Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Can Belge Trabzonspor?a küfrediyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Can Belge Trabzonspor?a küfrediyor!..

Microsoft'un MSN.COMsitesinde editörlük makamini isgal eden, CAN BELGE isimli haysiyetsiz dallama, MSN Türkçe sitesinin ana sayfasina koydugu bugünkü makalesine "TRABZONSPOR YATAR MI YATMAZ MI? seklinde bir baslik atarak, Trabzonspor'a küfretmenin, hakaret etmenin çok ucuzladigi bugünlerde, global boyutta yeni bir serefsizlik örnegi sergilemis.

Bizans medyasi bir tarafa, ama eger biz, Microsoft gibi uluslararasi bir firmayakulüp yönetimi ve taraftarlar olarak yüklenip bu dallamayi isindenedecek düzeyde bir baski kuramiyorsak, biz camia falan degiliz kardesim!

Insanlarin genellikle basliklara göz atmakla yetindigi bu ülkedebu yazinin içeriginin hiçbir önemi yok.. Ben bu forumdaki herkesin bu baslikla ilgili düsüncelerini asagidaki adreslerebildirmelerini istiyorum. Ortak metin falan olmasin, herkes iki cümle de olsa birseyler söylesin.

Herkesi bu konuda, yani bu dallamaya haddini bildirmek ve isinden attirmak içinfikir üretmeye, elinden geleni yapmaya davet ediyorum.

Bu serefsizin kendisine yazmak için :

http://spor.msn.com.tr/konus_bizimle/

Bu konuyu Microsoft'a bildirmek için:

Microsoft Türkiye Tel: 0212-336 6999

ve

http://www.microsoft.com/turkiye/iletisim/sikayet.mspx

Edited by: Aniketus
    At hirsizi

yuh beee!..

Serefsizlikte sinir yomus demek ki.. Adamlar bu maçin bizim için son sans oldugunu,Sampiyonlar ligi için son sansimiz oldugunu idrak edemeyip hala "yatmak" tan bahsediyolarsa bunlar hakikaten kusbeyinli...

bu arada bir hisimla yukaridakilerini yazdim,yaziyi sonra okudum..Adam "TS'nin yatacagina inanmiyorum" diyo ama Aniketus'un dedigi gibi o nasil baslik..Bir de anket var ekranin saginda; TS yatar mi yatmaz mi[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: Berat Tekke
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Serefsizler!!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]Bakalim mactan sonra boyle de konusabilceklermi!Yuzunuz hic mi kizarmicak dicem nerde bu yuzsuzlerde ar,namus!!Fenerin tetikcileri topunuzu .......!!!!!
      Şampiyonluk hasreti çıldırttı bizi!

Yorum

http://www.msn.com.tr

At hirsizi

Yorum

Bu serefsize haddini bildirmek boynumuzun borcu.herkes belirtilen telefon numarasi arasin ,bu köpegin adresini telefon numarasini mail hesabini bilen varsa yazsin.
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

ben mesajimi yazdim

herkes yazdigi mesajin altina telefonunu falanda yazsin. ben ayrica kendileri mahkemeye vericegimizide belirttim.

Yorum

Ben yazdim,böye terbiyesizlik olmaz.Insanlar zaten gergin,böyle beyinsiz herifler yüzünden birbirimizi yiyecegiz.Gerçekten de dünyanin hiçbir yerinde medya Türkiyede ki kadar serefsiz olamaz.
              When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

Inanmiyorum ya,sadece yazida degil terbiyesiz herifler bir de anket koymuslar.Isyan etmemek elde degil arkadas.Lanet olsun bunlara...
                When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

hazimsiz bunlar hazimsiz akillari sira baski kuracaklar takim üzerinde kus beyinliler bilmiyorlar ne yaparlarsa yapsinlar TRABZONSPOR bu maçi alacak............ yolladik okkali bir mail
                  GILIMALI

Yorum

Herkes maillerini eksik etmesin MSN'yi takip eden binlerce kisi var.
                    keyif adamı ..

Yorum

Ben anketi daha yeni farkettim!..

http://spor.msn.com.tr/content/haber...e.asp?lngartic leid=923

Bu serefsiz,gerçekten hakiki orospu çocuguymus.

Ama, eger bu adam, MICROSOFT sitesinde bu haftadan sonra da görevine devam edebilirse eger, bu sitede yazan herkes, Trabzonspor yönetim kurulunda görev yapan herkes, yani kendini Trabzonspor camiasinin ferdi olarak gören herkes, yani ben de dahil olmak üzere hepimiz ondan daha büyükserefsiziz ve camia olarak bes para etmeyiz...

Ben böyle düsünüyorum.
                      At hirsizi

Yorum

sikayet gönderilmisdir.

derhal degistirilmesini ve hesap sorulmasini istedim.

Fenerbahceden bu yazi icin ne kadar para aldiginida ögrenmek istedim.
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

bir fiyati olanlar, onurlu baslarin olabilecegini kavrayamazlar..can belge nam böcegin de bir fiyati oldugu belli, yoksa böyle bir yazi onurlu bir aklin eseri olamaz..

hasili; herkes microsoft nezdinde tepkisini belirtsin

önce demokratik tepki, sonrasi sonranin isi...

Yorum

Can Belge Onur Belge'nin akrabasi olabilir mi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            keyif adamı ..

Yorum

ayrica;

ingilizce bir metin hazirlayip, microsoft merkezine gönderme seçenegini de düsünelim. ingilizcesi yeterli olan arkadaslarla ortak bir metin hazirlanabilir, hazirlanmali..

Yorum

Çalışıyor...
                              X