cok zor bee
Kazanmaktan başka çaremiz yok artık
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
bi maclik kredimiz varda oda deplasmanda sezon boyunca 1 puan alabilen takima veredik hemde kendi evimizde
Futbolumuz umut vermiyor,, zor maç
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
çok kritik çok zor maç inşallah kazanırız
Allahım sana sığındık artık bu maçı kazanalım.
Bundan sonra sakın ha kimse gelip bu maç başlıklarına yok 5 atarız yok 10 atarız gibi şeyler yazmasın her maçımız zor artık. Büyük konuşmayın dedikçe havalara uçtuk. İnşallah taraftarımız anlamıştır artık..
Umarım bu maçta Ersun Hoca yaptığı hataları tekrarlamaz.
Hayırlısıyla kazanırız inşallah.
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Evet artik bu maÇa bakmaliyiz.
Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Antalya'yı ilk yarıda kendi evimizde zor yenmiştik, o iki Afrikalıları aptalca oynamasa o maçta farka gidiyorlardı. Şimdi Mehmet Özdilek yönetiminde daha iyi bir Antalyaspor var ve deplasmandayız. Üstelik Trabzonspor da 3 haftadır sahada geziniyor.
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
İŞİn kritĞi mi kaldi... 2.lİk ble tehlikede... Biz ancak 100.yilda (o da ŞÜphelİ) Şampİyon oluruz...
Yangından mal kaçırır gibi ne bu acele ya... daha Antalya maçına çok var... buyur bakalım...
Siz siz olun Ersun Yanal'a en ufak bir eleştiri, sitem etmeyin hattâ bunu îmâ dahî etmeyin. Sonra özevlatçı, şampiyonluk yolunda moral bozucu, hazımsız vs. oluyorsunuz. Adam peygamber gibi eleştirilemiyor buralarda. Hattâ sırf eleştirilmesin diye başlıklar kapanıyor.
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Sen bak zaten hersen ayni umutla bakiyoruz ama yok...
simdi bagirirsiniz Umuttttttttt diyeee
Isaac bidaha oynamaz
Baris da ayniiiiiii
Ceyhun da ayniiiiiii
Tayfun bidaha 18e girmesin, gerilmesindende rakibe ortalarindandaaaaa
BIKTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
klasik bir ersun yanal düşüsü izliyoruz,daha önceden 10 haftadan sonra düşüş başlardı,şimdi 20 haftada başladı,bunu daha mantığı yok,son 4 haftadır takım resmen uyuyor,
bu oyunla şampiyonluk değil 3. Lük bile başarı olur,ve bundan sonra topalanacağımızı zannetmiyorum,daha ok hesapta olmayan puanlar kaybedeceğiz,4-5 hafta sonrada şampiyonluktan tamamen kopmuş oluruz
OLAY BUDUR İŞTE....
.................Sylva...................
Serkan....Song....Egemen....Cale
Yattara...Selçuk...Hüseyin...Colman
.............Umut..Gökhan..............
Yedekler: Onur,Barış,Giray,Ceyhun,Papy,Göksu,Ferhat
Farozda köftecide olanlar: Alanzinho,Isaac,Tayfun
10 deplasman macinda tek galibiyetini bize karsi alan Denizli`yi tebrik ederim herseyden önce.
Hakettiler ve kazandilar.Denizliye kaybettigimiz 3 puanin disinda gördüm ki sonradan oyuna giren oyunculari da kaybettik.Isaac`a 90,Yattara`ya 30 dk. sans verenin sansi olmaz.
Haftalardir oyunculara VAN macini hatirlatan Ersun Hoca dersine iyi calismamis galiba.
Kaybettigimiz pek birsey yok.
Farzedelim ki Besiktas`a yenildik, Denizli ile berabere kaldik.Sonucta iki mac sonunda aldigimiz puan : 1
Haftaya Sivas`in Fener maci var.Antalya`dan 3 puanla dönecegimizi umud ediyorum...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)