Hadi Papila erkekliginive delikanliginigöster. O zaman Mac bizim.
iste hakem beyler.insallahtetikçilik yapmaz. Edited by: Emorfo
Hadi Papila erkekliginive delikanliginigöster. O zaman Mac bizim.
Deplasman takimlarinin tercih ettigi bir hakem. Ancak deplasmanda oynadigimiz Gaziantepspor maçini katleden yine ayni hakem. Inasallah düzgün bir maç yönetir. Eyyamcilik yapmaz... Çünkü artik cümle alem biliyor Fener elimizden uçsada kaçsada kurtulamayacak. Yeter ki hakem düzgün maç yönetsin..
gördügü çalsin yeter baska birsey istemiyoruz
insallah hayirlisi olur.
en iyi hakemi vermisler
ben bu ismi sevmedim.
iyi hos hakemde show yapmaya kalkarsa bize zarari olur.
bencede bu maça verilemsi gereken en iyi hakemi verdiler. Seyirci baskisini falan takmaz.Unutmayin en son ki Gs ile oynadigimiz lig maçini yönetti.Sonuç ortada. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
gs macimizda son dakikalarda yapilan hatalari ne cabuk unuttunuz ?
erdince küfür eden sabri ceza aldimi ?
concecao peki ?
maci iki sifir kazandik diye iyi yönetti diyorsaniz bilemem.
ne kadar dogru dürüst hakem oldugunu bu macda ispatlamali.Edited by: sanatik
hayirlisi olsun..verelicek en iiiyiii hakem bence..
verilecek en iyi hakem selcuk dereli olacakdi !
Beyler en iyi hakem bu mac icin, Ismet Arzuman olacakti, o da olmadi!!! Papila, gösterisi seven bir hakem, hic af etmeyen bir tip. Kural hemen cek kartini demiyor. Ama Papila kurallari bu yönde uygulamayi cok seviyor. Estneklik hic yapmiyor. Sunu bilin, bu macta kartlar ucusacak ...
Allah sonumuzu hayir etsin!
Bir sey Papila yi avanatjli kiliyor, o da seyirci baskisi altina girmiyor. Ama dedigim gibi, bir hareket bir kart!
Diyeceksiniz ki, madem öyle neden Song kirmizi kart vermedi ... *gülümser* ... Beyler, Papila nereden megzun oldugunu hatirlatayim: GS LISESI!!! Sinif defterinde de su söz cok acik ve net: TUTTUGU TAKIM: GALATASARAY! O yüzden Song a kirmizi kart, Concecaio ve Sabriye göz yumdu.
Neyse ... dedigim gibi, keske Ismet olsaydi!
sanatik cem papila..ev sahibi takimin atmosferinden etkilenmiyen bi hakem..niye öyle söylüyosun[img]smileys/smiley2.gif[/img]
hakem iyidir bos verin siz. hem kötü idare etsede hekemle birlikte yendik deriz. biz iyi oynayalim yeter. 6 gol atariz 3 golü saymaz 3-0 yeneriz bizde.
hakem bencede iyi sadece gördügünü calsin dogru olsun bize yeter..
Bu saatten sonra ne diyebiliriz ki,
Hos bu saatten öncede söyleyemezdik.
Diyecegim o ki Sayin hakem,adaletli ol,gördügünü çal,delikanli ol kuru gürültüye pabuç birakma,kurallar ne gerektiriyorsa onu yap.
Allah yardimcin olsun.Temiz bir sekildeYÖNET !
Insallah art niyet göstermezsin.
dallas_41 Nickli Üyeden Alıntı
Inschallah yanilirim kardes.
ben o kadar iyimser degilim, önemli olan gerçekleri kazanirken görmek, söyleli;
-gaziantep'e deplasmanda kaybettik, sorumlusu cem papiladir. gökdeniz'e verdigi sari kartla cezali duruma düsürmüs ve çifte standardi ile gökdeniz'i çildirtmistir.senol hoca gökdeniz'i sarilarak durdurmus ve bir yanlisi önlemistir. gökdeniz'in isyani hakliydi, zira ayni hakem gökdeniz'inkinden ayan beyan çok daha agir bir faule maruz kalan fatih'eyapilan harekete kart çikarmamistir.
-yine ayni maçta oyun 2-2 giderken mehmet yilmaz cezasahasinda bir hava topuna çikarken düsürülmüs ve istanbul medyasinin "gözünden kaçan" bu ayrinti, "delikanli hakem" papila'nin gözlerinin önünden de "kaçmistir"
- 2-0 kazandigimiz cincon maçinin 17 . dakikasinda son adam song fatih'i yaka paça indirmis ve "delikanli" hakem cem papila kirmizi kartini çikar(a)mamistir. bu mudur gördügünü çalan hakem??? üzülerek söylemek zorundayim ki, cem papila da kendini "istanbul'a affettirme ve yaranma" psikolojisine girmis ve kisiligini kaybetmeye baslamistir. kendisine hiçbir güvenim yoktur artik. adam olmakla siradanlasmak arasindaki tercihini yapmistir papila. efendilerine sadakat göstermis ve yavas yavas , "beni affedin ,aslinda ben de sizdenim" demeye baslamistir.
çok sey istedigimin farkindayim, evet " ruhunun efendisi kendisi olmus" adam gibi bir hakem istiyorum, gerçeklesmesi ne kadar zor bir düs biliyorum
aslolan sudur, biz rakip kadar hakemi de "büken" bir takim olmak zorundayiz. ve buna gücümüz var. hakem su olmus bu olmus, su türkiye ve istanbul "bataginda" ne farkederki...
ya selcuk dereli ya da cem papila diye
düsünüyordum. ama selcuk dereli nin denizli
macinda aldigi haksiz elestiriler sonrasi bu maci
alamiyacagi kesindi. cem papila da iyidir...
verebilecekleri en iyi hakemi verdiler
süper hakem vediler bravo fb liler artik bir kirmiiz yer her halde simdi ataklarmiiz kezemes serkan hiyar habire bir [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]bu macda bir penalti aliriiz her halde
Türkiye'de iyi hakem diye bir sey mi var?
Onlari hakem bile kurtaramayacak.........
hayret gerçekten iyi bir hakem atadilar fener derbisine açikçasi ben bunu beklemiyordum! insaallah glatasaray derbisinde son dakikalardaki hatalarini bu derbide tekrarlamaz!