bizde kendisine cani gönülden tesekkür eder. aramiza hosgeldin diyoruz. insallah bmn içib hayirlisi olur.
Arkadaslar Merhaba,
Trabzon GÜVENLIK SUBE MÜD. SN. NECATI EKICI BEY bmn DE, artik bizlerle yazisacak.Trabzon'daki stat güvenligi ve bu konulardaki düsüncelerimiz için bizlere yardimci olacagini saniyorum.
Is yogunlugundan vakit bulur bulmaz bu baslikta olacak kendileri, nick nameekici37 olarak.
Kastamonu'lu olmalarina karsin Necati Bey de bizler gibi siki bir Trabzonspor'lu, eski görevi trafik sube müdürüyken ve su anda dailimize ciddi katkilari olan akademili bir büyügümüz.
Kendilerine hepimiz adinaHOSGELDINIZ diyor ve sik sik bu baslikta yazismayi umut ettigimizi de iletmek istiyorum.
Saygilarimla.
Arzu.Edited by: Emorfo
bizde kendisine cani gönülden tesekkür eder. aramiza hosgeldin diyoruz. insallah bmn içib hayirlisi olur.
Burasi Trabzon Burdan Çikis yokmüdürümüz hosgelmis sefa gelmis..
müdürümüze hosgeldiniz der, buna vesile olanlara tesekkür ederiz. Edited by: vectra29
Almanyadan selamlar, hosgeldin Müdürüm.
DEGERLI MÜDÜRÜM ARAMIZA HOS GELDINIZ[img]smileys/smiley2.gif[/img]
aramiza hos geldiniz müdürüm Edited by: madheart17
hosgeldiniz..konu hakkinda böylesine bilgili birinin aramizda olmasi çok güzel...=)
müdür bey bizi pek sallamiyor galiba [img]smileys/smiley36.gif[/img]
tigin Nickli Üyeden Alýntý
zamani yoktur deyelim geçelim simdilik...
Böyle bir insanin aramizda olmasi güzel. Böylece kendisi taraftarin nabzini yoklamis olur. Hosgeldiniz müdürüm...
Olur Böyle Vakalar Türk Polisi Yakalar
Müdür Bey Geldiginiz zaman 'Stadyumlarda bozuk paralarimizin polislerce alinmasindan sonra artik fakir,fukaraya,dilenciye bagis yapamiyoruz.Bu olaya bi el atmaniz sözünü vermenizi bekliyoruz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Aslinda ne faydasi olacagini tam olarak kestiremedim ama yinede hos geldiniz diyelim. Gerçi gelen giden yok ama neyse......
Hosgeldiniz.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
stata girerken toplanan paranin yerine kagit para verseler bari. 1 likleri topluyorlar
en büük müdür bizim müdür...saygilar
bencede bozukluklarin yerine kagit banknotlar verilmeli..
yoksa arama yapan polisler parayi kiriyor orada..
Onur duyduk müdürüm aramiza hosgeldin...
emniyet fener'i bize teslim et !!
diye az bagirmadik ama müdürlerim sagolsunlar hiç vermediler [img]smileys/smiley36.gif[/img]
saka bi yana hos gelmis safalar getirmis
Aramiza hosgelmiste, kenidisinin yazisini hic okuyamadik.
Almanyadan selamlar, hosgeldin Müdürüm.
acele etmeyin arkadaslar , necati beyi baslik konusunda bilgilendirdim ben, en kisa sürede gelecegini umuyorum ancak site emniyette çok yavas açiliyor.
en son siteye beraber girmeyi denedigimizde açilmamisti mesela. çok sik bu tip denemeleri yapabildiklerini sanmiyorum ancak en kisa zaman da kendilerini bekliyoruz tabii ki.
simdi burayida ablukaya alip korurlar artik[img]smileys/smiley4.gif[/img]
hosgeldin sefaler getirdinn
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)