kardes bu konuyu acmasanda zaten bu durum olacak.
esas önemli olan ise kazanmasak kayipedersek nasil davranacagimizdir !
evet forumun durumunu simdiden merak ediyorum.
ARKADASLAR FENERBAHÇEYI YENERSEK HERKES ERTESI GÜN FORMASINI GIYSIN BAYRAGINI ASSIN VE SOKAGA ÇIKSIN GOSTERELIM NE KADAR ÇOK TARAFTARIMIZIN OLDUGUNU..
kardes bu konuyu acmasanda zaten bu durum olacak.
esas önemli olan ise kazanmasak kayipedersek nasil davranacagimizdir !
evet forumun durumunu simdiden merak ediyorum.
ben atkimitakip gs kahvesine gidip malatya-gs macini izlerim. her malatya golunda cosarim. Edited by: kelkitli29
eger kaybedersek ben bir hafta gene internete falan girmem. spor haberlerine bakmam. futbol konusmam, ama aklimdanda cikaramam maci [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Feneri yenersek ne yaparsiniz bilmem ama ......[img]smileys/smiley2.gif[/img]
BIZ BU GAZLA VALLA SAMPIYON OLURUZ [img]smileys/smiley36.gif[/img]
kelkitli29 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katiliyorum
AMA birde yenersek yikilduk ozaman burda almanlari uyutmicam sabaha kadar bagircam[img]smileys/smiley4.gif[/img]
GS macindan sonra, bir hafta üniversitede (almanya, frankfurt) formami
sirtimdan cikartmadim. Arkadaslar "yahu hukuk bitirdin, su yaptigina
bak" dedilerse de ben öyle gurulandim ki, o hafta en yüksek ders
calisma performansinda bulundum.
FB macini yenersek ne olur ... söyliyeyim, balkondan asagiya, dev
bayrak asacagim, ikincisi, kendin en islek caddesinde ts bayragi ile
tur atacagim, ücüncüsü de eger bullursam ucak biletimi alip, paso
trabzon ve tesislere gidip su kahramanlari yakindan görecegim.
Ya yenemessek ... onlarin canlari sag olsun, umrumda bile degil.
Karsimizda sadece bir takim yok, tüm ülkeyi almisiz, bu
unutulmamali. Benim memleketim, o haliyle, o serefsizleri
korkutmaya yetiyor ya, federasyonuyla, bakaniyle, basbakaniyle,
generaliyle, ne yapip yapip maci kazanma arzu sunde oluyorlar ya ... bu
yeter bana!
Bir söz vardir ... korkunun ecele faydasi yok ... korkun ulan, korkun!!!!
sanatik Nickli Üyeden Alıntı
Sadece sen diil bende merak ediyorum sanatik [img]smileys/smiley24.gif[/img]Gerçi az çok tahmin edebiliyorum ama insallah yüzümüzün akiyla çikariz Istanbul'dan.
Mecelle Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
hayden usaklar gösterelim bizans'a anadolu'nun ne anlama geldigini.
kadiköy'de her iyi top oynayan ya tartaklandi ya hakarete maruz kaldi ama bize bunlari yapmak sikar.
maçinin sonucu ne olursa olsun takimimizin formasini giyip atkimizi takip sonuna kadar destelemeliyiz. haydi hayirlisi bizans oyunlari yikiliyor
tselif Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
andrei07 Nickli Üyeden Alıntı
ben fenerbahce yi yenmemiz halnde kiinsallah yeneriz sampiyon olucamizi düsünüyorum. eger yenersek fenerle aramizdaki fark 3 einecek. ondan sonra zaten en avantajli fikstür bizde. fener-galatasaray maci da cok önemli tabi. o macindaberabere bitmesi haline bakarsin 1 hafta önce sampiyonlugumuzu ilan etmis oluruz diye dusunuyirum
Mecelle Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Benim fikrim kafamizda yenemezsek napariz diye düsünelim kendimizi sartlandirmayalim. Yenersek zaten yapacak çoooooooooooookkkkk seyler buluruz.
BarisBakirtas Nickli Üyeden Alıntı
HIÇ DÜSÜNMEYEGEREK YOK BIZ ASLANLAR GIBI ÇIKIP TOPUMUZU OYNAYALIM YENILIRSEK ASLANLAR GIBI YENILDIK DERIZ VE BASIMIZ HEP DIK OLUR[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yenilmeyi hiç düsünmüyorum olmayacak zaten öle birsey allahin izniyle yendik mi sampiyonlugu kaptik demektir...zaten...
yenilmeyecez insallah farkli da yenecez görürsünüz
[img]smileys/smiley36.gif[/img]Yenersek Ben Burdaki Fener Kahvesine Atkimi Asicam O Kadarina KatlansinLar
FB YI 3 - 0 YENERSEK SAMPIYONLUGA GIDERIZ ZATEN GS DE YENECEKTIR ONLARI
Selam bütün Trabzon halkina bu renkelere gönül veren tün arkadaslara.Baktim ki yenilmekden bahsediliyor ya arkadaslar ferner bizi ne zaman kendi basina yenebildi ki simdi yensin.ankaradan çevik kuvvet çagaran bir takim var karsimizda.Ne fark edecek bu sefer bence farki Tarbzonspor yaratacak degil enilmek fener kaleye bile zor gelecek diyorum.Degil ankaradan çevik kuvvet Usadan missisipi uçak gemisini getirip stadin önüne koysalar yine de bizi yenme sanslari yok.Korkak fenerin firtinada boguldugunu hepberaber izledikten sonra ben yasadigim yerde konvoy yapacagim ayrica en yüyük binadan asagi dev bayrak asacagim ayrica kesin o aksam bi kaç fenerliyi dövecegim sonrada sabaha kadar zevk yapacagim umarim bordo mavimiz hepimize bu senligi yasatir.
Gölge Oyunu Nickli Üyeden Alıntı
kardes benim bu konuya deginmem kaybedince bile nasıl kazanılacağını öğrenmek icin sadece.
3 ihtimalli bir macda bunu taraftar olarak düsünmek önemlidir.
Kazaninca zaten hic bir sorun yokdur, olamaz.
Ya ben olayi çözene kadar biseyleri yazmis yollamisim aman kusura bakmayin kisa mesajimda ben bile ne yazmaya çalistigimi anlayamadim kimsede anlamaya çalismasin bundan sonra olmaz )
Bana FbLI arkadasLArimsimdiden yeniLIrsek saLi günü senin yüzünden dershaneye geLemeycegiz diyor...
hic bir sey dusunmek istemiyorum yeterki yenelim tamamen maca kilitlendim
tslimetin08 artvinlisin heralde?
tüm ts lilere selam!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)