Lige çıksınlar da bize saygı göstermelerini çok da beklemiyorum açıkçası. İstabul yalakası değilller diye biliyorum, işte bu bize yeter. Başarılar KSK.
Bizim maç olmazsa, gecenin bir vakti orada tıkılıp kalma pahasına gidecektim maça.. Hem bizim maç var, hem de internete de girmem lazım o akşam.. Gönlümüz Karşıyaka ile.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Lige çıksınlar da bize saygı göstermelerini çok da beklemiyorum açıkçası. İstabul yalakası değilller diye biliyorum, işte bu bize yeter. Başarılar KSK.
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Karşıyaka'nın lige farklı bir renk getireceğine inanıyorum.Her ne kadar saçmalayan taraftarları da olsa,İzmir takımının süper lige çıkması sevindirici olur.
Karşıyaka çıksın İzmir için iyi olur.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
istanbul takımı çıkmasında kim çıkarsa çıksın.
ayrıca izmirden bir takım lige güzellik getirir. karşıyaka olursa da iyi olur yani
Zor ama inşallah karşıyaka çıkar TSL'ye.....
I am titanium
karşıyaka çıkıcak inşallah... kasımpaşa istanbul takımlarının deplasmanı sayılmıyo zaten.. haydi karşıyaka
başından beri karşıyakayı istiyorum. inş çıkarlar. fakat bu prosedürü sevmedim. play off lar tıpkı bizim basket play offları gibi içerde dışarda grup maçları gibi olsaydı ve 1. olan çıksaydı daha adaletli olurdu.
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Play-off maçları neden Süper lig maçlarıyla aynı saatte oynanır anlamıyorum. Hem de Ankarının en uzak stadında. Hemde geç saatte. O an Trabzonsporun maçı olmasa bende gitmeyi düşünüyordum Kasımpaşayı desteklemek için. Ama hem bizim maçla çakışıyor, hem stad Ankara 40 km uzaktaki bi stadda. Hemde çok geç başlıyor. O saatte eve nasıl dönülecek bilemiyorum. A.Gücünün o saate maçı olmasa onlarda kardeş takımları Karşıyakayı desteklemeye gelirdi. Maçın zamanı çok ters olmuş.
Kasımpaşa gibi ıvır zıvır bir câmiâ çıkacağına Karşıyaka gibi gerçek bir kulüp çıksın. Hem İzmir'in Süper Lig'de bir takımı olur, hem de İstanbullu kızkardeşler için gerçek bir deplasman olur.
Hem ülkemizdeki en güzel semtlerden biri olan Karşıyaka'yı hem de Karşıyaka Spor Kulübü'nü çok seviyorum. Karşıyaka Spor Kulübü, İzmir'deki ilk Türk takımıdır. Kurucuları ya şehîd olmuştur ya da gâzî. Renkleri bile Türklüğü simgelemektedir.
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
karşıyaka çıksın tabi ama kasımpaşa çıkarsa da üzülmem istanbulda bir maça daha gideriz
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Kim hakediyorsa o ciksin,karsiyaka nin cikmasi tercihimdir.
Bu arada bu play-off maclari tam bir fiyasko.
Bu sistemden geri dönülmeli ve ilk 3 ü alan takimlar süper lige cikmalidir.
3.cü olarak digerlerine fark atan bir takimin 1-2 macla süper lige cikamamasi hakkaniyetli bir sistem degildir.
Karsiyaka'ya basarilar dilerim. Umarim Süperlige gelirler.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Süper Lig maçlarıyla hemen hemen aynı saatte olması tam bir saçmalıktır.
Bu maça gidilmez miydi yahu.
Yaşamak Direnmektir!
Karşıyaka çıkar umarım... Adam gibi kulüpler lazım süper lige...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yarı devre Karsiyaka1 - 0Kasimpasa
I am titanium
Bu öğlen yemek yerken Karşıyakalı taraftârlarla tınışma fırsatı buldum. Gerçekten de Süper Lig'i hak ediyorlar.
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
1-1 OLdu Haydi Karsiyaka
Gitme demek cok da Zor olmamali
erhan küçük attı
I am titanium
Helal olsun Erhan Küçük. 2 maçtır gol atıyor. 61 numaralı forması da çok hoş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)