Fatih Trabzonspor ruhunu temsil ettiği için onun gibi bir markanın takıma katacağı çok şey var.
Saha içindeki duruşu, oyuna katkısı, rakibe vereceği korku, takım arkadaşlarına yapacağı katkıyı geçtim forma satışından dünya kadar gelir elde eder kulüp.
Bu gelir getirici öneri, yönetimi ikna konusunda bir alternatif düşünce olabilir.
Ali Fuat abi seninde yönetimle temas kurabildiğini biliyoruz,yanlışmı biliyoruz?
Fatih Trabzonspor ruhunu temsil ettiği için onun gibi bir markanın takıma katacağı çok şey var.
Saha içindeki duruşu, oyuna katkısı, rakibe vereceği korku, takım arkadaşlarına yapacağı katkıyı geçtim forma satışından dünya kadar gelir elde eder kulüp.
Bu gelir getirici öneri, yönetimi ikna konusunda bir alternatif düşünce olabilir.
Bunları birde taraftar yarışması şampiyonu diyince insan bir kez daha düşünüyor
Trabzonspor taraftarı olan her platformda bu düşünceyi ciddi ciddi belirtmeliyiz.
Yönetim taraftarın kralı gerçekten istediğini anlamalı.Mağlubiyet sonrası staddaki Fatih Tekke tezahuratları gibi gelir geçer olmamalı.
Sezon bitince de daha somut adımlar atılabilir.Mesela tribün liderleri veya Trabzonspor camiasının önde gelen isimleri yönetime bu isteği gerekçeleriyle beraber sunabilir.Gelmesi için taraftara ne düşüyorsa bunlar o görüşmede konuşulabilir.
Taraftar projesindeki ana düşünce Trabzonspor'un marka değerini artırıp estetik kurumsal kimliğe kavuşması idi.
Elimizdeki cevherleri ve potansiyeli yeterince kullanamıyoruz. Hala Yattara'yı bir marka olarak pazarlayamıyoruz. Fatih gibi Yattara gibi marka oyuncuların elinde olunca ürün satışın da artar, reklam gelirin de.
Düşünün bu sene şampiyon olmuşuz ve şampiyonlar ligindeyiz. Bunu nasıl kâra dönüştürebiliriz diye oturup proje üretmeliyiz. Şampiyonlar liginde bir horonun, kolbastının, fındığın Türkiye'nin ve Trabzon'un tanıtımına marka değerine katkısını düşünün.
Pes oyununda kendi takımınızı seçebildiğinizi hayal edin. Trabzonspor'un forma modellerini bilgisayarınızdan veya playstationdan seçebildiğinizi düşünün. Yalnızca Trabzonsporlular değil bize sempati duyan dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin bizim futbolcularımızı seçtiklerini, onlara özendiklerini düşünün.
Şampiyonlar liginde Yattara'nın enfes bir çalımla yaptığı bir ortaya Fatih'in vurduğu inanılmaz golün internetten ne kadar çok tıklandığını hayal edin.
Neden olmasın? Mevlana'nın dediği gibi " Vermek istemeseydi, istemek vermezdi".
Yeter ki isteyelim. Taraftar istiyor fakat yönetimde istemeyen yöneticinin kim olduğunu merak ediyorum.
Yorum