HERKES gücü nisbetinden Protostosunu yapsin VEKILERI ALKISLIYORUM ayrica INTERNET SPOR yazarlarindan GÜYA TRABZONSPORUN hakkini savunur görünüpte FB yi savunmaya kalkan ve TRABZONSPOR a 4 büyük yerine anadolu kulüplerini temsil ediyor Diyerek bana göre hakaret eden bir sahsa kendi uslubumla haddini bildirdimç
ISTE BENIM CEVABIM mail attim
BASLIGIN GÜZEL provakatörler Trabzonsporu rahat birakin,Ben Trabzonsporluyum ve hakkimi sonuna kadar savunurum.GS.dan BJK dan HELE hele HIRSIZ GASPÇI HAKYIYEYN ONURSUZ SAMPIYON OLAN FB lilerden akil alacak kadar onursuz degiliz.
ortada Türkiyeyi ilgilendiren bir gasp emek hirsizlari var ise tabiki Türkiyenin takimlarinin taraftarlari buna FB ÇAMHURIYETI takima karsi tabiki omuz omuza olacak,AZIZ YILDIRIM denen gasp çetesi baskani Futbol sadece sahada kazanilmiyor bunu ögrendik basarili olduk derken bunun üstünede CEM PAPILA denilen onursuz adam çikip maçi katlederse o zaman ben TÜRKIYELIM DIYEN herkesintepki göstermesi gayet dogal
KAZIM KANAT denilen onursuz haysiyetsiz adami Trabzonspor camiasi zerre kadar sevmez,BJK li olmasina ragmen BJK lilar sevmez ONU KIMSE sevmez ama ortada bir yanlis varsa bu yanlisa karsi kim ses çiakrtirsa amenna KAZIM KANAT denilen onursuz TRABZONSPOR 1.LIGDEN atilsin diyecek kadar gözü dönmüs sapikin birisi Trabzonsporlu ondan akil almaz,
Yazilarinizdan anladigim kadari ile siz FB lisiniz eger ALLAH KORKUNUZ VAR ISE FB nin hakemlerle gasp ettigi puanlari diger insanlarin çalinan emeklerini haklaini biz haram ediyoruz bakalim nasil haklar ödenecek.GBIRLIGI TRABZON maçlarinda alinan 6 haram puan FB sampiyon ondan sonra avrupada KÖY TAKIMLARINDAN FARK YER GELIR.
bu kafa ile TÜRK FUTBOLU ZERRE KADAR ileri gidemez
FUTBOL FEDARASYONU-FB -HAKEM mafyasi yaninada MEDYADAKI hokkabazlar oldugu müddetçe (fbnin amigo yazarlari-yalakalari) Türk futbolu bir adim ilerleyemez.
SIZIN YAZNIZDA belirttiginzi 3 büyük lafinida KINIYORUM büyüklügü siz dagitmiyorsunuz siz kimsiniki 3 büyük diyorsunuz 6 tane saibesiz sampiyonlugu senmi verdinde 4 büyük demekten utaniyorsun,sen kimsinki 3 büyük diye bahsediyorsun sen kimsinki Trabzosnporu savunma amaci ile yazdigin yazida Trabzonspora hakaret etmeye kalkiyorsun,
SIZDE TRABZONSPORUN ALDIGI 6 SAMPIYONLUGUN ACISI VAR SIZDE BU UKDE OLARAK KALMIS 4 BÜYÜK DIYEMIYORSUNUZ SIZ ÇATLASANIZDA PATLASNIZDA 3 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR ODA TRABZONSPOR.
TRABZONSPORUN SIZIN GIBILERE IHTIYACI YOK KENDI HAKINI KENDISI SAVUNMASINI BILIR SIZIN GIBI TRABZONSPORUN HAKKINI SAVUNUR GÖRÜNMEYE ÇALISIPTA 3 BÜYÜK DIYEREK TRABZONSPORU YOK SAYMAYA ÇALISAN INSANLARLARDAN AKIL ALACAK KADAR KÜÇÜLMEDIK ALÇALMADIK
|
03 Mayis 2005 Sali |
Provakatörler, Trabzonspor'u rahat birakin! |
Trabzonspor, hakem hatasindan kaynaklanan önemli bir haksizliga ugramistir.
Bu nedenle Karadeniz ekibinin ve taraftarlarinin göstermis oldugu tepkileri anlayisla karsiliyorum.
Çünkü, Trabzsonspor?un cani yanmistir. Hem maddi, hem de manevi açidan zarara ugramislardir.
Ancak, bu Galatasarayli ve Besiktaslilara ne oldugunu ve niye bu kadar kendilerini heder ettiklerini de bir türlü anlamis degilim.
Hakem Cem Papila, Fenerbahçe-Trabzonspor maçinda istenmeyen hatalar yapti. Yani olan Trabzonspor?a oldu. Ama, her ne hikmetse en çok sesi çikan, ortaligi velveleye veren Galatasaray ve Besiktas kulüpleri oldu..
Bu kulüplerin, Trabzonspor?dan fazla konusmalarini ve kraldan daha çok kralci olmalarina ne demeli? Simdi bunlar kalkiyor, Bordo mavililere her firsatta taziyede bulunuyor. Bu bana çok garip geliyor. Inancimiza göre, bir evden cenaze çiksa 3 gün yas tutulur.. Aradan 4-5 gün geçmis. Cenaze sahiplerine kalsa yasi birakacaklar ama, hariçten gazel okuyanlar firsat vermiyorlar ki..
Galatasaray ve Besiktaslilar, sürekli timsah gözyaslari dökerek, üzüntülerini bildiriyor, adeta Trabzonspor?u kiskirtiyor ve tahrik etmek için tüm maharetlerini sergiliyorlar.
Bu provakatör yaklasim ses getiriyor..
Maalesef, bordo mavililer de bu art niyetli sözde destege inaniyor ve tahriklere kapilarak, agizlarina geleni söylüyorlar.. Bu yüzden, normale dönmesi gereken hakli tepkileri bir türlü dinmiyor. Birileri sonu nereye varacak olmayan kaosa bir an önce dur demelidir.
Hakem Cem Papila?nin yanlis yönetimi gerekçe gösterilip, hakemlerin günahini sadece Fenerbahçe?ye yüklemenin saglikli bir davranis, adil bir düsünce olmadigini daha öncede yazdim.
Özellikle Galatasaray ve Besiktaslilar?in, Trabzsonspor?un magduriyetini iyi adam rolüyle öne çikarip, Trabzonspor camiasini sürekli kiskirtarak, yangina körükle gitmelerinin altinda yatan gerçek nedir?
Gerçek sudur. 1 tasla 3 kus vurmak.. Yani;
1. Hakemler üzerinde baski kurarak, ligin bitimine 4 hafta kala Fenerbahçe maçlarini yönetecek hakemleri etki altinda birakmak. 2. Fenerbahçe?nin olasi sampiyonlugunu gayri mesruymus gibi gösterip, hakli basarisini gölgelemek. 3. Günahlari kadar sevmedikleri Karadeniz ekibinin arkasina siginarak, Fenerbahçe?yi vurmak.
Buna komplo teorisi diyebilirsiniz ama, bu gerçegi saklayamazsiniz.
Maç biter bitmez, Trabzonspor baskani, yöneticiler ve teknik direktör Senol Günes, televizyon dan televizyona, kanaldan kanala kosarak agizlarini geleni söylediler.. Sadece hakemi elestirseler neyse. Fenerbahçe Kulübünü, dolayisi ile Baskan Aziz Yildirim?i da hiçbir delil ve kanit olmadan, çok agir bir sekilde suçladilar.
Aglama duvarina dönen tv kanallari ise bu firsati iyi degerlendirdi. Reyting ugruna ortami gereksiz yere gerdiler. Geçmisten bu yana, aralarinca hiç bir problem olmayan taraflar arasinda kan davasi baslatmak kime ne fayda saglar..
Geçen aksam atv?de Besiktas?i olduklari tescilli olan Reha Muhtar, Sinan Engin ve Kazim Kanat ile adini bilmedigim Galatasarayli bir yorumcu sürekli Trabzonspor?un hakkinin yendigini, hakemin maçi sattigini, hatta Fenerbahçe?nin hakemi satin aldigini alenen söylemekten çekinmediler. Tam bir facia olarak gördügüm programda, yorumcular subjektif iddialarla yargisiz infaz yaptilar. Dar agaçlari kurarak, Fenerbahçe Baskani Aziz Yildirim ile koskoca Fenerbahçe Camiasini ve Cem Papila?yi idam sehpasinda sallandirdilar.
Özellikle Sinan Engin, o çok bilmis tavirlariyla, Fenerbahçe?ye karsi kin ve nefret dolu cümleleri sarf etmesi beni kahretti..
Onlar, Trabzonspor?u zerre kadar düsünmezler. Düsmanimin düsmani dostumdur zihniyeti ile hareket ederler. Isleri güçleri kendi takimlarinin basarisizliklarina kilif aramak olan bu ulema yazarlar ?benden sonrasi tufandir? zihniyetini ile hareket ederler.
Bütün bu gerçekler ortadayken, Trabzonspor camiasinin akli selimle ve sag duyuyla hareket etmesi gerekir... Oyuna gelmemelidirler.
Trabzonspor, oynadigi futbol ve bu güne kadar izledigi ilimli politikasi ile her zaman takdir görmüs ve her kesimin saygisini kazanmistir. Ve kim ne derse desin, Trabzonspor her takim taraftarinin sempati duydugu bir kulübümüzdür.
Trabzonspor, 3 büyükler dedigimiz camiada, Anadolu takimlarini temsil eden bir kulübümüzdür..
Karadeniz insani zekidir, sicakkanlidir, sevecendir. Ancak bir de çok asabidir. Haksizliga hiç gelemezler.
Iste, Trabzonspor?un bu zaafini bilen bazi art niyetli kisi ve kurumlar, bu kulübümüzü kullanmaya kalkiyor.
Bu provakatif hareketleri nefretle kiniyorum.
Sonu gelmeyen tartismalar, satasmalar, kulaga hos gelmeyen çirkin sözler ve iftiralar kimseye fayda saglamaz. Sadece düsmanligi ve kardes kavgasini körükler.,
Sayin Yildirim, Canaydin, Demirören ve Aktug.. Lütfen ortami gerecek açiklamalara bir son verin..
Artik futbolun güzelliklerini yazalim, Türk futbolu nasil kalkinir, onu konusalim |
Edited by: CAFER52