Sonuç: Ersun Yanal'ın Görevi Bırakmasını Nasıl Buluyorsunuz?

Katılımcı sayısı
1024. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu buluyorum.

411 40.14%
  • Olumsuz buluyorum.

613 59.86%
Sayfa 160 Toplam 181 Sayfadan BirinciBirinci ... 60 110 150 158 159 160 161 162 170 ... SonuncuSonuncu
Toplam 4511 adet sonuctan sayfa basi 3,976 ile 4,000 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ersun Yanal İstifa Etti...

A.İLELİ61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ersun hoca çok iyi, kabiliyetli bir hocaydı..Ve gittiği her takımda bazı başarıları yakalayacağı muhtemeldir...Bana göre Ersun hocayı bazı ısrarcı hareketleri yaktı..Sürekli aynı futbolcuyu oynatarak, alternatifsiz bir kadro ortaya çıkardı..Genç oyunculara yeterince şans vermedi ve bu şans vermediği oyunculara sonunda muhtaç kaldı..Ama nafilee..Hem sürekli oynayanları ezdirdi, hen gençleri küstürdü bence..
    Neyse yine de herşeye rağmen iyi hocaydı..Allah gittiği yerlerde mesut ve başarılı eylesin..
    Sadece "TRABZONSPOR"

Erdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Alıntı OLCAY ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geldiğim son nokta şu;

Takımları hocalar değil,başkanlar şampiyon yapar.

Gerçekten irdelenmeli.

İmza yapabilirim bunu.
    Söz konusu olan Türkiye ise bazen takım hocaya rağmen şampiyon olur... Bazen başkan şampiyon yapar...Bazen hoca...Sevmesek de Sivas bir Bülent Uygun hikayesidir...Geçen seneki gs bir öz evlatlar hikayesidir...fb Avrupa başarısı bir başkan hikayesidir...bjk nin 100. yıl şampiyonluğu hem hoca hem tüm kamuoyu hikayesidir...Biz hikayemizi arıyoruz...Yeni hikayemizi...Eski hikayemiz pek şanlı pek gösterişli ama bizzat hikayenin kahramanları bile yıprandı artık....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Nereden
    Sakarya

Ömer hoca nın mektuplarını iyi okumak lazım dedim. Ama bunu suçlu arar gibi değil...Yaşananları anlamak için okumak lazım. Hoca sahiden şehre 3 gömlek üstün gelmiş olabilir. Ama bulunduğunuz yapıya siz 3 gömlek üstünseniz ve bunun hem farkında iseniz...Şehir le olan münasebeteniz de selamlaşmanızda merhabalaşmanızda varsa bu zaten siz o şehirde barınamazsınız. En azından elinizde bir diktatör yetkileri yoksa barınamazsınız...Şehrin bir vasat sıkıntısı yaşadığı belli...Son 20 sene içinde gurur duyacağımız politikacı sadece Faruk Özak Anakraya yolladığımız...Ne yazık ki onun için söylenen de sadece dürüst olması...Yani sadece dürüst olduğu için o bakanlıkta...Oysa yöneticilik rekabet demektir...Çetin mücadele demektir...Dünyayı takip etmek demektir...O yüzden 10 sene diyorum...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Nereden
    Sakarya

Bu arada 10 senede bir şey olmaz mı ?...Bence olur..Saha içi anlamında kaybedilmiş bir şey yok...Çünkü oturtulabilmiş bir şey yok..Üstelik bu sahiden bir derin Trabzon vakası ise benim iki gündür yaptığım görüşmelerden edindiğim intiba bu işten onlarında yara alarak çıktıkları....Üstelik farkındalar da...Keşke başkana ulaşabilsek...Merak etmeyin Şenol Güneş gelsin diye yalvarmayacağım

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Uğurtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Mehdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün Kuzey Tv spor haberlerini izledikten sonra bu başlıkta yazmama kararı aldım ben

Neyi tartışıyoruz abi.
    Kulübün şuanki malzemecisi 61 teknik adamla çalışarak rekora imza atmış.
    Varmı iddiaya giren,Allah ömür verirse 90ıncıyı da görecek.
    Mehdi demek ki istikrarı da sağlayabiliyoruz..

Ama malzemecide
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

TheCrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Czyio Hocam,bu sene istanbul takımlarının kötü olmasının asıl sebebi artık çantada keklik takımın olmamasıdır.Bundan sonra da hep böyle olacaktır.Durum böyleyken,"tam da şampiyon olunacak sezon" tanımlamasına üzülerek katılamıyorum,çünkü onlar için ne kadar zorsa bizim için de o kadar zordu bu sezon.Yani,bundan böyle,git Kayseri'ye Kayseri'de 3 at,sonra gel evinde Antep'i yedeklerinle yen,sonraki hafta git Eskişehir'i yürüye yürüye yen gel devri kapanmıştır.Her maç tehlike her maç zor olacak bundan sonra,ve böyle olması da isatnbuldan daha çok bize yarayacak.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Nereden
    Sakarya

Sanıyoruz ki abanırsak şehirdeki yapıyı yıkarız...Her şeyi yıkarız...Sahiden komik adamlar başkan olur o zaman...BMN bir aklı selimler topluluğu ise ve benim gördüğüm giderek merak edilen takip edilen kamuoyu yaratan bir platform ise sahiden aklı selim hakim olmalı....Ben de dahil son 3 günde neredeyse hiçbirimiz aklı selim le yazmıyoruz...Bir taraf hoca gitti ulan alçaklar...Diğerimiz gidecekti tabi alçak...diyoruz...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı TheCrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Czyio Hocam,bu sene istanbul takımlarının kötü olmasının asıl sebebi artık çantada keklik takımın olmamasıdır.Bundan sonra da hep böyle olacaktır.Durum böyleyken,"tam da şampiyon olunacak sezon" tanımlamasına üzülerek katılamıyorum,çünkü onlar için ne kadar zorsa bizim için de o kadar zordu bu sezon.Yani,bundan böyle,git Kayseri'ye Kayseri'de 3 at,sonra gel evinde Antep'i yedeklerinle yen,sonraki hafta git Eskişehir'i yürüye yürüye yen gel devri kapanmıştır.Her maç tehlike her maç zor olacak bundan sonra,ve böyle olması da isatnbuldan daha çok bize yarayacak.
    Yerinde bir tespit...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Erdal Hocam şehirdeki yapıyı yıkmak için uğraşıyoruz ama abanmıyoruz, iletişime geçmeye çalışıyoruz...ama iletişime bile geçemiyoruz çünkü karşımızdakiler bize Almancı muamelesi yapıyor....

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Aynı görüşteyim.
    *
    5 takım şampiyonluğa oynuyorsa..
    En az 5 takımda(Bursa,Kayseri,Antep,Eskişehir,Gençler,vs)D üzeyinde yukarıları her daim zorlayacaksa,bu lig hep böyle fırsat gibi gözüken çetin bir lig olacaktır bundan sonra.
    Kekliği düz ovada avlamak pek mümkün olmayacak anlaşılan
    Alıntı TheCrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Nereden
    Sakarya

Alıntı Cengiz Çubukcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdal Hocam şehirdeki yapıyı yıkmak için uğraşıyoruz ama abanmıyoruz, iletişime geçmeye çalışıyoruz...ama iletişime bile geçemiyoruz çünkü karşımızdakiler bize Almancı muamelesi yapıyor....
    Bize yapılan Almancı muamelesi Ersun hocaya da yapıldı...Bize internet çocuğu diyen hocaya fazlasını demiştir. Ersun hoca gitti ( saha içini konuşmuyorum bana göre saha içinde hiç bir şey yok üretilmiş) çünkü gidecek yeri vardı. Bizim gidecek yerimiz yok Cengiz...Üstelik onlar bizim abilerimiz kardeşlerimiz akrabalarımız...Çare hadi lan sen kimsin demek değil...İlişki emek ister...Emek verilirse samimi emek verilirse yıkılır aradaki buzlar...Diye düşünüyorum...Aksi takdirde 5 sene sonra biz de bıkıp usanıp köşemize çekilmiş onlarca yüzlerce Trabzonsporludan biri olacağız...

Nereden
    Aksaray

Trabzonspor kötüye mi gidecek?
    Gelecek yeni hoca demek, bir sene veya daha fazla sene kayıp mı demek?

Bence hayır.

Ersun hoca kalsaydı bir sene daha kayıp yaşayabilirmiydik?
    Sezon ortasında, başında, sonunda bir istifa karşılıklı anlaşma ile yollar ayrılarak daha kötü olmaz mıydı?

Bence evet.

Ersun hoca başarılıda olabilirdi gelecek sene. Ama bu sene ikinci devre özellikle işler kötü gitti.
    O konudada ışık vermedi. Demek ki, güvenilmedi bu konuda.
    Başarılı olacağına dair, olabilir. Anlarım.
    Sezon sonu yollar ayrılsaydı daha iyi olabilirmiydi? Büyük ihtimalle.
    Erken yolların ayrılmasının avantajı, adaylara teklif götürme- adayları inceleme şansımız.

Yeni gelecek hocanın kim olacağı çok önemli burada.
    Ben Sadri Şener ve yönetiminin burada doğru isimi seçeceğini düşündüğüm için, içim rahat.
    Öyle yandık, bittik olarak görmüyorum.

İstikrarlı bir şekilde hocayla devam etmek güzel olurdu.
    Ama, Ersun hoca değilmiş demek ki o isim.
    Doğru isim değilmiş.
    Ki ben yolların ayrılmasında başarı olarak bir sorun görmüyorum.

Önemli konu, takıma gelecek isim dediğim gibi.
    Buradada Sadri Şener ve yönetimine güveniyorum kendi adıma.
    Bakalım, hayırlısı.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Futbolu evinden her seyredenin yapabileceği kısır yorumlar yüzünden: “O niye oynadı, bu neden oynamadı?”
    Tabii bir de: “Neden şampiyon olamadık?” Sanki 25 yıldır olunuyormuş gibi...

Bence Ersun Yanalın gidiş sebebi bu yüzden...
    Bana göre de doğruları yanlışlarından çok daha fazla idi...
    Ama işte tercihlerinin hazmedilememesi sonunu getirdi...

Nereden
    Sakarya

Nasıl ki bu memlekette Tanzimattan başlayıp bu güne kadar aydınlarımız halkla ilişkilerini öteleme üzerine koyarak başaramadılar...Biz de yapmayalım aynısını...Siyasi mi oldu?

biltrabzon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı Mehdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün Kuzey Tv spor haberlerini izledikten sonra bu başlıkta yazmama kararı aldım ben

Neyi tartışıyoruz abi.
    Kulübün şuanki malzemecisi 61 teknik adamla çalışarak rekora imza atmış.
    Varmı iddiaya giren,Allah ömür verirse 90ıncıyı da görecek.
    o zaman bu malzemeci ugursuz.derhal isine son verilmeli kala kala bi o kaldi eskilerden.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Serdær - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Hoca gideli 4 gün oldu ve hala üstüne konuşuyoruz.

Bende gitmesine çok üzüldüm ve istemedim.

Fakat bu süreçten sonra yapabileceğim çok birşey olmadığından Lige ve yeni gelecek hocaya konsantre olmamız gerekiyor.

Gidenin arkasından konuşmak kolay olduğu için bu konu uzar gider.

Ersun Yanal gitse de ''Hepimiz Ersun Yanalız''
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

lazkerem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

seneye feneri şampiyon yaparsa hiç şaşmam

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Evet,

Bu da son iletim olsun bu başlığa...

Ersun Yanal'ı gitmesine ankete cevaben "olumsuz" baktım...

Yeni gelen hoca ile hiç yaşamadığımız "istikrar" kavramını yakalayabilmemiz dileğiyle...

Esenlikler...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Nereden
    Sakarya

Üstelik bu grupsa da organize değil...Organize olmayan hiç bir topluluğun fertlerinin hepsi "kötü" olamaz...Çünkü 1000 tane kötü insan bir organizma yoksa ortada birbirni yer ...O yüzden sürekli isim diyorum...Kim nerde hata yaptıysa isim zikredilerek konuşulsun...Başkan, hoca Hayrettin bey, Bakan...Hepsi isim isim...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Faik Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Erdal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bize yapılan Almancı muamelesi Ersun hocaya da yapıldı...Bize internet çocuğu diyen hocaya fazlasını demiştir. Ersun hoca gitti ( saha içini konuşmuyorum bana göre saha içinde hiç bir şey yok üretilmiş) çünkü gidecek yeri vardı. Bizim gidecek yerimiz yok Cengiz...Üstelik onlar bizim abilerimiz kardeşlerimiz akrabalarımız...Çare hadi lan sen kimsin demek değil...İlişki emek ister...Emek verilirse samimi emek verilirse yıkılır aradaki buzlar...Diye düşünüyorum...Aksi takdirde 5 sene sonra biz de bıkıp usanıp köşemize çekilmiş onlarca yüzlerce Trabzonsporludan biri olacağız...
    Abi ama Ersun Hocada geldiği ilk günden beri taraftarla arasına mesafe koydu..... Hep uzak kaldı bizlerden....

Bakın Egemene daha 1 yıl olmadı geleli ama bizden biri gibi..... Kötüde oynasa mücadele ettiği için taraftarla diyaloğuda iyi olduğu için her maç sevgi gösterileriyle karşılanıyor...

Bu diyalog eksikliğinde Ersun Hocanında büyük suçu var kanaatindeyim ben...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ben de söyleyeceklerimde sona yaklaşıyorum...
    Ersun Hocadan sonra gelecek hiçbir hocanın işi kolay değil artık (gerçi hiçbir zaman kolay olmamıştı ) sürekli ''Bir Ersun Hoca vardı'' söylemi olacak....yine eğer kendisi 3 ezikten birini çalıştırmazsa yollarımız ilerleyen zamanda bir kere daha kesişecektir, umarım

Cemalettin Taşkın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

ersun yanal gitti antremanlara neşe geldi haberleri ilginç.

ersun yanal nasıl antreman yaptırıyordu ki?

yattara'nın gökhan ünal'ın barış memiş'in faty papy'nin giray'ın birden bire neşelenmeleri bana çok ilginç geldi.
    EN IYISI BIZIZ:

Cemalettin Taşkın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı lazkerem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seneye feneri şampiyon yaparsa hiç şaşmam
    hiç sanmıyorum.

ersun yanalın nasıl top oynattığını gördük. şampiyonluk sürecini kaldıramadığını da gördük.

ama fenere gidecek gibi.
    EN IYISI BIZIZ:

Forumdan Uzaklaştırılmıştır İHTİLALL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Faik Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ilk yarıda çekirge zıplama kontenjanını fazlasıyla doldurdu.... Ballı galibetler direkten dönen şutlar....

3.lüğede yüksele yüksele gelmedik düşerken indik. bu futbollada dahada aşağılara gideceğimiz muhtemel...... Onun için sıralamadaki yerimiz bizi şaşırtmasın.... Şimdilik 3. yüz.... sadece....
    Ya biraderim,yönetimden birisi sana BMN forumlarında şu istifa işinni idare et diye ricamı etti de kıramadın?
    Şaka biryana biraz acımasız olmuyormu?

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Bence Faik Abinin hocaya bir kırgınlığı vardı...
    Yoksa güzel şeyler de oldu. Bana göre, hatta çoğu kişiye göre yanlıştan çok doğrusu oldu...

Ama işte... Olacağı buymuş ne edelim yaani...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)