MaHMuT_61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar çok konu basligi varken yeni baslik açtigim için öncelikle affiniza siginiyorum..Heyecanimi maruz görün..
Atalarimizla baslamak istiyorum Selçuklusu Osmanli ve daha niceleri ''Haçli'' seferlerine bas kaldirip hepsini darduman etmis,bu haçli krallari batakliklarda bogmuslardir..Fakat hepimizin bildigi bir söz bu günkü durumumuzu açikliyor ''Silah icad oldu mertlik bozuldu.'' sonrasini zaten hepimiz biliyoruz..
Ve dün aksam kimaçtayiz inannin gülüyorum,tüylerim diken diken oluyor.DÜn gece Trabzonsporuma bir haçli seferi düzenlendi55 bin+18+3+4kisilik haçli seferi sonucu herkes teslim olmamizi bekledi fakat öyle bir sahne ortaya çikti ki; bu kadar son model silahlara karsi elinde bir SÜRMENE çakisiyla dolasan Trabzonsporlular inanci gösterdi.Azimin nedemek oldugunu, fakat dedim ya mertlik bozulmus tu karsi tarafta.Tüm bunlara ragmenkaninin son damlasina kadar savasti takimimiz HELAL OLSUN!..
Simdi gazeteleri okudum da nasil diyorlar biliyor musunuz?''Ezikbahçe horon tepti,hak ettigimiz bir galibiyetti'' traji komik olan buhaçli gazeteleri ve ne yazikki böylesi bir maçihakkimizla kazandikdiyen bir topluluk..
Allah'imaTrabzonsporlu oldugum için sükr ediyorum çünkü biz böyle bir galibiyet alsak burada hepmiz hak etmedigimizi söyler takimimizin kötü yolda oldugunuda eklerdik.Neden mi?Biz futbolu biliyoruz zaten Trabzonsporu desteklememizinde sebebi bu degil mi??
Son söz olarak sunlari söylemek isterim isteyen istedigini desin yazsin puani versin..Biz dün gece KadiköydeFenerbahçe Sk yi eze eze tekrar ediyorum eze eze yendik..Takimimin her biroyuncusu yöneticisi,teknik adamiyla gurur duyuyorum..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Son dilegim ise UEFA kupasinda (seneye) sampiyonlar liginden elenecek olan Fenerbahçe ile eslesip tüm dünyaya Türkiye'de neler oldugunu gösterme firsati bulabilmemiz.
HEPINIZE DAHA DA BORDOMAVILI GÜNLER DILIYORUM
EN BÜYÜK TRABZON BASKA BÜYÜK YOK!...