Serhat: "Trabzonspor'da oynamak isterim"
ama ben seni istemiyorummmm
61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Serhat'ı anderlect'ten ilk ayrılmak istediğinde çok istemiştim
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
bizim kazma forvetLer (!) gökhan'La Umut'uda ekLeyeLim buraya hattabatuhan gelmesin
mehmet yıldız gelmesin
necati gelmesin
serhat gelmesin
mehmet yılmaz kapıdan sokulmasın
Konu Cengiz tarafından (04.08.2009 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.
7Cngz_61
İbrahim Şahin ne dersiniz ? Gençlerbirliği tekrar Hacettepeye gönderiyormuş geri. Trabzonlu zaten kendisiForvete alternatif olabilir.
İbrahin Şahin = Mehmet Yılmaz
Fatih Fatih demenin bir anlamı yok , olay bitti işte .
Fatih'i bende çok istiyordum ama her şeyi tadında bırakmak gerekiyor .
Beşiktaş batuhanı verirmi...hakan şükürden bile daha fazla türk futboluna damgasını vuracak bir topçuyu hemde...hami bile batuhan için topa benden daha iyi vuruyor diyor onun için...ayrrıca beşiktaş yattara ya takla falan atmaz orda nihat holosko serdar özkan 3 lüsünden biri oynayacak büyük ihtimal..ilerde ya nobre yada bobo olup holosko ile nihatı yanlarına plase falan verecekler..hem beşiktaşın sisteminde yattarada oynamaz ya neyse..yattaraya 2-3 sene evvel takla falan atılırdı... bu arada artık yavaş yavaş 30 una geldiğinide unutmayalım yattaranın...
Bi sitede Trabzonsporlu bi taraftarın yorumu ve gslinin ona cevabı
Trabzonsporlu:
Ey kendilerini Trabzonspor taraftarı kabul edip Ben bilmem ağam bilir edasında hep destek tam destek edebiyatcısı Trabzonspor düşmanları bırakın bu masalları artık, siz de biliyorsunuz ben de biliyorum ki Kral Çıplak
Gsli:
Kral çıplak değil de çıplak göstermek için sebep aranıyor bence arkadaşım..
Geçen sene takımınız yeni bir takımdı buna rağmen bu takım 3. olmadı mı? Genel olarak güzel futbol oynamadı mı? Şampiyon olsaydınız kimse şaşırmazdı.
Bu sene hazırlık maçları iyi, sonuçlar gayet güzel, bu sene birbirine alışmış bir takımınız olacak..
Nedir kardeşim bu karamsarlık? Nedir istediğiniz bu adamdan?
-----------------------------------------------------------
Nedir üzerimizdeki bu karamsarlık anlamış değilim..
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
bizim kazma forvetLer (!) gökhan'La Umut'uda ekLeyeLim buraya hattabatuhan gelmesin
mehmet yıldız gelmesin
necati gelmesin
serhat gelmesin
mehmet yılmaz kapıdan sokulmasın
7Cngz_61
Batuhan süper transfer olur. Engin'in problemli olması bende sıkıntı yaratmıştı ama Batuhan başka bir futbolcu, nasıl C.Ronaldo her türlü haytalıkta önde gidiyor ama dünyanın en pahalı futbolcusu olabiliyorsa, Batuhan'da da aşırı bir yetenek ve gelecek var. Engin'i haytalıkları yüzünden ucuza kaptık ve umarım iyi değerlendirip kazanan biz oluruz. Aynı şeyi Batuhan ile denersek süper hatta harika ötesi olur.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
emrah55
"gs li bjk li ne anlar toptan." diyebilirler şimdi sana...
Trabzonspor'un başına ne geldiyse "Trabzonsporlular futboldan çok iyi anlar" diye gaz verenlerin gazına geldikleri için geliyor....
Trabzonsporluların çoğunluğu(hatta ülkemizdeki futbol takipçilerin çoğunluğu diyelim, bizden farksızlar) futboldan anlamıyor maalesef. Herkes anlık galeyanlara geliyor, birinin süper dediğine biri tü kaka diyor, bu nasıl futboldan anlamak!
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)