İlk olarak tigin tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Federasyon protestosu - Ankara
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet Ankara'da yasayan taraftarlarimiz, lütfen protestoya katilin.
Bulusma yeri PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00 DE Ziyabey caddesi 4. sokak No: 1/D Balgat-ANKARA.
Ankara'da yasayan bütün taraftarlarimizi verilen saat, tarih ve yerde bekliyoruz.
Haydi Trabzon taraftari ayaga kalk !!!Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
-
Büyük bir manim olmazsa oradayim. Benim gibi ögrenci olan arkadaslar mümkünse erkenden halletsin haftaya olan sinavlarina çalismayi simdiden. Gün taraftarligi gösterme günüdür. Haydi BMN-AnkaraKoyverdun gittun bizi...
Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
Republic of Of
[COLOR="DarkRed"]
Yorum
-
Evet Ankara'dan baska kimler katiliyor arkadaslar? Herkes ismini yazdirmaya devam etsin, protestonun amacina ulasmasi için kalabalik olmamiz sart, yoksa yetersiz katilimla yapacagimiz protestonun hiçbir anlami olmayacak. Yürüyüsü yapip yapmayacagimiz tamamen katilimci sayisina yani sizden gelecek destege bagli, ona göre emniyetten izin alinacak ve protesto zamani duyurulacak. Ciddi bir protesto eyleminde bulunmak için yeterli sayiya ulasmak gerekiyor, bu rakama ulasilamazsa organizasyonu gerçeklestirmeyecegiz. Haydi Ankara!"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
-
bende ordayim arkadaslar böyle üçdöet kisi degil dün aksam karadeniz efemde canli yayina katildim ve benden son birkaç dernek baskani arayip destek verdi böyle birseyin olmasi gerektihini söyledi katilim büyük olacak.
95 96 canina kiyan kardeslerimiz unutmadikGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
-
beyler bayanlar yapmaniz gereken pazar günü 2 saatinizi Trabzonsporumuza ayirmak bu kadari sizin için zorsa yapmayalim olsun bitsin.ne biz bosuna emek harcayalim nede 10 kisi oraya gidip rezil olalim.eger katilim çok olmazsa bu organizasyon iptal edilecek."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
Yorum