Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih ve mac sonrasi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih ve mac sonrasi

@zafercalikoglu
    @trabzonspor

konya macinda kaptanimiza ve takimiza büyük destek verelim

@zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

Seni aglatan köpekler zamani gelince kendileri aglayacaklar.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

FATIH AGLADIM MI MAÇTAN SONRA??

-Silinmistir-Edited by: L-M^

Yorum

arkadaslar sahada oynyabileckmi konya bu sevgide bilmem valaha
          FIRTINA61

Yorum

Bu maçta takimimiza verecegimiz destek onlara ayri bir HIRS VERECEKTIR....haydi arkadaslar..
            ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

bitanem demistim ya hani,gözyaslarin hep mutluluk için aksin,martilar için...seni böyle düsününce ben ölüyorum...yürek atmiyor...beden buz...bu can feda sana kaptanim...bir an bile düsünmeden..............
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Ayrica fatih abisen agladinyaa seni aglatanlar bir gün ayaklarina kapanip aglaycaklar...Bu serefsizlerin yönettigi ligde verdigin bu üst derece mücadelen için sana binlerce kez tesekkurler..
                ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

Arkadaslar kusura bakmayin ama topic açmak için topic açilmasin!! Bu nasil bir konu? Fatih serefsiz rüstünün darbesinden o kadar cani acimiski gözlerinden yas gelmis.Aglamiyor yani.Lütfen topic açarken dikkat edelim.
                  Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

yav ne desem simdi buna neden olan serefsizlere offffffffffff...simdi çok üzüldüm iste maçi izlerken hiç farketmedim allahindsan bulsun bu ibneler...
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

aglamayi sen degil onlar hakediyor Fatih Sultan!
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

HAKEMLERI HAKEM YAPAN CAMIALARDIR...CAMIALARA KAFA TUTANLARIN SONU ......

ISTIFA ET SEREFSIZ BU ADAMI AGLATMAYA HAKKIN YOK!!!!!
                        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

fener daha trabzon a gelmicek mi? o zaman aglicak kopekler.tabi trabzon dan cikabilirlerse......

Yorum

Çalinan emegine agliyor, gasp edilen haklarina agliyor onlar birlikte bizde agliyoruz yanindayiz büyük kaptan.
                            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Trabzonlu Unutmaz.. BUNUN HESABINI SORARIZ KAPTAN BASIN DIK GÖGÜSÜN ILERDE OLSUN Gün Gelecek DEVRANI DÖNDÜRECEGIZ...
                              Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                              Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

Çalışıyor...
                              X