<DIV>Bence Eziktas'tan Pancu girsin kaleye </DIV>
Bence Milli Takima yeni bir kaleci lazim...Rüstü daha eskisi gibi degil..son zamanda cok hatalar yapiyor ve uzaktan gelen sutlarda bile zorlanmaya baslamis...
Onun yerinede kesinlile yedek Kaleci olan Volkanida istemiyorum valla...sadece fenerbahce Kulübünde oynadigi icin Milli Takima cagirilmasi yanlis bence...
<DIV>Bence Eziktas'tan Pancu girsin kaleye </DIV>
<DIV>saka saka bizim Tolga Zengin iyi kaleci bence...</DIV>
<DIV></DIV>
volkani sevmesemde gercekten kaliteli adam...
Bence en uygun Volkan.Objektif olmak gerekirse.Ama hiç sevmiyorum orasi da ayri...
Volkan Ünlü ya da Senol[img]smileys/smiley7.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]sakaydi.
Saka bi yana bizde kaleci yok.
Rüstüyle isimiz çok zor uzaktan sut çekildimi dayanamayip içeri aliyo onun yerine gerçekten o kaleyi daha güzel koruyacak kaleciler var. Bence artik zamani doldu çok bile kaldi..
Rüstüden adam olmaz milli tkaimda aslinda açik konusmak gerekirse Ispanyaya donucekmis o sirada volkan febe de ilk11 baslar sonrada milli takimin kalesini alir..rustuden iyi...
Hemde mutlaka lazim 1001 zorlukla gidebildigimiz 2006 dünya kupasinda rüstü bizi yiyecegi gollerle bütün dünyaya rezil eder. Ben geçsem daha iyi kalecilik yaparim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Arkadaslar size katiliyorum rüstü bu aralar follos gibi tüm toplkari içeri aliyor millli takimin basini yakmasa bari
bizim hasan sönmez rüstü'den iyi olur ama çalismasi lazim daha biraz daha pismesi gerekiyo
en uygunu yine ümit millinin kalecisi fevzi elmas. 2 seneligine tabii. sonra tolga alacak 15 sene birakmayacak...
toganin kaleye gezmesini isteriz biraz daha pissin zaten milli kale trabzonundur
Volkan olabilir ayr?ca be?ikta??n yeni ald?g? volkanda olabilir komor adalar?nda oynayan bi volkan var oda olur bütün volkanlar olur asl?nda ancak bizim Tolga Zenginimiz cok önemli bir de?er dikkat edilmesi laz?m
walla bende diyorum kaleci laz?m diye rüstüden art?k bi cac?k olmaz abi gitsenler tursusunu kursunlar
tolga söyle pissin bilgi edinsin kale emin ellerdedir ne de olsa trbzonlu.olmazsa senol hocay1 al1r1z ya
tolga bu söylenilenler kadar iyi mi gercekten???
volkan[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Geçen sene sorsaniz ben de Volkan derdim ama fenerin geçen seneki yaz kampindaki bir hazirlik maçi sonrasi basin toplantisinda daum efendinin kendisini asagilarcasina elestirmesi ve sonrasinda rüstü nün gelmesi kendisini çok olumsuz etkiledi.Daum efendinin yardimcisi kaleci antrenörü ike immel degil idman yaptirmak daha belini bile tutamazken kaleci mi yetistirecek?Dislandigi memleketinden ayrilip Türkiye'ye gelen daum un yetistirmek söyle dursun sans verdigi bir tane genç yetenek söyleyebilirmisiniz? Son yillarda ülke futbolundaki gerilemenin müsebbiblerinden biri de yillardir bu ülkenin ekmegini yiyip hiçbirsey kazandirmayan bu ve bunun gibi asalaklardir.
arkadaslar bizde osman vardi ne oldu birde ama su anda eski formunda olsaydi gökhan tokgöz diyebilirim
seyyahali Nickli Üyeden Alıntı
sebatta olasi lazim simdi
Lazimda yok.Tolga olsa daha adamin 3. maçta futbol hayatini bitirirler yazik harcanir daha ister.....
Selim55 Nickli Üyeden Alıntı
Uhren Cupta izledigim kadariyla MUKEMMEL...
HAKLIDIR GARDASLARIM ARTIK TÜRK MILLI TAKIMINA YANI GENÇ VE DINAMIK BI KALECI LAZIMDIR.BU KALECI BESIKTASLI VOLKAN VEYA FENERLI VOLKAN OLABILIR HATTA G.S LI AYKUT DA OLABILIR BU 3 Ü EMIN OLUN BI KAÇ SENE IÇINDE YILDIZLASACAK...
Tek mantikli isim gese'deki aykut......
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)