Bu maç zor gececek ama aLiriz yine...
gelecek mac bir karadeniz derbisi..insallah bu macdan kayipsiz ayiriliriz...
Bu maç zor gececek ama aLiriz yine...
isalah fazla zorlamazlar öbür rakiplerine yabdigi gibi su anlar fatih de takar isalah 3-4 tane[img]smileys/smiley32.gif[/img]
cok zor olacak
ama ben takimima güveniyorum
yolun acik olsun Trabzonspor'um
Büyük ihtimalle TRT1 naklen yayinlayacak...
Berat Tekke Nickli Üyeden Alıntı
iyi olur aslinda...bakarsin böylece Rize taraftari maca fazla ilgi göstermez bizde protestomuzu deplasmanda sürdürürüz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
tarihteki tüm rize maçlari gibi bununda çok zor geçecegini düsünüyorum
kesin bu maç yayinlanmasli ve ayrica farkli alacaz..
Ben maçi kazanacagimiza çok iniyorum da asil istegim Fatih'in cosmasi...
gencler bu maci en rahat bi sekil de alacaz[img]smileys/smiley32.gif[/img]
''haydi kaptan!'' diyoruz artik... baska da bise demiyoruz... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
Fatih Tekke'nin 5 gol birden atmasini istedigim maç.Insallah atar.Hakan
Sükür'ün rekorunu da yaklasir ve diger maçlarda da 2,3 gol atarsa bu
rekoru kirar.Gönlümüz kaptanimizla...
bu maci alsak ned olur almasak ne olur.....
bunlar simdi bu macta bizi bir birine düsürmeye bile kalkarlar...
olmayan penaltilari calarlar gereksiz yere kart gösterirler ...
ortami gererler....
lütfen tahriklere gelmeyelim..... federasyona böyle bir kozu vermeyelim...
rizeyi zaten yeneriz.
ama yenilsekte üzülmem acikcasi!
alalim bu maci. ligi 77 puanla bitirelim.
arkadaslar gençler ve fener geseyi yenicegiz için. bizim rizede dahil kalan maçlari kazanmaktan baska sansimiz yok. SAMPIYONLAR LIGINE BIZ GIDECEGIZ...
artik sampiyonluk bitti. hedef sampiyonlar ligi. gs nin kaybetmesini bekleyecegiz. biz kalan maclari almaliyiz.
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
fener yener de gencler biraz zor olacak ama formda gencler islah alir nasil olsa paun esiliyinde öndeyiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bence önceki maclara göre daha kolay olacak tekim cok iyi bi hava yakaladi cok güzel bi mac cikaracaklarindan eminim
bence bu maç son 3 haftadaki en zor maç.insallah bu maçi alir ve önümüze bakariz ...
Çok zor bir maç olacak ama ALLAHIN izniyle alacagiz. O maçta ondan sonrakilerde bizim.
rizenin aklini alirzya benim istedgim eski zamanlardaki gibi rizeye 2 3 bin kisi gitsek bire kale araksini bize verse..
zor bi mac daaha riza calimbay gittikten sonra dususe gectiler ama yine de iyi kadrolari var bu maci da aliriz yattara dan gol ve asistler bekliyom bu macta
Sampiyonlar ligine gitme ihtimalimiz matematik olarak bitmedigi sürece her maç HALA final. 1-0 olsun bizim olsun...
Insallah Fatih Sultan bu maçta atacagi gollerle 30 golü geçecek
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)