Sayfa 3470 Toplam 4000 Sayfadan BirinciBirinci ... 2470 2970 3370 3420 3460 3468 3469 3470 3471 3472 3480 3520 3570 3970 ... SonuncuSonuncu
Toplam 99992 adet sonuctan sayfa basi 86,726 ile 86,750 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası

Özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Futbolu bırakınca bu şahsı "Trabzon kendi evlatlarına sâhip çıkmıyor." temalı köşe yazıları yazarken ya da üçüncü lig takımlarını küme düşürdüğü sırada "Trabzon'un aradığı kan benim." şeklindeki açıklamalar yaparken bulacağız. Bir de, futbolcu bir yeğeni varsa onu fener'e verir.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Hollanda

Güzel oldu Fatih, senin gibi adamla oyun oynanılmaz. Baktın ki yönetim seninle dalga geçiyor, at imzayı git Rubin'e. Güzel oldu.

Ömer SEVİNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Hayırlı olsun iyi bir transfe yapmış kendisi. Şampiyonlar ligi, bilmem kaç milyon euro para. Allah bereketini artırsın ne diyelim..

Umarım Gökdeniz ile birlikte başarılı olurlar. Fatih & Gökdeniz A.Ş. yine kuruldu he )
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

cınar#7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı TsIleli61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Yönetim Fatih'i sezon sonuda almazdi...
    bunu kaç kere dedim,çok belliydi bu yönetim istemedikten sonra sezon sonu devre arası fark etmez..

yönetimin istediği oldu yine,tez zamanda yönetimin istifa etmesi dileğiyle bu transfer döneminide kapattık..

Forumdan Uzaklaştırılmıştır

En iyisini yaptı..

Y-DRMS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Çok iyi futbolcu ama işi bu para kazanmak profesyonellik bu parayı veren düdüğü çalar kendisine yeni yakımında başarılar dilerim kimse TRABZONSPOR dan büyük değil bu böyle biline
    Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

wien_ts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

bazi yorumlari okuyunca midem bulaniyor,insanlar icindekileri buraya nasilda kusuyorlar,helal olsun.insan gercekleri gormek istemeyince,gozune gercekleri soksan da ne degisecek.

neyse sene sonunda insallah gerekli yerlere gerekli transferler yapilir..

melihkuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

rubin kazan takımı 4 ay sonra serbest kalacak bir futbolcuya 3 milyon euro bonservis ödeyecek kadar aptal mı sizce?

Nereden
    İngiltere

açıklama rubinin sitesinde yapıldı diyor ama ben sitede haberi göremedim. gören var mı?

Osman Erdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

fatih rubinle anlaşmasıyla gercekler cıktı yönetim haklı bence madem ts ye gelmek istiosun bekleseydin fatih benim gözümde bitmişdir cok da onemli dil ama bitti

ugurozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

fatih tekkeye laf atip, yonetimi hakli bulanlar...hickira hickira aglayacaginiz gunler yakin. bir cicekle bahar gelecek sandiniz.
    Seninle bir ömür Şenol hocam...

ugurozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

bu yonetimin fatih tekkeye yaptigini bana yapsalar, gider fenere bos mukaveleye imza atardim...
    Seninle bir ömür Şenol hocam...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    AYYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bütün süreç boyunca Fatih Tekke gerekeni yaptı.Trabzonspor'da istenmiyordu ne yapsın adam.

Nereden
    Trabzon

Fatih Tekke konusunun öyle ya da böyle kapandığını görmek güzel.

Nereden
    Trabzon

Standart yazık

fatih sezon sonu rubine gitseydi tamam derdim. ama sezon sonu için trabzonspora imza atabilirdi. rubini daha çok seviyor demekki pardon parayı. kimse fatihi savunmasın. şenol güneşin açıklamaları çok anlamlı. ama fatih bu açıklamaların hepsini anlamsız kıldı. sezon sonu oynamak üzere vay be.

eraytaskin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

insan inanmak istemiyo ne cok sevmişiz meğer ...

SEDAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

- AH be tekke keşke Almanyaya felan gitseydin ne işin var orda..

- Hep umudum vardı sözleşmen bitince geliceksin diye ama olmadı ALLAH yolunu açık etsin.
    Konu Halit Aydın tarafından (03.02.2010 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: .....
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Serdar A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı ugurozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yonetimin fatih tekkeye yaptigini bana yapsalar, gider fenere bos mukaveleye imza atardim...
    Ne duruyorsunuz ?

Trabzonspor demek , 'o yönetim' demek değildir . Başkan Sadri Şener ve ekibi bu gün var , yarın yok .

Halit Aydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı melihkuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rubin kazan takımı 4 ay sonra serbest kalacak bir futbolcuya 3 milyon euro bonservis ödeyecek kadar aptal mı sizce?
    Ve geçen haftalarda haberler çıkıyordu. "Fatih'i rakibimize vermek istemiyoruz, siz alın" diye. Zenith en iyi futbolcularından birini rakibine vererek çok büyük iş yapmış olacak.

Bonservis bedelinde diretiyormuş Zenit takımı. Anlaşamazlarsa sözleşme sonunda Rubine gidecekmiş Fatih. Ne anladım o zaman. Sözleşmesi bitince gelip bize imzasını atardı. Rusyaya alışamadığını ve Trabzonspor'a gelmek istediğini söyleyen bir kişi neden Rubin Kazan'a imza atsın ve Rusyada belki de futbol hayatının son yıllarını yaşasın?

Şimdi gidecekse eyvallah ama sözleşmesi bitince Rubine giderse ayıp etmiş olur.

Nereden
    İngiltere

Fatih'e dil uzatmayın lütfen. o adam gibi adamdır. çünkü Trabzon çocuğudur. eğer rubine imza atmışsa bunda kendisine sırt çeviren yönetimin çok büyük kabahati vardır. sadri şener'in bir gününü ayırıp Trabzonda Fatih Tekke'yi ziyaret etmesi " gel evladım at şu imzayı gerisini ben hallederim" demesi çok mu zordu? 17 saat uçaklarda telef olup kolombiyalardan futbolcu alan başkanımızın bunu yapması zor olmazdı bence. olan yine Trabzonspor'a olmuştur. ikinci sınıf futbolcularla bizans takımlarının daha çok şampiyonluklarını izleriz biz.

Ayhan Yüksek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Futbolu bırakınca bu şahsı "Trabzon kendi evlatlarına sâhip çıkmıyor." temalı köşe yazıları yazarken ya da üçüncü lig takımlarını küme düşürdüğü sırada "Trabzon'un aradığı kan benim." şeklindeki açıklamalar yaparken bulacağız. Bir de, futbolcu bir yeğeni varsa onu fener'e verir.
    Çok ağır şeyler yazacağımda tutuyorum kendimi, terbiyesizliğin lüzumu yok,Fatih gelmedi sevinin işte insanları germeyin böyle saçma şeyler yazarak,bu ne nefrettir ne çekememezliktir, Fatihin başarısız olma ihtimali zevk vermiş sana, yalnız hayal gücün berbat çok yeteneksizsin,yazdıklarının hiçbiri olmayacak, cehalet insanın en tehlikeli düşmanı, Fatih Rubine gitti diye aslında düğün bayram yapanlar leş kargaları gibi gelip sallamaya başlamışlar, kafanız almayacak bellli ne desekte,şimdi suçlu ilan edilecek her türlü yafta yapıştırılacak ama yemezler siz avutun kendinizi,Fatih çok iyi biliyordu ki bu samimiyetsizler yazında almayacaktı kendisini.
    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
    Necip Fazıl Kısakürek

Nereden
    İngiltere

Alıntı Halit AYDIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve geçen haftalarda haberler çıkıyordu. "Fatih'i rakibimize vermek istemiyoruz, siz alın" diye. Zenith en iyi futbolcularından birini rakibine vererek çok büyük iş yapmış olacak.

Bonservis bedelinde diretiyormuş Zenit takımı. Anlaşamazlarsa sözleşme sonunda Rubine gidecekmiş Fatih. Ne anladım o zaman. Sözleşmesi bitince gelip bize imzasını atardı. Rusyaya alışamadığını ve Trabzonspor'a gelmek istediğini söyleyen bir kişi neden Rubin Kazan'a imza atsın ve Rusyada belki de futbol hayatının son yıllarını yaşasın?

ben hala rubinin sitesinde haberi göremedim. görebilen varsa yazarsa sevinirim. yani sitede açıklandı diyor ama ben hiç bir yerde haberin orjinalini göremedim. ne rusça ne de ingilizce...

mavikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya

hem fatihin hem yönetimin istediği oldu.. olan her zaman ki Trabzonsporu sevenlere oldu.. mevcut takımımıza sahip çıkalım.. demek ki neymiş ; kalıcı olan TS club imiş !!
    .............
    'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
    ............

mavikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya

Alıntı Halit AYDIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

özellikle son cümlene bütün kalbimle katılıyorum..
    .............
    'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
    ............

erkankoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

tek anlamadigim sey: tekke rusyadan hani ayrilmak istiodu..ne olduda fikri hemen degisti..

bence emekliligini garanti altina aldi artik..

Sayfa 3470 Toplam 4000 Sayfadan BirinciBirinci ... 2470 2970 3370 3420 3460 3468 3469 3470 3471 3472 3480 3520 3570 3970 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)