Aslında çok şey var demek istediğim çok şey var haykırmak istediğim,
hangisine üzülsek bilmiyorum sivas maçını kaybettiğimizemi, Ersun yanalın bıraktırılmasınamı, istifa eden t.d için bazı taraftarın zil takıp göbek atmasınamı, vefasızlığınamı bir teşekkür bile etmeyecekmiyiz gidenin arkasından sadece sallayacakmıyız, sadece teknik direktörü değil, bence göksuyuda kaybettik barış memişide (zaten oynatmıyordu diyenlere geçen seneyi hatırlatırım) papy de belkide brülsü ve yurt dışındaki kalecimizide ilk defa adam akıllı geleceğe yatırım yapıyoruz diye düşünmeye başlamıştım. şimdi başkanın o geniş geniş açıklamalarına krizi yönetmemek diyorum evde dinlenseler bu kadar oynarlardı bir başkanın takımına olan inancını göstermiyormu?
Asıl merak ettiğim vede takip edeceğim bir konuda, Başkan 2 tane hes projesi kazandırdı klübe merak ediyorum bu projeleri hangi taşeron inşaat şirketi yapacak başkanın bundan herhangi bir çıkar sağlayabileceği durum oluşacakmı İhaleye çıkılacakmı, ihale ne şekilde gerçekleşecek klüp kime isterse onamı vericek projeyi yada devlet ihaleyi takip edecekmi yada benden bunları merak ediyorum O zaman birisi çıkıp hes projelerini Başkana sorun diyecekmi ? başarı takım işi peki sayın başkan ya başarısızlık bir kişinin mi? (bence değil ama teknik direktör yollandığına göre başarısızlık var)