Evet ilk agladigim daha dogrusu aglamayi ögrendigim maç sene 96 Trabzonsporum - fenerbahçe maçi ailece sölene hazirlanmis arabalari süsleyip bayraklari çikartmistik. Ama olmadi olmadi olmadi...
Evet ilk agladigim daha dogrusu aglamayi ögrendigim maç sene 96 Trabzonsporum - fenerbahçe maçi ailece sölene hazirlanmis arabalari süsleyip bayraklari çikartmistik. Ama olmadi olmadi olmadi...
bochum'la oynanan uefa kupasi maçiydi... Hami gol atmisti, hakemofsayttan dolayi geçerli saymamisti golü... gol olsa tur atlayacaktik... aglamistim... küçüktüm o zamanlar...
kiev'deki 2-1'lik maçtan sonra gururdan aglayacaktim neredeyse...
sezonun ilk yarisindaki febe maçindan sonra aglamis sayilirim... [img]smileys/smiley9.gif[/img]
en ilginci febe-bjk maçinda bjk'nin 4. golünden sonra az kalsin aglamam olacakti... aglamadim tabi... o kadar hirsliydim ki febe'ye karsi... pancu kaleye geçince febe'nin skoru 5'leyecegini sanmistim... birden gol olunca afalladim...
yazdiklarima bakarak sulu göz sanmayin beni... alakasi yok... [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: yattara11
öncesinde agladigim bir maç oldumu bilmiyorum ama su 96'daki fb maçi en çok agladigim maç öyleki ablamla aglaya aglaya nasil uyudugumuzu bile hatirlamiyoruz tabi sonraki günlerde de bu hayal kirikligi nedeniyle bayaa aglamistim.
Iste bu sene insALLAh biz gülecegiz onlar aglayacak.
deplasmanda Aston Villayi yendigimiz maçtan sonra hüngür hüngür aglamistim.
bende deplasmanda aston villaya karsi 2-1 kaybettigimiz maçta sonraaglamistim sevinçten, Fersat, deplasmanda yendigimiz maç hangisiydi yaw...
96'DAKI VAN MAÇI ;
SAMPIYONLUGU KAÇIRACAGIMIZI HISSETTIGIMDEN MI NEDENDIR BILEMIYORUM,AMA BU MAÇ SONRASIDEPRESYONA GIRMISTIM.
FERSAT Nickli Üyeden Alıntı
aaa dogru yaa biz o maçta yenilmistik... adi geçince hep heyecanlanirim suhurumu kaybederim... bak yine aynisi oldu
düzeltme için sagol aganthaEdited by: FERSAT
Ben hiç aglamadim nedense[img]smileys/smiley5.gif[/img]
her yenildigimiz maçtan sonra hüzünlenirim ama en çok agladigim maç benim de 96 fener maçiydi herkes gibi
#10 Osmanozc Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
96 daki fener macinda 12 yasindaydim maci fenerli dayimla birlikte kahvede izledik beni eve birakirken uzulme yegen takma kafani dedi. eve gider gitmez yatmaya gittim ama yatmak mumkunmu sabaha kadar agladim
hic aglamadim ama pancunun 90+3de attigi golden sonra 2 gun kendime gelemedim!
[img]smileys/smiley7.gif[/img]tabki 95-96 sezonunda sampiyonlugu kaybettigimiz maçta kesintisiz2 saat aglamistim 12 yasimda yikilmistim ondan 2 sene sora geçlere yenildigimiz bi maçtadagebne çok aglamistim
gözüm çok yaslanir maçlardan sora ama pek aglamam
sinirden kendimi kaybettigim maç ise geçen seneki cincon maçimiz o maçtan sorayaptigim saldirganliklardan sora çevremdeki insanlarin yarisini kaybetmistim
FERSAT Nickli Üyeden Alıntı
Bende hep kazandik diyordum herkese o anki sevincimizin etkisindendir buyuk ihtimal[img]smileys/smiley17.gif[/img]...yoksa hata duzeltmek haddim degildir, sen yinede kusuruma bakma[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Seksenli yillarin basinda bir avrupa kupasi maçimiz vardi: Dinyeper le oynuyoruz ilk maçi deplasmanda almisiz son 10 dk ya berabere girdik ama son 3 dk 3 gol yedik ve elendik.Ilk o maçta aglamistim sinirimden.
barcelonayi avni akerde yendigimiz maçata aglamistim
93 teki 7-1 lik bjk maçi
birde her fb yenilgisi
insALLAH bundan sonra güleriz. Özellikle bu hafta gülme haftasi.
aston villaya trabzonda k.orhan golü atinca agladim. lyonu deplasmanda 4-3 yenince agladim (askerdim.)96 fb macindan sonra sokun etkisiyle ne yaptigimi bilemiyorum.yalniz balkonda kaç saat oturdum .futbol harici ne kadar sey varsa düsünmeye çalistigimi yinede o macin bi hayal oldugunu birinin bana maçin hiç oynanmadigini söylemesini bekledim.
96 daki fener maçinda daha 11 yasindaydim maçi fenerli abim ve babamla birlikte izliyordum.aykut un golünden sonra bende film kopmustum neler hissettigimi anlatmaya gerek yok çünkü eminim herkes benim kadar üzüldü o maçta
geçen yil ki fener maçinda
Valla ben 24 agustos 2004 te mabedimizde d.kieve 2-0 yenildigimiz maçtan sonra ilk defa Trabzonspor'um için agladim!
Edited by: thepatfhinder
uzuntuden hic aglamadim, herzaman basim dik kaldim! TS icin sadece sevincten aglarim ve agladimda.Deplasmandaki Lyon maci ilk agladigim mac diyebilirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)