CSKA 3.luk macindada Panathinaikos`a iki uzatma sonunda 94-91 yenilerek 4. oldu. CSKA adina tam anlamiyla fiyasko... I.Kutluay bu macta da 19 sayi atmis.
Final maci devam ediyor. Maccabi onde...
Dun oynanan Euroleague Final Four`unun ilk maclarinda Tau Ceramica ev sahibi ve kupanin en buyuk favorisi CSKA`yi 85-78 yenerek herkesi sok ederken; diger buyuk favori Maccabi Tel Aviv surprize yer birakmadan Panathinaikos`u 91-82 maglup etti.
Sezon boyu sadece 1 yenilgi alarak (ilk turu yenilgisiz gecmislerdi) Euroleague tarihinin en iyi derecesini elde eden ve adeta yenilmez bir takim haline gelen CSKA`nin kendi seyircisi onunde finale bile kalamamasi cok dramatik oldu. Tau Ceramica`dan Maciauskas 23 sayi, 3 ribaund, 3 asist ve 3 top calmayla Tau`ya galibiyeti getirenoyuncu oldu. Guclu ve zengin kadrosuna karsin ilk turdahayal kirikligi yaratip hattaUlker`e iki macta da yenilen TAU, Top 16 grubunda adeta patlama yapip favorilerden Climamio Bologna`yi da safdisi birakmisti. Acikcasi bu cikislarindan sonra ben kendilerinden Final Four`da bir surpriz bekliyordum.
Diger mactan bir not: I.Kutluay 17 sayiyla takiminin en skoreri olmus!
Final macina gelirsek, herkesin heyecanla bekledigi CSKA-Maccabi finali gerceklesmese de ofansif basketbolu cok iyi oynayan TAU ve MACCABIarasindaki finalbence cok zevkli ve cekismeli gececek. Favorisi olmayan macta gecen yilin sampiyonuMaccabi`nin tecrube avantajina karsin TAU`nun moral ve motivasyon avantaji olacak.Edited by: The Londoner
CSKA 3.luk macindada Panathinaikos`a iki uzatma sonunda 94-91 yenilerek 4. oldu. CSKA adina tam anlamiyla fiyasko... I.Kutluay bu macta da 19 sayi atmis.
Final maci devam ediyor. Maccabi onde...
Final maci beklenildigi gibi yuksek skorlu geciyor. Ilk yari sona erdi: Maccabi:50 - TAU: 39.
Maccabi ust uste 2. sampiyonluga kosuyor.
Maccabi final macini 90-78 kazanarak Avrupa Sampiyonu oldu.
Bizden biri alsaydi keske yazik oldu.Efes tabii[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Valla Cska ev sahibi olmanin avantajini kullanamadi! Maçlarida Efesimiz yok diye izlemedim,o yüzden nasil bir final-four geçti yorum yapamayacagim! Yine de kazanani tebrik edelim. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)