Alanzinho joker oynasın yine
Colman - Hüseyin - Selçuk - Yattara
olsun orta sahamız
Bu maça kulaklıkla geleceğim.
Diğer maçları dinlerim arada.
Alanzinho joker oynasın yine
Colman - Hüseyin - Selçuk - Yattara
olsun orta sahamız
YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
zor maç olacak.kalan 3 maçta en çekindiğim maç.ama bu saatten sonra puan kaybı düşünülemez.
yeneceğiz bursayı...
bu maçı alacaz başka yolu yok
Bu maç çok ama çok önemli açıkcası aynı kadro ile çıkar isek işimiz zor...
ya da aynı kadroya ikinci devre müdahale edilmeli onun yanı sıra iyi oynarsa değişiebilir neyse daha 1 hafta var konuşuruz uzun uzun...
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
bjk ankaragücüne puan kaptıracak adım gibi eminim sivasta kendi kendine takılacak her halukarda sivastan önde bitirecez ligi kayle almıyorum onları hacettepe bile yenecek. bursa gel bursa gel mutlak 3 puan garanti 3 puan ...
****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Bursa bu aralar havada asılı kaldı. bu hafta yardım edelimde indirelim onları. yazık günahtır
ankaragücü düserse ankarasporla birlesecekmis.karga avantajli ankaragücü macinda
Şu maçı alırsak öteki maçlardan çekinmiyorum...Bu hafta sonu rakiplerimizin alacağı olası puan kayıplarından sonra şampiyonluğu iyice kafamızda hissetmeye başlayacağız...O yüzden bu maçı dev adım olarak görüyorum...
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Konu alicengiz tarafından (09.05.2009 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.
Yönetimin biraz kesenin ağzını açması lazım..
Çok zor gol pozisyonuna gireceğiz bence. Ertuğrul'un tüm takımlarında aynı şey oldu. Kayseri-Bjk-Bursa. Ertuğrul bir hücumcu olmasına rağmen gittiği takımlara gol yememeyi öğretiyor önce. Alanzinho ve Yattara'nın beraber oynamasından yanayım ben bu maçta. Zira başka türlü o kalabalık ortasaha ve defans bloğunu açacak adamımız olmayacak. Bulduğumuz pozisyonlarda Umut ve Gökhan kendilerinden beklenmeyecek ölçüde bitirici olabilirlerse maçı alırız.
Bir de Tayfun dengesiz müdahalelerde bulunuyor. Göbekte Song veya Giray'ı tercih ederim bu maçta. Tayfun'un penaltı yaptırması halinde penaltıcıları İvankov olduğu için kaçırma şansları da yok yani. Ayrıca Sercan'ın Tayfun'u rahat geçeceğini düşünüyorum her pozisyonda. Bu bağlamda göbekte Tayfun olmazsa gol yeme ihtimalimiz düşer. Az sayıda fırsattan birini atar ve 1-0 da olsa alırız umarım, fakat zor gerçekten.
#7 King of Kings
Bursayı yeneceğimizi ümüt ediyorum. Hadi hayırlısı, şimdiden duaya başladım.
BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
çok zor maç..bu oyun ümit vermiyor..inş. kazanırız
bursadaki maçta son dakikada yediğimiz bariz ofsayt golünün acısı hala içimde. bu maçı kaybetme lüksümüz yok. kazanmaya yakın olan taraf biziz. maçı alıp yolumuza devam edicez.
UNİ TS EGE
ya arkadaş rahatlamıştık ne güzel..yine uykusuz gecelerim başladı. o maçı alırız bu maçı veririz uyku haram bana 3 hafta...Ulan bursa ofsayttan attığın golle liderliğimize mal olmuştun...hesap vakti geldi...
YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
bursanın uefa hayallerini avni aker e gömeceğiz.......
YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Kolay maçı zora sokacağımız bir maç olacak. Çünkü muhtemel kadro Kocaeli maçından farklı olmayacak büyük ihtimalle. Uzun toplarla rakibin hata yapmasını bekleyeceğiz her zamanki gibi. İki haftadır erken bulduğumuz gollerle sonuca gitmeyi bir şekilde de olsa başarıyoruz. Ancak bu hep böyle gitmez. Zira bir ara uzun bir süre(7 hafta) gitmedi hatırlasınız. Bursa maçında da teknik direktör diğer maçlarda olduğu gibi oyuna müdahele etmekte gecikirse, muhtemelen puan kaybederiz. Umarım yanılır ve şampiyonluk umutlarını son haftaya kadar sürdürürüz.
. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
ALLAH ın izni ile bu maçı alacağımıza inanıyorum ama erken gol bulmamız lazım gibi söylemlerle takımımızı strese sokmaya gerek yok yenelimde isterse son dakika da gelsin gol bunun için maçta son dakikaya kadar destek vermeliyiz her an gol olabilecekmiş gibi coşkulu bi şekilde ve sonuçta da inşaallah kazanacaz
Kazanmaktan başka çare yok
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Bu maçtan değil de Eskişehir maçından çekiniyorum .
Bursa Trabzon'a Uçak Kaldıracak
09 Mayıs 2009 / 22:25
Bursaspor Başkanı Yazıcı, Trabzona uçak kaldıracaklarını söyledi.
Bursaspor Başkanı Yazıcı, Konya galibiyeti sonrası taraftarların isteklerine uyarak Trabzona uçak kaldıracaklarını söyledi.
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Konyaspor'u güzel bir oyunun ardından 3-0 gibi net bir skorla yendiklerini belirterek, ''Kalan 3 maçımızı da kazanarak UEFA Kupası'na katılma vizesi almak istiyoruz'' dedi.
Yazıcı, bir gazetecinin, ''Taraftarların maç sırasında sizden Trabzon'a uçak kaldırma talebi vardı. Bu konu da ne diyeceksiniz'' sorusuna, ''Öyle görünüyor ki, bu olacak. Gerekeni yaparız'' yanıtını verdi.
haber61.net
Gelsinler gelsinler, rakip taraftar gelmeyince maçın havasına giremiyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)