Maça gidecek arkadaslar oldukça fazla bugün biletler satisa çikiyor. Maça gidecek arkadaslar tükenmeden biletlerini alsinlar. Burdan haberlesip ortak hareket ederiz.. Bu baslik simdiye kadar çoktan açilmis olmaliydi... Haydi millet canlanin..
BASLIGI SIMDIYE KADAR KIMSE AÇMADI BEN AÇIYIM BARI
MAÇA GELICEKLER YAZSIN ADLARINI BULUSMA YERI BELLI OLDUGUNDA ONUDA BURDA YAZARIZ.
BILET FIYATLARI:
VIP : 77 YTL (77.000.000 TL)
NUMARALI : 55 YTL (55.000.000 TL)
KAPALI ÜST : 28 YTL (28.000.000 TL)
KAPALI ALT : 28 YTL (28.000.000 TL)
YENI AÇIK ÜST : 17,5 YTL (17.500.000 TL)
YENI AÇIK ALT : 15 YTL (15.000.000 TL)
KAPALI ALT RAKIP TAKIM : 28 YTL (28.000.000 TL) (*)
(*) Rakip takim biletlerinin satis tarihi daha sonra açiklanacaktir.
Maça gidecek arkadaslar oldukça fazla bugün biletler satisa çikiyor. Maça gidecek arkadaslar tükenmeden biletlerini alsinlar. Burdan haberlesip ortak hareket ederiz.. Bu baslik simdiye kadar çoktan açilmis olmaliydi... Haydi millet canlanin..
Ilgi olursa bende gelmeyi düsünüyorum.Kesin degil.Birde satis tarihi açiklanmamis yazmissin daha ne zaman açiklanacak
Iki maç organizasyonu basligini birlestirdim. Burdan devam....
#10 Osmanozc Nickli Üyeden Alıntı
osman onu ben kisisel olarak yazmadim. sitede öyle yaziyor.
Yarin maç var ve topicte 10 tane mesaj yok daha? Gerçekten üzüntü verici.[img]smileys/smiley19.gif[/img]
bugün saat 2 sularinda 444 1967yi aradim maç biletleriyle ilgili. dedikleri aynen su: "büyük ihtimalle yarin stattan bilet satisi yapilacak".
Eger bir aksilik olmazsa maç günü satis yapilacakmis...Ben her zaman oldugu gibi ordayim...
Neden böyle bir uygulama yapiliyor ki. Biraz Trabzonspor taraftarini yildirmaya yönelik bir uygulama gibi görünüyor...
televizyon verdigi halde 28 milyon gs yönetimini anlamak mümkün degil. haram zikkim olsun diyerek verecez parayi ne yapalim.
metin abi sen gene bir bulusma yeri ayarlarsin orada toplaniriz stata gider aliriz biletleri
Resmi Açiklama ---
Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Trabzonspor Türkiye Kupasi Yari Final karsilasmasinda Trabzonspor taraftarina ayrilmis olan misafir takim tribün biletleri maç günü saat 11.00?den itibaren Biletix satis noktalari ve stadyum giselerinden alinabilecek olup bilet fiyati 28 YTL?dir.
HERKES BILETLERINI SAAT 11 DEN SONRA ALABILIR...
hayirli olsun
osman ney belli degil?
Üstte yazdigin gibi bulusma yeri falan ragbet yok yani onu demek istiyorum zati biletlerde yarin satisa çikiyor
GELECEK MILLET GORUN BEYLER HAYDI HERKES BILETINI ALSIN VE KOSSUN STADA YARIN SAAT 11 DE ÇIKIYOR...BILETIX VE STAD GISELERINDEN....FuLL çEKECEgi<zzzz
z
ayni lig maçindaki tribünü mü veriyolar?
NOT:bu arada biletleri ne kadar erken alirsaniz o kadar iyi olur... tahminimce kara borsacilar erkenden biletleri tüketebilirler...Edited by: yattara11
ben geliyorum simdi biletixten bileti alicam
walla ben yarin alicam insallah kalir ....simdi nerde bulusacagiz tam olarak yer belirlendimi
Arkadaslar misafir takima biletix internetten satis yapmiyomu??
Buldum daha sonra açiklanacakmis.
Bunlar yavsak yavsak
Crazy takip ediyorum son mesajlarinda hep küfür falan görüyorum
Sana edilmedikten sonra seni rahatsiz etmesin..
Hem üstelik bu küfür degil bit yavrusu demek ayrica çok hassas konularda küfür yazmisimdir dikkatini çektimi bilmem. He ama rahatsiz olduysan genede özür dilerim okey.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)