Evet başlığımız bu, soruyorum size,
1- Kaliteli futbolcunu satarsın, yerine daha kalitelisini alırsın veya alamazsın, alamazsan o futbolcunun beşine Rusyaya kadar gitsen de, Kulüp Başkanı hayır satamam, zira ben Şampiyonluğa oynuyorum, oturmuş bir takımda bir futbolcuyu asla satmam cevabını alıyorsun,
2- Aynı kalitede olupta hala takımımızda olan bir futbolcumuz geçmişte Galatasaray Maçında şimdiki futbolcumuz Song'a bir haraket çekiyor o takımı perişan edenlerin aynı haraketi Sivas'ta da yapacağını tahmin ediyorum.
3- Sonra aklıma Vugrineç, Fatih Tekke, Olsen, Aurello geliyor, bunları şahsi karakterleri ile düşünüyorum, yaptıklarını göz önüne getiriyorum. Sonra yine bu tek kişinin yaptığına EFSANEDEN örnek verilim; F.B. maçında Turgay'ın olağan üstü çapası ile 1-0 maçı alıyoruz, halbuki uçakta ("Golü ben atarak 1-0 galip geleceğiz") demişti Turgay,
Bunlar olumlu taraftarı,
Olumsuz taraftarına da örnekler çoktur. Ancak bize yararlı olacak, OLUMLU taraflarını bulalım, iyileri hatırlayarak !"Bir futbolcu nerelere mal olacağı" tartışalım. Kaliteyi yakalayalım.
Bu yıl ben Şampiyonluk yolunda Gökdenizi çok özlüyorum.