Atatürk'ü karistirma hastaligimiz burdadaolusmasin!...Bu devlet'in sikayet edilecek mercileri var,birakin da rahat uyusun!...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

düsününce kulaga hos geliyor.düsünsenenize yurdun dört bi yanindan gelen10 bin trabzonspor taraftari ellerinde bayraklar dillerinde sarkilarla anitkabiri avni akere çevirmis. ama uygulamada zor gibi gözüküyor.
          Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
          Sadri ŞENER

Yorum

bence gerek yok. genede büyükler bilir

Yorum

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Çok saçma!...Her ise Atatürk'ü karistirma hastaligimiz burdadaolusmasin!...Bu devlet'in sikayet edilecek mercileri var,birakin da rahat uyusun!...
              [img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Bana mantikli geldi ama isi fazla abartmadan, konusma, tezahürat falan
                yapmadan hep birlikte gidip, çelengimizi koyup fatihamizi okuyup
                dönebiliriz. Organizasyon daha da özenli olursa bu sefer çolugumuzu
                çocugumuzu da getirebiliriz.

Yöneticilerle, derneklerle baglanti da kurulmali. Olacaksa bu sefer sadece BMN olmasin orada...

Sevgiler...

Yorum

Bence söyle bir olay alobilir

1-önce izin için kulüple görüsülür

2- çok büyük kalabalik olmamiz lazim

3-istanbul trabzon ve diher illerden katilimin gelmesi lazim

4-bu daha büyük tepki getirir bence

çok çok iyiy olur bence
                  GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

bencede abartmanin anlami yok.ama daha degisik sekillerde ses getirecek protestolar düsünülebilir

Yorum

Menfi islerimiz için,bu dünyadan göçüp giden insanlardan medet ummak; dogru olmaz kanaatindeyim,buancak insanlari sirke götürür...Anitkabire gene gidelim ama dua etmek için...Atatürk ne yapsin bize kardesim?Ölmüs bir insan...Antipatik durumlarada düsebiliriz...Rahmetli zamaninda demis iste: ''Ben sporcunun zeki,çevik ayni zamanda da ahlaklisini severim'' iyi de hani nerde öyle ahlakli sporcular,adamlar?...Sporun içine ettiler.Simdi moda

GÜCÜN HUKUKU!...
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

fikiri begendim kesinlikle fakat tv da iki görüntüden haric hic bir sey elde edilmez yinede.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

cok yanlis kesinlikle yapilmamali

ZATEN EZIKLER VE KARGALARA BU KONUDA GICIK OLUYORUM BIRI DIYOR FENERLI DIGERI DIYOR BEJEKELI RESMEN KULLANIYORLAR

ATAMIZI BU TUR OLAYLARA ALET ETMEYELIM ARKADASLAR [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Arkadaslar,

Yeni ve orijinal fikirleri gündeme getirmek, tartismak güzeldir. Bu konuyu açan Bahadir bey'e de bundan dolayi tesekkür ediyorum.

Bana sorarsaniz, böyle bir girisim yüksek risk içeriyor derim. En nihayetinde bu bir taraftar organizasyonu olacaktir ve basindan sonuna kadar kontrol dahilinde gitmesi mümkün olamayabilir. Atatürk'ün huzuru sessiz ve saygili olunmasi gereken bir yerdir ve aramizdan heyecanli arkadaslar çikip, slogan atmaya, tezahürat yapmaya kalkisirlar, medya da bunun üzerine atlar, "Ata'nin huzurunda saygisizlik!" gibi bir sunumla gündeme tasirsa (ki bu son derece yüksek bir ihtimaldir) bunun altindan kalkamayiz.

Istanbul'daki organizasyonda Metin basin açiklamasini yaparken ara sira zor durumda kaldi, dikkatinizi çekmistir. Kendisi de bunu yazdi zaten. Lafa karisan genç arkadaslara kameralarin önünde bir sey de diyemedi.

Kaldi ki, az yukarida dedigim gibi orasi slogan atabilecegimiz, bagirip çagirabilecegimiz bir ortam da degildir. E taraftarligin dogasinda bulunan bu gibi fiilleri orada yapmaya kalkisabilecek arkadaslar da çikarsa, hakliyken haksiz duruma düseriz.

Bence en iyisi, bu bir fikir olarak kalsin... Eger gerekirse (ki gerekecek gibi görünüyor) bundan sonra gerçeklestirecegimiz organizasyonlari nasil daha saglikli, daha koordine ve daha yüksek katilimli yapabiliriz, onlari düsünelim derim.

Selam ve muhabbetle...

Yorum

milmiyorum amam bu protesto adam akillica yapilirsa ses getirir diye düsünüyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                              X