hangi tavuk bu ?
Kansizin birisi Fenerbahce - TRABZONSPOR maci sonrasi telegolde 24:00 gibi baslicak program kansiz neler dicek??!!! neler soylicek??? hangi yuzuyle cikiyo programa...SORU YAGMURU YAPALIM ARKADASLAR...ALT YAZIDA NUMARALARI GECICEK PROGRAM BASLAYINCA LUTFEN!!!! Edited by: Emorfo
Cem Papila Liverpool maçindan sonra telegoldeymis... Evet beyler Bakti sehir ayaklandi kendini affettirmek için sahneye çikiyor...
Birde bu telegol genelde pazar günü olurdu acaba bu star televizyonu federasyonla anlasarak ortamimi yumusatmaya çalisiyor?? Ama ne olursa olsun bu yola bas koyduk indirecegiz Ne Biçakçi kalacak Ne Papila...
ne saniyo kendini neler zirvalicak bakalim
sorulacaklari siralayim suraya:
- ilk goldeverilen frikigi niye yan hakemin devam et bir sey yok bayragina uymayarak foul olarak belirledi. Serkanin ayagina dokunmasi ile birlikde kendisini yere firlatti frikik kazanmalari icin.
- ardindan iki kere offsayt olan lucianoyu niye görmek istemedi ?
- niye sürekli oyunumuzu kesdi ?
- niye yan hakemler offsayt caldilar gol pozisyonlarimizda sürekli ( milimetrikhesaplar ). Lucianonunilk goldeki offsayt?
- niye fatih tekkeye yapilan insafsica foulleri görmek istemedi ?
- niye 3 penaltimizi calmadi ?
- aurelionun topu eli ile vurmasina niye penalti calmadi ?
- nobrenin söylemesine uyarak niye ele degilde karina degen topa frikik veriyor ?
- nobrenin yapdigi pislikleri niye görmemezlikden geldi - dili mac boyu disardaydi nerdeyse pisligin ?
- kimden korkdun ? Kim tehdit etti ?
- Yoksa parami verdiler ? Ne kadar ?
- mac ne zaman tekrarlanacak ?
- ne zaman istifa edecek ?
- digerlerinide siz ekleyinEdited by: sanatik
Sms iLe Soru aLacakLar HerhaLde Programa Sms Yahgdircam!
pazar aksami söylemislerdi telegolde. cem papila kisa bir zaman sonra konuk olacak diye. bu sali günü de olabilir haftaya da olabilir demislerdi.
ayni zamanda saniyorum serhat ulueren'di onun cem papilayla arasi iyi galiba geçen programdan onu anladim. tlf. görüsmesi yapmis, cem papila art niyeti olmadigini ve programa katilacagini söylemis
macdaki hatalarini itiraf etsin.
istifa etsin.
mac tekrarlansin.
Bu kadar hataolmaz bi macda.
onuhata yap diyemi secdiler o mac icin ?
Edited by: sanatik
Öyle her hakem istedigi gibi programlara katilamiyor biliyorum... Yani MHK veya Fenerasyondan birinden izin alinmadan programa çikmalari yasak... Eger bildigim gibiyse yarin ki yürüyüsten önce ortami yumusatmaya çalisacaklar...
Bu programi iyi izleyin arkadaslar çünkü Papila'yi daha ekranlarda göremeyeceksiniz...
birde sorun tamam insandir hata yapmistirda, niye bu 17 hatanin 17side bizim aleyhimizdedir. Hatalar ble dogal olarak adil dagilir. Zaten herif sezonu kapatti 4 hafta dinlendirilecek. Zaten gelecek sezona kadarda biz bunlari unuturuz. Oyle yagma yok papila efendi bu isi serefiyle biraksin. Ali aydin bir sari karti unutdu azize heirifi pismaniyeye cevirdi. Yok arkadasim bu adama hakemligi biraktirirsak diger uyuzlarada ders olur.
hahaaa görecek o gününü veya gecesini mi diyelim karartacaz onun hayatini o bizimkini nasil kararttiysa
hangi yüzle oraya çikacak hangi yüzle konusacak onda yüz yokkiii tabi unutmusum basacam sms i yarin okul var ama bosveeer bunun yaninda neki hesabini verecek !!!!!
ben sunu sorardim:
Mahserde nasil cevap verceksin, bu kadar insan senden sikayetci olacak...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
ozgur Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle.
ama hic bir itirafda bulunmaycagida kesindir. Cunkü itiraf ederse istifa etmesi gerekecek.
bizim takim tff'Ye basvurursa bu maç tekrarlanmaz ama insan haklari mahkemesine bile giderim demisti atay baskan eger is oraya giderse kesin tekrarlanir maç ama o zaman ihtilal gibi bise olur türkiyede olursa olsun a.... allah'tan baska kimseden korkmayiz
kayit eden varmi telegolu ?
en azindan ses kayidi yapalim.
netdeki canli yayina baglanamiyorum.
Tv karti olan varsa kayit tutsun agzindan yanlislikla bisey kaçirir... Sanatik bosuna ugrasma burdan baglanamazsin...
dostlar biri bana yardim ederse kayit yapabilirim. msn adresimi vereyim...... bana ulasin. çünkü geçen aksam senol hocanin konusmasini kaydetmeye çalistim ama görüntü ve konusma çok agirdi. akici degildi Edited by: no NAME
serefsiz hangi yüzle çikacak tv ye?!?
Ula bakacam ne diyecek yüzsüz insan haysiyetsiz serefsiz..
Bu cok iyi olacak..Bizim Yöneticiler kesin telle baglanacak Programma...
insallah Ibrahim Sahin ve Baskanimiz telle baglanir
61trabzonomer Nickli Üyeden Alıntı
ne söylecegi belli kardes.
adam gibi mac yönettim diyecek.
tepemizi cok cok daha attiracak.
yani cumartesti macindan beri sinirini KAT KAT artiracak simdi söylecekleri.
millete ne kadar hakli ne kadar dürüst hakem oldugunu göstermek icin cikacak oraya.
sinirlerinize hakim olun !Edited by: sanatik
babam :
ya istifa eder, ya istifa eder !!!! diyor [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)