Sayfa 1644 Toplam 4000 Sayfadan BirinciBirinci ... 644 1144 1544 1594 1634 1642 1643 1644 1645 1646 1654 1694 1744 2144 2644 ... SonuncuSonuncu
Toplam 99992 adet sonuctan sayfa basi 41,076 ile 41,100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası

Mustafa Önder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

erçekten sezon 2008/2009 sırasında, Hajduk Split midfield olmak gibi önemli bir rakam etkilendim ve inanılmaz bir sekiz gol puanlama ve defansif orta saha için 4 kat üstün istatistikleri yardım ve kesinlikle neden profesyonel antrenörler ve scouts o ve derler gösterdi için çok iyi lig oynamak. Gabric büyük bir gelecek öncesinde onu bir çok yetenekli ve sert defansif orta saha olduğunu. Iyi bir ivme ve hızı, mükemmel teknik beceri ve iyi ile top sürme becerisi. O da kim kutusunun kutusundan orta orta saha, sağ arka ve sağ orta saha ve oyun da oynayabilirsiniz çok yönlü bir oyuncu. Çoğu zaman o golcü ve gol sağlayıcınız olabilir.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Furkan Dündar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

Drago Gabric gerçekten sezon 2008/2009 sırasında, Hajduk Split midfield olmak gibi önemli bir rakam etkilendim ve inanılmaz bir sekiz gol puanlama ve defansif orta saha için 4 kat üstün istatistikleri yardım ve kesinlikle neden profesyonel antrenörler ve scouts o görüßmeye gösterdi için ve daha iyi lig oynamak gerekir. Gabric büyük bir gelecek öncesinde onu bir çok yetenekli ve sert defansif orta saha olduğunu. Iyi bir ivme ve hızı, mükemmel teknik beceri ve iyi ile top sürme becerisi. O da kim kutusunun kutusundan orta orta saha, sağ arka ve sağ orta saha ve oyun da oynayabilirsiniz çok yönlü bir oyuncu. Çoğu zaman o golcü ve gol sağlayıcınız olabilir.

google dan ceviri =)

cellchook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı matrix5782 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.imscouting.com/player.aspx?id=6c7lGcI6uT7p6AsowFMnmg||&name=Drago +Gabric

futbolcu hakkında fazla bilgisi olmayanlar burayı bişraz incelesinler

ayrıca isteyen varsa maç kasetlerin verebilrim

gabriç hırvatistan liginin en iyi oyuncuları arasındadır ve hırvatistan mili takımında oynamaktadır

en iyi yaptığınız iş ön yargılı olmak ve eleştirmek
    hırvatistan milli takımı en iyi referansı zaten.

ben kasetlerini istiyorum havada kalmasın.

Murat TONBUL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

her yerde bu adamın sağ kanat oyuncusu olduğu yazıyor.
    broos hoca sol açık diye istemiyor mu bu adamı ?
    Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Nereden
    İstanbul

Goalkeepers: Stipe Pletikosa (Spartak Moscow), Vedran Runje (RC Lens), Danijel Subasic (Hajduk Split)

Defenders: Vedran Corluka (Tottenham), Josip Simunic (Hertha Berlin), Dario Knezevic (Juventus), Ivica Krizanac (Zenit St Petersburg), Hrvoje Vejic (Hajduk Split), Dino Drpic (Karlsruher SC), Danijel Pranjic (Heerenveen), Hrvoje Cale (Trabzonspor)

Midfielders: Ivan Juric (Genoa), Nikola Pokrivac (Monaco), Ognjen Vukojevic (Dynamo Kiev), Jerko Leko (Monaco), Luka Modric (Tottenham), Niko Kranjcar (Portsmouth), Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Ivan Rakitic (Schalke 04), Drago Gabric (Hajduk Split)

Forwards: Eduardo da Silva (Arsenal), Ivica Olic (Hamburg), Ivan Klasnic (Nantes), Mario Mandzukic (Dinamo Zagreb), Nikola Kalinic (Hajduk Split)

Geçen sene Bilic in Andorra maçı kadrosu...Şu adamlarla aynı kadroda olan adam kötü olamaz zaten..kadroda 1 tane boş adam yok...

http://www.skysports.com/story/0,195...067851,00.html

Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sanırım Gabric Ayhan Akman tipinde bir futbolcu ben bunu anladım Hem kanatlarda oynayabiliyor hem defansif
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Ali Tunahan Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

gabric hakkında hiç bir yerde olumsuz bir yorum duymadım zaten iyi olmazsa milli takıma kadar çıkamazdı ben inanıyorum biz çok iyi bir oyuncu aldık...
    OSCAR CARDOZO

Bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı matrix5782 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırak şimdi dalga geçmeyi hiç izlemediğiniz bir oyuncu konusunda bilip bilmeden konuşmayın
    Sen kac kere izledin??
    Soruyu degiştiriyim kac kere sag bek olarak izledin??

Nereden
    İstanbul

Alıntı Huseyin İlkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gabriç'i sağ bekte izleyen var mı? Ya da sol tarafta.

Yok, Engin Baytar için de transfermarkt'ta beklerde oynayabiliyor yazıyor. Aynısı Gabriç için olmasın.
    splitin forum sitesinde bruggeli bilgi amaclı soru sormustu splitli taraftara adamın cevabı bek oynar ama forvetlere yakın oynarsa daha etkili olur. bruggle taraftar gobekte oynarmı dıye sordu sonra sanmıyorum tam bir kanat oyuncusu demisti splitli taraftar.

Nereden
    İstanbul

Alıntı Dogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım Gabric Ayhan Akman tipinde bir futbolcu ben bunu anladım Hem kanatlarda oynayabiliyor hem defansif
    bir oyuncunun en iyi oynadığı sadece bir mevki vardır diğer mevkilerde sadece oynar.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Bir kaç videosunu izledim ama benim için en önemli referans Hırvat milli takımında oynaması. O takım şu anda Avrupa'nın en güçlü takımlarından bir tanesi . Ayrıca pek çok mevkii de yararlanacağımız bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Çeşitli internet sitelerinde detaylı inceleme yaptım ve matrix in söylediği gibi sağ açık, sol açık ,defansiv orta saha oynayabildiğini okudum.

Yani fm ya da cm oynayanlar bilirler. Bu adam: DM ,MC ,ML,MR, WBR,WBL

Tam bir joker ve çok faydalı bir oyuncu.

Ayrıca bu transferden sonra Cale nin performansının da artacağını gözden kaçırmamak gerekiyor.

Formsuz olan orta saha oyuncularının tamamı artık Gabric tehditi ile karşı karşıya. ( yattara, alanzinho,selçuk,engin ,colman hepsinin pozisyonunda oynayabilir )
    There is much fish in the sea than has ever come out of it

futbalski60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sol açıktan beklentileriniz ne ben hala anlamış değilim. Ne yapması gerekir bir sol açığın ?

Bazı arkadaşlar çok büyük bir isim bekliyordu sanırım.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Trabzonspor Kongre Üyesi

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

İkili üçlü tartışmalar, tehditler ,suçlamalar silinmiştir.

Kaldığımız yerden sakin bir şekilde devam etmenizi tavsiye ediyorum.
    Bordomavi.net

Samet İslamoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Biz burda birbirimizi yiyoruz hoca gabric'i sağbek olarak aldırmş olmasın =) olur olur yani =) bu arada gabric avrupada oynayamıyacak o yüzden gereksiz transfer diyenleride anlamak çok güç.Şampiyon olucaksak ve bu adam iyi bir katkı yapıcaksa ki Hoca belliki öyle düşünüyor,alınır yani bundan doğal ne olabilir ? Seneyede şampiyonlar liginde oynar kendisi =)

Bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bence yönetimin yaptıgı ilk transfer hatası Gabric olabilir,ama hocaya güvenim olabilir ihtimalini çok düşürüyor...
    Acaba hoca Yattaraya güvenmiyor da ona da alternatif olur diye mi bu kadar ısrar edildi Gabricte

Nereden
    İstanbul

bencede sacma bu msj silme olayı ama neyse sonucta silindi ,,, medeni insanlar konusarak sorunlarını halleder ...

devilkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

belkide yattaranın yatarak para kazanma olayı bitmiştir...insallah satılır..

Alıntı Bekir Aydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence yönetimin yaptıgı ilk transfer hatası Gabric olabilir,ama hocaya güvenim olabilir ihtimalini çok düşürüyor...
    Acaba hoca Yattaraya güvenmiyor da ona da alternatif olur diye mi bu kadar ısrar edildi Gabricte
    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Trabzonspor Kongre Üyesi

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Burası transfer başlığı.Konu dışı mesajlar silinince uyarı mesajlarına da gerek kalmıyor.Lütfen konunun dışına çıkmayınız.
    Bordomavi.net

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Gabriç, bizim forum hariç hakkında hiç olumsuz görüş bildirilmeyen bir oyuncu.
    Milli takımda olması başlı başına yeterli.
    Hugo Bross istiyor.
    Ayrıca tamamı Gabriç'i tanıtmaya yönelik 10 dakikalık 2 videosu var ki bence oldukça fikir veriyor. Kale, stoper ve orta sahanın ortası hariç her yerde oynuyor. Tamam, süper bir yetenek gibi gözükmese de oyunu çok çabuk oynayan, dirençli, ofansif ve defansif yönü eşit, takım için oynayan çok faydali birisi gibi duruyor.Sanki mevcut orta sahamıza Gabriç tipinde bir oyuncu eklersek, ofansif gücümüz kadar orta sahada defansif gücümüz de artar. Belki de bir kaç maçtan sonra olmazsa olmazımız olacak gibi de duruyor. Sevineceğimize, üzülen arkadaşlar var.
    Bekleyip görmek lazım..

Nereden
    İstanbul

AVRUPA AVRUPA diye inleyen bir başkanın yapacagı transferin avrupada oynamayacak olması KÜÇÜK DÜŞÜNMENİN en güzel örneğidir.

Eeee sen böyle bir zihniyete sahipsen senin traftarın stada geldğinde kugu gölü balesi izler,her hocayı 10.hafta istifaya davet eder,sözde kalmıs büyüklüğünü sadece tarhin tozlu sayfalarına bakarken görür.

cellchook arkadasımıza katılıyorum

Avrupa ligini hedefleyen bir takım orada oynatamayacagını bile bile transfer yapmaz.Demekki ligi daha fazla düşünüyorlar.Hee yinede Avrupayı düiünüyoruz derlerse bu transfer rezalettir.

usameakcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Ahanda buraya yazıyom. Gabriç Cale gibi biri olacak. Hatta Cale ile Gabriç ikisi arkalı önlü Hırvatistanın sol kanadını dahi oluşturabilir bi kaç seneye. Gabriç hakkında devre arasına kadar kimsenin kafasında şüphe kalmayacak. İyiki aldık diyecek herkes. Cale de Gabriç de ikisi de 2-3 seneye bi Avrupa kulübüne gider. Gabriç gelsin Cale den 2 kat daha verim alacagız. Calenin önünde Alanzinho oynayınca Cale fazla ileriye çıkamıyor. Ama siz bu sene görün Cale yi. Cale bence bu sene nin sonunda olmasada ondan sınraki sezonun sonunda yani 2 sene içinde bi Avrupa takımına gider.

Nereden
    İstanbul

Cellchock, mantık olarak, Avrupa'da oynamayacak olduğu halde alınması, küçük değil, büyük düşünüldüğünü gösterir. Yani günlük değil uzun vadeli ve geniş çerçeveli bir plan.
    Avrupa ligi kadar Türkiye ligi de önemli ve biz iki yılda bir şampiyon olan bir takım değiliz.

Mustafa Önder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı cellchook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AVRUPA AVRUPA diye inleyen bir başkanın yapacagı transferin avrupada oynamayacak olması KÜÇÜK DÜŞÜNMENİN en güzel örneğidir.

Eeee sen böyle bir zihniyete sahipsen senin traftarın stada geldğinde kugu gölü balesi izler,her hocayı 10.hafta istifaya davet eder,sözde kalmıs büyüklüğünü sadece tarhin tozlu sayfalarına bakarken görür.
    Koca yılların tecrübesi Sadri Başkan transfer yapmayı bilmiyor siz biliyorsunuz. Bu klübün karar mekanizmaları teknik adamı var. O kadar para verilecek bir futbolcunun her yönünü değerlendirmişlerdir elbetteki.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Nereden
    İstanbul

ben avrupada cıkıp andorra ekibi sanderlect karsısında trabzonspor 4 yerse basarı sayacagım.

Sayfa 1644 Toplam 4000 Sayfadan BirinciBirinci ... 644 1144 1544 1594 1634 1642 1643 1644 1645 1646 1654 1694 1744 2144 2644 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)