evt simdi sira geldi Diyara...mac cuma aksami 20.00da
bu macida alirz[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: Emorfo
evt simdi sira geldi Diyara...mac cuma aksami 20.00da
bu macida alirz[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: Emorfo
KENDI EVINDE BÜYÜKLERE KARSI ASLAN KESILEN DIYARI EZIP SAMPIYONLAR LIGI SANSIMIZI SONUNA KADAR SÜRDÜRMELIYIZ...
AYRICA MADEM BU HAFTA HESAP HAFTASI OLDU. FENER YALAKALIGI YAPIP OYUNCULARIMIZI SAKATLAMAYA ÇALISAN BU EZIKLEREDE GÜNLERINI GÖSTERMELIYIZ...
maci aliriz pek zorlanmayiz bu macda yattra döktürecek fatih de garanti bir tane cakar eski diyar degil fazla yormazinlar kendini carsambasinda gay lere karsi oynayacagiz
Bu galibiyetten sonra,bu moralle,büyük bir aksilik olmazsa rahat kazaniriz..Sonra da rahat rahat gese-Akçaabat ve febe-bejeke maçlarinin sonuçlarini bekleriz...
Diyarbakiri lige çiktigi senedir yenemiyoruz ( sadece kupada geçen sene 0-1 ) ancak bu sene bayagi kötüler ve sakaryanin çikisi ile küme düsme hattina girdiler.Takimimiz her zaman ki oyununu oynar zafer sarhoslugundan kurtulursa farkli galip gelebiliriz.
GS galibiyetini pekistirmek adina alinmasi gereken bir maç. Alacagimiz inancindayim.
ÖNEMLI MAÇLAR SONRASI HELEDE KAZANDIYSAK HEP SIKINTIYA GIRMISIZDIR. TARIH BÖYLE SÖYLÜYOR, HATTA GEÇEN SENE KUPA FINALINDEN SONRA GEYSE YE YENILMISTIK. BU SENE BÖYLE BI LÜKSÜMÜZ OLMAMASI GEREKIR. KARSIMIZDA KIMIN OLDUGUNA BAKMADAN ADAM GIBI TOPUMUZU OYNAMALIYIZ. ARTIK IYI FUTBOL BEKLEMIYORUM. 1-0 OLSUN BIZIM OLSUN. TAHMINIMDE BU YÖNDE ZATEN 1-0... ARTIK ISTANBULLULARIN MAÇ KAYBETME ZAMANI GELDI, BIZ ISIMIZE BAKALIM...
erdinç yok. hayirlisi devamini getirmek lazim. dereyi geçtik. çayda bogulmayalim
gese galibiyetinin önem tasimasi için bu maçida almaliyiz
Allahin izniyle bu diyarbakira 5 atacaz takimimiz çok iyi formdayiz herkez mükemmel oynuyo insanlah su erdinç e de fazla ceza gelmez..
Trabzonspor diyarbakir maçindan galibiyele ayrilir sebat da gs yi yendimi ikincilige otururuz.bjk de fb yi yener o zaman sampiyonda oluruz. DAha çok maç var...
eksikliklerin olmasinin bizi çok etkileyecegini sanmiyorum rahat geçecegine inandigim bi maç ama yinede febenin napacagi belli olmaz ne de olsa maçlar saha disinda kazanilir by aziz yildirim[img]smileys/smiley2.gif[/img] bare yenerken sakat vermesek sonuç:4-0 fatih(2),gökdeniz,szymek
Fenerbahce'nin en iyi yalamalarinda olan Diyarbakir maci vermemek icin var gücüyle calisacaktir,gecen sene yaptigi namussuzluklari unutmayalim,o macta Fatih ve Ibrahim sezonu kapatmislardi.
Akilli bir taktik ile 1. ligde gereksiz yere mesguliyet yaratan bu takimi kolaylik ile indirebiliriz.
Diyarbakir bize rakip makip olamaz.
diyarbakirdaki BJK li oyunucularida unutmamak gerek !!!
Erdinçin olmayisi buyuk sansizlik bizim için ama bu maçida kazanacagimizi düsünüyorum artik önümüz açik...
Geçen seneki serefsizliklerini unutmamak lazimda bu senede serefsizlik yapmayacaklari ne malum!? Boklu derenin civcivleriyle maçimiz çok yakin. Insallah geçen seneki gibi 2 sakat verdirmezler bizi.
yaa bu morallee kim gelse yeneriz walla [img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: Emorfo
Bu mac bence zorluk derecesi olarak GS macindan asagi kalmaz. Oyuncularimiz bu maci ve rakibi kucumsemezler insallah.Yoksa denizi gecip derede boguluruz. Bir an once zafer sarhoslugunu atip maca konsantre olmamiz lazim.
Diyarbakir`in bu macta cok direncli ve sert bir futbol oynayacagini tahmin ediyorum. Bu nedenle erken gol bulamazsak problem yasayabiliriz. Fatih ve Yattara gercek kimliklerine donerlerse kilidi acarlar. Son sozum bu maci kazanabilmek icin defansimizin en az GS macinda oldugu kadar basarili oynamasi gerekecegidir. Defansimizin ve kalecimizin bu saatten sonra bedava gol yememesi gerekiyor. Erdinc`in yerine Ozgur oynayacaktir saniyorum.
Bu maçi aliriz diyorum ben hem de çok rahat
Takimda çok sans bulamayan oyunculara ilk 11de yer verilebilecek bir karsilasma. Ibrahim, Mehmet Yilmaz, Hasan, Özgür, Tayfun gibi. Hep ayni 11 oynarsa yorgunluk oluyor, hem fiziksel hem de psikolojik olarak.
özellikle seneye, çok kulvarda yaristigimizda insallah, alternatifli genis bir kadroya ihtiyaç olacak. Senol hoca daha çok ideal 11'i bulup öyle devam eden bir hoca ama seneye sistemi oturtup, oyuncudan bagimsiz bir takim yaratmaya çalismasi gerekiyor (örnek Lyon'u çalistiran LeGuen gibi). Bu maç da güzel bir prova olabilir.
Bu maç çok zor olacak gecen sene 2 devre diyar macini hatirliyorumda hiçte kolay yenememistik arti bizim elmanlari heder etmislerdi satilik bir takim diyar bide bu mac onlarin sahasinda Allah yardimcimiz olsun.Ama gecen senede yenmistik bu senede yeneriz sanirim..
ÇOK KLASIK OLACAK AMA GERÇEKTEN BUNDAN SONRA HER MAÇ FINAL BIZIM IÇIN. SAMPIYONLUK IÇIN 21 PUAN LAZIM BIZE. 3 PUANI BURDA ALACAGIZ. 1-0 OLSUN BIZIM OLSUN.
diyarbakir'ida erdinç'in yoklugunda yenecegimizi inaniyorum.bu maçida alip önümüze bakmaliyiz.hakkaten bundan sonra her maç final gibi olacak . puan kaybina tahammül yok.
maç hakkindaki tahminlerimi ve yorumlarimi yazayim...
1-yattara yedek oynar yerine mehmet yilmaz oynar...
2-takim çok iyi oynayamaz...
3-gökdeniz gayse maçindaki kadar iyi oynayamaz ama skora etki yapar...
4-fatih tekke show...
5-cidden fatih tekke show... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
6-kesin olmamakla birlikte maçi kazaniriz diye düsünüyorum...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)