Sayfa 57 Toplam 129 Sayfadan BirinciBirinci ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3219 adet sonuctan sayfa basi 1,401 ile 1,425 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Ahmet Karadeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ahmet Karadeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni önerim destek bekliyor

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireys...ali.heryone300

merhabalar

Trabzoncell içinde böle tarifeler olursa cok mutlu oluruz ve trabzoncell cok daha fazla ilgi olur ben faturasız böle tarifeler olursa direk faturalıya geçerim.bol çeşit olursa seviniriz
    150 dakika konuşturan “HerYöne150” tarifesi KDV dahil 19 TL’ye
    300 dakika konuşturan “HerYöne300” tarifesi KDV dahil 36 TL’ye,
    500 dakika konuşturan “HerYöne500” tarifesi KDV dahil 49TL’ye,
    1000 dakika konuşturan “HerYöne1000” tarifesi ise KDV dahil 59 TL’ye
    HerYöne90” ise abonelerine ayda KDV dahil 12 TL’ye yurtiçinde her yöne 90 dakika konuşma imkanı sağlıyor.
    kolay bi olur zaten avenin tarifesi şimdiden teşekürler

------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.trabzoncell.com/ burdan üstte call center ordan tıklayım öneriler bulunabilrsiniz

email cvp geldi

Değerli Müşterimiz,

Trabzoncell için, siz değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri büyük önem taşımaktadır. Değerli zamanınızı ayırarak görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Trabzoncell, ürün ve hizmetlerinde sürekli olarak yenilik yapmayı ilke edinmiştir. Görüşleriniz, ilgili departmana iletilmiş olup, en kısa süre içinde değerlendirilecektir.

Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınıza yanıt almak üzere, anında görüşmek için 7 gün 24 saat Trabzoncell hatlı cep telefonunuzdan 967’yi, sabit hatlardan ise 444 0 967 tuşlayarak Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

kamyonetçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Bordo tarifesinde faturalı 180 var 24.24 tl.Daha çok 49 tllik tarife reklam edilmiş.Bu biraz gölgede kalmış.

Nereden
    Almanya

herkesde hat var taraftarin bu konuda bahanesi yok ve olamaz herkes hattini bilsin

bordo-mavii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bugün trabzoncell'e geçtim ama baya uğraştırdılar beni kontörlü hattan faturalıya geçmek istediğim için birsürü prosedür çıktı yok üzerime kayıtlı olan fatura falan derken sonunda hallettim bende hattımi bildim

Murat KARAKURT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir

bugün itibariyle bende trabzoncell liyim hemde numaramın sonu 61:d

Nereden
    Balıkesir

arkadaşkar bişi soracam ben bugün faturasız hat aldım içinde 20 kontör wr dediler ama açtığımda 1 kntör wardı nedenini bilen war mı acaba

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Kubilay ŞAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı tsmurats Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşkar bişi soracam ben bugün faturasız hat aldım içinde 20 kontör wr dediler ama açtığımda 1 kntör wardı nedenini bilen war mı acaba
    1 + 19 Kontor..

19 Kontor Hediye Diye Biliyorum..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Nereden
    Balıkesir

Alıntı Kubilay Şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 + 19 Kontor..

19 Kontor Hediye Diye Biliyorum..
    ya biraz açar mısın hediye derken nasıl kullanılcak o hediye kontör

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Aytaç Çakıroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

dün itibari ile faturası bir hat alınımıştır. tabzonsporumuza hayırlı bir tarfta olmaya çalışıyouz.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Kubilay ŞAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı tsmurats Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya biraz açar mısın hediye derken nasıl kullanılcak o hediye kontör
    İstediğin Yerle Konuşarak Kullanabilirsin.. Ha Ben Hala Kullanmadım O Ayrı..

Paketlerden Yararlanmak İçin Sanırım İlk Aldığında En Az Bir 100 Kontor Yüklemen Gerekecek..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

İHSAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Ben de numaramı vodafone den aveaya taşıdım bugün; ne diyelim ts için değer... Hayırlı olsun.

Ya burada trabzoncelle geçenlerin listesini oluşrrup bir gövde gösterisi yapsak mı?

Ey avea, bizden çekeceğin var, yeni kampanya ve tarife isrekleriyle kapını çalacağız. Bu arada, umarız bizi yolunacak kaz olarak görmezsiniz, çünkü bu, yapacağınız en büyük hata olur.

Beyler üretken önerilerimizle trabzoncell i daha cazip hale getirebiliriz, bu konuda beyin fırtınası yapmalıyız.
    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Nereden
    Balıkesir

Alıntı Kubilay Şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstediğin Yerle Konuşarak Kullanabilirsin.. Ha Ben Hala Kullanmadım O Ayrı..

Paketlerden Yararlanmak İçin Sanırım İlk Aldığında En Az Bir 100 Kontor Yüklemen Gerekecek..
    teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah razı olsunn

Sencer Bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Arkadaşlar dün kontörlü avea hattımım tscell gecirdim ama hala aktif degil ne zaman aktif oluyor...

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    A.Hilal Çakıroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Az önce aradılar, en fazla mesajı ben gönderdiğim için Vip biletleri kazanmışım. Ancak şuanda Trabzon'a gidemeyeceğim. Biletleri kendi arkadaşlarıma devretme hakkım olmadığı için benden sonra en çok mesaj gönderen kişiye vermelerini istedim. İnşallah o da aramızdan biridir.
    Alıntı danger00 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hattıni Bilen TrabzonCell’liye, VIP bilet hediye
    Oy kullanmışsınız.
    Bu habere 4 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Trabzonlular ve Trabzonspor taraftarlarına özel bir dünyanın kapısını açan TrabzonCell, sunduğu avantajlı kampanyalarıyla kazandırmaya devam ediyor.

30 Ağustos Pazar günü Trabzon’da oynanacak Bursaspor maçı öncesinde TrabzonCell’den abonelerine özel maç bileti kampanyası. BILET yazıp 1967 ye en çok mesaj atan TrabzonCell abonesi, 2 adet VIP bilet kazanma şansı elde edecek.
    Trabzonspor-Bursaspor maçını VIP tribünde izlemek ve takımına destek olmak isteyenler için şimdi mesaj atma zamanı.
    İlk 10 günde 5.000 aboneye ulaşan TrabzonCell’de abonelere sağlanan avantajlar hızla devam edecek.
    Konu A.Hilal Çakıroğlu tarafından (29.08.2009 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.
    Fanatik Pacci

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Miraç Atalay Çiftçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı Fanatik pacci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce aradılar, en fazla mesajı ben gönderdiğim için Vip biletleri kazanmışım. Ancak şuanda Trabzon'a gidemeyeceğim. Biletleri kendi arkadaşlarıma devretme hakkım olmadığı için benden sonra en çok mesaj gönderen kişiye vermelerini istedim. İnşallah o da aramızdan biridir.
    Trabzonspor'a katkıların için teşekkürler abla.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Nereden
    Kocaeli

Alıntı Sencer Bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün kontörlü avea hattımım tscell gecirdim ama hala aktif degil ne zaman aktif oluyor...
    Bayii'ye git bi güzel fırça at bence çünkü istese hemen yapabiliyorlar. Bayii sadece yedek sim kart işlemi ve tarife değişikliği işlemi yapıyor. Bu işlemleri de herhangi bi bayii yapabilir(ana bayii olması gerekiyor)

Cezalı Üye
    Nereden
    İzmir

Alıntı Gamze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basın Bülteni
    28 Ağustos 2009

Hattıni Bilen, Dakikaları Kazanıyor

Trabzonspor taraftarlarına özel bir dünyanın kapısını açan TrabzonCell, sunduğu avantajlı tarifeleriyle hem taraftara, hem de kulübe kazandırıyor.
    Türkiye’nin 4 büyük kulübünden biri olan Trabzonspor, taraftarının hizmetine sunduğu TrabzonCell ile hem kazanıyor, hem de kazandırıyor. Faturalı ve faturasız tarifeleriyle TrabzonCell, pek çok avantajı taraftarına bir arada sunuyor.

Faturalı hatlara özel “Süper Bordo” Tarifesi :

“Süper Bordo” tarifesine numarasını taşıyarak gelen TrabzonCell’liler, 2009 yılı sonuna kadar ayda sadece 49 TL ödeyerek; diğer operatörleri aramak için 750 dakika, TrabzonCell’lileri, sabit hatları ve tüm Avea’lıları aramak için de 6.000 dakika hediye kazanıyor. Bu tarifeyi tercih eden diğer aboneler ise ayda 60 TL’ye tüm bu avantajlardan faydalanabiliyor.

Üstelik tarifeye geçen ilk 1.000 kişi de 3 ay boyunca 100 MB internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Faturasız hatlara özel “2’de 1 Mavi” Tarifesi :

“2’de 1 Mavi” tarifesine numarasını taşıyan TrabzonCell’li aboneler, 100 kontör yükleme karşılığında her yönü 2 dakikası 1 kontörden arayabiliyor. Tarifedeki diğer aboneler ise 150 kontör yükleme karşılığında “2’de 1 Mavi” tarifesi kapsamında her yönle 2 dakikası 1 kontörden konuşuyor.

Sunduğu avantajlı tarifeleri ve katma değerli hizmetleriyle TrabzonCell, abonelerine doyasıya konuşma imkanı sağlarken hem taraftarına, hem de Trabzonspor Kulübü’ne kazandırıyor.

2009 sonunda ne olcakmış peki???49 tl lik tarifeye şurada ne kaldı 2009 un bitmesine

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    A.Hilal Çakıroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ben teşekkür ederim Miraç.

Alıntı Sencer Bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de kontörlü avea hattımla geçiş yaptım. Ertesi gün halâ açılmadığını görünce telefonumu kapatıp yeniden açtım işe yaradı. Siz de telefonunuzu açık bekletiyorsanız kapatıp tekrar açmayı deneyin.
    Fanatik Pacci

Erbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Aldım ama sonu 61 değil ortası 61

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Sencer Bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı Fanatik pacci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben teşekkür ederim Miraç.

Ben de kontörlü avea hattımla geçiş yaptım. Ertesi gün halâ açılmadığını görünce telefonumu kapatıp yeniden açtım işe yaradı. Siz de telefonunuzu açık bekletiyorsanız kapatıp tekrar açmayı deneyin.
    Teşekkür ederim...

Trabzonspor 61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Trabzoncell ne kadarlık bir rakama ulaştı acaba?

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu

Nereden
    İstanbul

Alıntı Trabzonspor 61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzoncell ne kadarlık bir rakama ulaştı acaba?
    10 günde 5000.

Hilal abla tebrikler.

Üzeyir Gönül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

Ben her yöne 180 dakikalık pakete geçtim. Aylık 24.24 TL'ye; ama bugün okuduğum bir habere göre aylık 22 TL'ye düşmüş fiyatı. Tabii yıl sonuna kadar...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Erdinç Barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Babamın turkcell telefonunu bu her yöne 180 e taşıyayım da içi bir rahat etsin

Remzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

TrabzonCELL'liler müjde!
    29 Ağustos 2009 / 14:38

TrabzonCell, FenerCell, GSMobile numarasını taşıyan abonelerine yeni kampanyalar sunduğunu açıkladı

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, FenerCell, GSMobile ve TrabzonCell'in hem faturalı hem de faturasız abonelerine yeni tarifeler sunan Avea'nın, diğer operatörden numarasını taşıyarak FenerCell, GSMobile ve TrabzonCell'e geçen abonelerine de kampanyalar düzenlediği belirtildi.

Faturasız hat sahiplerine özel olarak sunulan yeni ''FenerCell 2'de 1'', ''GSMobile 2'de 1'' ve ''TrabzonCell 2'de 1 Mavi'' tarifeleri ile abonelerin her yönü tek fiyata arayabilecekleri ifade edildi.

Bu tarifelere geçmek isteyen Avea abonelerinin, 150 kontör karşılığı her yöne 2 dakikası 1 kontörden konuşma fırsatı kazanacakları vurgulandı.

Numarasını Avea'ya taşıyarak, bu tarifelere geçmek isteyen farklı GSM operatörlerinin abonelerinin ise sadece 100 kontör yükleyerek her yöne 2 dakikası 1 kontöre konuşabilecekleri duyuruldu.

Avea'nın taraftarlara sunduğu ''Fenercell 6-0'', ''GSMobile Eski Açık'' ve ''TrabzonCell Süper Bordo'' tarifelerini seçmek isteyen faturalı Avea abonelerinin, aylık 60 lira ödeyerek bu hizmetten yararlanabileceği ifade edildi.

31 Aralık 2009 tarihine kadar diğer GSM operatörlerinden numaralarını Avea'ya taşıyarak bu tarifelere geçmeyi tercih eden faturalı abonelerin ise ayda sadece 49 lira karşılığında diğer operatörlerle 750 dakika, kendi aralarında, diğer Avea tarifeleriyle ve sabit hatlarla toplam 6 bin dakika konuşabilecekleri duyuruldu.

Faturalı tarifeleri tercih eden ilk bin kişiye 100 MB data hediye verileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Avea'nın mevcut HerYöne180 ve HerYöne360 paketlerinin fiyatları da taraftarlar için daha avantajlı hale getirildi. Bu paketlere yönelik bir kampanya düzenlenerek, 2009 yılı sonuna kadar geçerli olacak hediye dakikalar eklendi. Mevcut'HerYöne180' tarifesinin fiyatı 22 liraya, 'HerYöne360' tarifesinin fiyatı ise ayda 39 liraya indirildi. İndirimlerin yanı sıra,'HerYöne180' tarifesi aboneleri, ekstra 60 dakika ile toplam her yöne 240 dakika, 'HerYöne360' tarifesi aboneleri ise ekstra 180 dakika ile toplam her yöne 540 dakika konuşabilecekler.''
    Bir Gün Mutlaka!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)