Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
simdiye kadar cok memnunum. 150 PS dizel motorlu araba ve 4,8-5,1L arasi yakiyor. Cok komforlu ve neredeyse tüm güvenlik sistemleri var icinde. Arka koltuklar ve bagaj yeri cok genis ve rahatlikla onunla izine gidebilirsin. Yani simdiye kadar negatif birsey görmedim. aklinda kalan sorular varsa buyur sor.
Gitme demek cok da Zor olmamali
cok tesekkurler
Rica ederim![]()
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Bir sorum var.
Eylül 2023'de hasarlı kaza yaşanmış. Olayı yaşayan kişi, 100% kusursuz olarak tespit edilmiş. Ardından bir hukuk bürosu tarafından aranmış. Araçtaki değer kaybını karşı taraftan tahsil edeceklerini söylemiş. Tahsil edilen değerden, anlaştıkları bir oranı da kendileri alacakmış.
Soru şu:
Bu tahsil edilecek değer belli midir?
Takibi e-Devlet üzerinden yapılıyor mu?
Tahsilat normal şartlarda ne kadar sürede gerçekleşiyor?
Not: Sigorta firmasına danışılmış, konunun dışında olduklarını söylemiş.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
geri çıkarken bir araç benim sol çamurluğu ezmişti. %100 kusurlu taraftı.
kaskonun mini onarımından yaptırmak üzere anlaşmalı servise bırakmıştım.
araç servise bırakılınca bu işi takip edenler exper raporuna göre aracın ne kadar değer kaybı yaşadığını tespit ediyor ve araç sahibini arıyorlar.
beni de aramışlardı.
arayan avukatlık bürosuna değer kaybını tahsil etmeleri için noterden vekalet vermiştim.
sonra süreci onlar takip ettiler.yaklaşık 1 sene sonunda belirlenen değer kaybını iban hesabıma yatırmışlardı.
bu işi yapan avukatlar alınacak toplam paranın % 20 sini kendileri alacak şekilde çalışıyorlar.
1 sene uzamasının sebebide şuydu.
normalde ibanıma yatırmak üzere belirlenen değer kaybını vekalet verdiğimiz avukat bir üst mahkemeye taşıyor. rakamı yükseltmek için.
rakam yükselince kendi komisyonuda arttığı için.
tabi bu işler e devlet ürinden kendinide yapabiliyorsunuz. yok ben uğraşmayayım diyorsanız yukarıda anlattığım gibi vekalet veriyorsunuz.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)