Cem PAPILA üzerine odaklandik sadece. Oysa en az onun kadar maçi katleden iki yardimci hakem vardi. Bu isimleri unutmamaliyiz.
cem papila nam ruhunu satmis haysiyetsizin yardimcilari bu adi heriflerdi. ankara bölgesi hakemi olan bu iki "leke" hakkinda ankarali arkadaslarimizdan biraz bilgi toplamalarini rica ediyorum. zira; kendileri "sebepsiz zenginlesme" adaylaridir.
o serkan rençberlerki; bir körün bile sezgileriyle "görebilecegi" bir ofsayti gör(e)memis ve efendilerine ussakligini teyit ettirmistir.
o adil sinem ki; kendisinden 50 metre uzaktaki bit pozisyonda bile bayragi ile orta haysiyetsizi uyarmis ve "en iyi ussak benim, en iyi ben kemik yalarim"in canli hali olmus, ama ne hikmetse dünyanin her yerinde penalti olan pozisyonda, o sirada çanagini yaliyor olsa gerek ki, bayragini bir yerlerine sokmustur
anlatmakla bitmeyecek bir kara geceydi. bu isimleri unutmayalaim arkadaslar. bugün için degil, gelecek için. sporcunun zeki ve ahlaklisini seven mustafa kemal gençligini bu "pislik"lerden temizlemek için..bu bizim asli görevimizdir.
Cem PAPILA üzerine odaklandik sadece. Oysa en az onun kadar maçi katleden iki yardimci hakem vardi. Bu isimleri unutmamaliyiz.
bunlara nasil ulasabiliriz acaba,dünden beri bunu düsünüyorum...
YARDIMCILAR VE CEM PAPAZI ESIT ORANDA ÜZERLERINE DÜSENLERI!!!YAPTILAR. ALLAH KAHRETSIN...
manisali ve trabzonsporlu bir arkadasin ilettigine göre adil sinem manisali ve birçok saibeli maçta adi olan birisi...
http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbo....asp?PID=1961& amp;HID=11&HaberID=282452
TIKLA OKU OKUT!!!!
andrei07 gerçekten bu kadarinida baklemiyordum bu adam resmen bizi katletmis hala mhk utanmadan bu hakemi hala koruyor. bu tam bir o.ç isi
Ben maçi izlerken salonda bir tek ben Trabzon'luydum.Her pozisyon sonrasi bagirgyordum.'Çüs bile ben gördüm.'diye ama hakemler herhalde gözlerini sattilarçBen bagirinca hiç bir FB'li bi sey diyemiyordu.Çünkü hepsi biliyordu ki bu maç adalet çerçevesinde oynansaydi TS fark atrdi.Ya Tolga'nin elle alakasi olmayan poisyonuna el çalan hakem nasil oluyor da Aurelio'nun Maradona'dan daha gösterisli bir sekilde ceza sahasi içinde topu indirisini görmüyor.Valla anlayamadim gitti.Maçi satacaksaniz adam gibi satin da mal oldugunuzu bas bas haykirmayin.
aga bunlar o cemden daha da serefsiz .ALLAHA nasil hesap verecekler acaba .rahat uyuyabiliyolarmidir gerci rahattir serefsiuzler alismistir bunlar .ilerde karsimiza ciksalar yine ayni serefsizlikle piskin piskin bizi yakmaya calisirlar.neden mi.
DOMUZ B.K YEMEKTEN VAZGECMEZ
Bu adamlari unutmayin, bir daha bu liglerde bayrak sallarlarsa biz de adam degiliz.
Hakkaten de Cem Papila'ya çok gittik.(gerçi hakliyiz.)ama bunlar da en az onun kadar hatta ondan daha fazla suçlu.ama bunlar hakkinda tek bir kelime bile söylemedik.
Bu serefsizlerin arastirilmasi yapilsin bizim anamiz aglayacagina onlarin ki aglasin.
bugün iplerinin çekildigini okudum gazetede..sezon sopnuna kadar bi daha maç verilmeyecekmis..söylenenlere göre,gelecek sezon da hakemlik yapmalari düsünülmüyormus..ne kadar yeterli orasi tartisilir ama,su anda böyelmis sanirim...
dogru bunlari unuttuk 2 side en az cem papila kadar oynadi maçin kaderiyle bunlarada yüklenelim
bunlar birer masa...biz, masayi tutan ellerin pesindeyiz. ma, gözlerimiz üzerlerinde olacak ki, efendilerine sadakat gösterip köpeklesmelerini, insanlik adina, önleyelim..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)