Fb maçi Cumartesi'ye alindi. Takim büyük ihtimalle Persembe aksam gelir.
Henüz seyahat programi açiklanmadi. Fb maçi öncesi takimimizi motive etmemiz gerekiyor. Lütfen ihmal etmeyelim...Edited by: Emorfo
Fb maçi Cumartesi'ye alindi. Takim büyük ihtimalle Persembe aksam gelir.
Henüz seyahat programi açiklanmadi. Fb maçi öncesi takimimizi motive etmemiz gerekiyor. Lütfen ihmal etmeyelim...Edited by: Emorfo
Lütfen bu sefer takimi COSKULU karsilayalim...Yani çok ama çok AYIP oluyor...Istanbulda yasayan tüm taraftarlarimizdan rica ediyorum...
Saygilarimla...
TRABZON'DATRIBÜNLERI BOS,TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKANGARDASLARIMIZA
BIR KEZ DAHA TARAFTAR NASIL OLUR,GÖSTERELIM.
saat uyarsa gelicem
Persembe AKSAMI olursa geliriz muhtamelen arabyla ama gunduz vakti gelirseler okul muhalefeti nedeniyle gelemiycem...
Benim yerimede karsilayin kardeslerim yer gök inlesin...
Bu karsilama isinden umudum yok daha önce hafta sonu gelmelerine ragmen kimse gelmedi...Simdi hafta içi millet istese de gelemiyecek ama saat 19.00 dan sonra gelirlerse yine bir grup toplanabilir...Onlari karsilamak hepsine moral verecektir...
bu millet gelmez kardesim!!!!atar tutar içraata gelince kaçar!!!!!! haydiii millet taraftar oldugunuzu birkez olsun gösterin...bu arada iki elim kanda olsa gelecegim.....gel gel gelmeyen fenerliiiiiii
Kardes isi olmayip gelmeyenler neyse de isini gücünü birakip gelemeyenler var. Böyle yazmana gerek yok....
Onlar kendilerini biliyor... Faruukkkk... Edited by: Külünkoglu
Geçen lig karsilamasina geldim yendik..Ogün isten büyük ihtimalle erken çikicam %80 orda olurum..
Arkadaslar, mutlaka ama mutlak zamani ve durumu müsait olan arkadaslar karsilamaya gitsinler.
Havaalaninda karsilanan takimimiz havaya giriyor daha bir motive oluyor, coskulu sekilde karsilanan takimimiz Fenerbahce'yi yenecektir.
Bu hem gövde gösterisi hem de, takimimiz icin müthis bir motive olacaktir.
Hayi gercek Trabzonspor taraftri takimini yanliz birakma !!!Edited by: tigin
arkadaslar hakkaten bu sefer kalabalik olun söle bi 2000-3000 kisi olun ki ses çiksin hadi göreyim sizi
bejeke maçi Cumartesiydi, cuma sabahi geldiler... febe maçinin önemine binaen bi degisiklik olup persembe gelirlerse bilmem ama normal sartlarda Cumasabahi gelirler...
Yüksek katilimli bir karsilama hem takimi hem de tümTrabzonspor taraftarlarini havaya sokar. Düsünsenize görkemli bir karsilama tüm kanallarda yer bulur..
valla kalabalik olamamamizin hic bi aciklamasi olamaz tamam isi gucu olanlari anlarim ama lafa gelince istanbulun5 te 1 iTRABZONLU diyoz 10 da 1 i bile olsa oraya yigilmamiz lazim karsilama nasil yapilir gosterin eziklere ALLAH askina
FIRTINA_61 Nickli Üyeden Alıntı
sen naaptin ya 2000 3000
biz 50 100 kisi zor topluyoruz. bejeke maçina gelenler bilir 20 kisi var yoktuk.
okul var ama..dur bakalim asacazzz herhalde[img]smileys/smiley5.gif[/img]
haydi BMN ![img]smileys/smiley32.gif[/img]
walla aksam olur gelirim isten ciktigim gibi eyer gündüz olursa malesef gelemicem ama insallah aksam gelirlerde bize karsilamaya gideriz en kralindan[img]smileys/smiley36.gif[/img]
ALLAHIN IZNIYLE GELECEGIM BU MAÇ ÇOK ÖNEMLI ARKADASLAR KARSILAYALIM HAFAYA SOKALIM TAKIMIMIZI YÜKSEK KATILIMSAYGILAR..
hadi be krallar gibi karsilayim takimimizi..imkani olupta maca gelmeyen harbiden fenerlidir...
yaa trabzonda mantikli bi daatte gelsin sabahin köründe gelmesinler uçak kiralasinlar öle gelsinler
aksama doru olursa ben bile gelirim
husolee61 Nickli Üyeden Alıntı
bence mantiga göre degisir. onlar için o saat uygunsa bence o saatte gelsinler. ankaraya da sabahin köründe geliyolar ama biz sabahin köründe karsiliyoruz. ben hava aydinlamadan yola çiktigimi biliyorum ama hiç dert etmedim! bence erken geliyorlarsa bir bildikleri vardir. koskoca trabzonspor bu konuda gayet tecrübelidir diye düsünüyorum.
neyse ben istanbuldan çook güzel bir karsilama bekliyorum insallah çook kalabalik olursunuz ezikler feneri ankarada sov yaparak karsiladilar. biz daha da iyisini yapabiliriz diye düsünüyorum
kolay gelsin
Haklisin Juan_Juan tabiki isi olanlara sözüm yok ama bos olupta gelmeyenlere yaziklar olsun gelmeyen fenerli olsun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)