Harikaydi...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
50 yil, 100 yildaha sampiyon olamazsakne olur..?
Bu yilda sampiyonlar ligine katilamazsak ne olur..?
1996'da sampiyonlugu yakalayamayinca ne kaybettik..?
hüzün,keder ve hasretledolu 10yildan sonra, geçen yil sampiyon olacagiz diye heyecanlanip, sehrimizi bordo maviye boyadik da ne kaybettik..!
Trabzonsporusevdik, pesinden gittikde neyimiz eksildi..?
her geçen yil çok sey ögrendik ve hiç bir sey kaybetmedik aslinda...
hala yarisin içindeyiz, hala dimdik ayaktayizve inatlasonuna kadar D I R E NE C E G I Z. .!
Harikaydi...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Arkadaslar bizim takim tutmamiz Türkiye'deki hiç kimsenin takim tutmasina benzemez.Biz kendi kendimize bazi seyleri asmis bir kitleyiz.Takim tutma olayinin ne oldugunu dogustan kavramis olarak dogan ve diger gözü kör vatandaslara göstermek görevini üstlenmis taraftarlariz.Türkiye'de adi büyük diye geçen takimlar 20 yil sampiyon olmasin veya ufak tefek basarilari olsun bu takimlarin arkalarinda 10 kisi dahi kalmaz,klüplerini yönetecek baskan,yönetici bulamazlar.Ama bizim farkimiz burda yillarca sampiyon olmasakta BIZ TRABZONSPORLUYUZ!
Futbol illa da kazanmak degildir. Bakin Ingiltere'de Chelsea tam 50 yil sonra sampiyonluga gidiyor. Türkiye'de de Istanbul disinda tek sampiyon olan takim Trabzon'dur. Bu mutluluk degil midir?
http://www.karadenizhaber.com/yazarlar/ioksuz.htm
ELHAMDULILLAH TRABZONLUYUZ, ALLAHIMA SÜKÜR SONUNA KADAR TRABZONSPORLUYUZ.
CUTTYSARK'in bu pozitif yaklasimi ne kadar iyi bir Trabzonspor taraftari oldugunu alenen ortaya koyuyor.
Iste bu profildeki taraftarlarimizla ayni takimin taraftari olmak beni gururlandiriyor.
bu takim bir daha hiç sampiyon olamasada asla yalniz yürümeyecek
Sana sonuna kadar katiliyorum Madheart, bizi biz yapan da budur..
allahini seviim senin...ama bisey söyliim mi,bunlar genelde burada kaliyor maalesef...bi puan kaybinda,milyon tane yikici topic açliliyor...
ama dedigin herseye noktasina,virgülüne okunmadan katiliyorumm CuttySark...
YITIRMEYELIM SAKIN CESARETIMIZI..GÜNESIMIZ OLSUN GÖNLÜMÜZDE...HERSEY GÜZEL OLACAK!!!!!!!!!!!!!!!Edited by: 61viya
madheart17 Nickli Üyeden Alıntı
Baska söze gerek yok sanirim....
Yaninizdayiz,Trabzonluyuz,gururluyuz,onurluyuz ve biliyoruzki GELIYORUZ....
Amma 10 yil amma 100 yil bu kalp çarptikça senin yaninda.....
YENSEKTE YENILSEKTE SAMPIYON OLSAKTA OLAMASAKTA ÖLENE KADAR TRABZON
bu takim yenilsede herzaman sampiyon olmasada küme bile düsse bile bu takimandan asla vazgeçemem ki çünkü bende bagimlilik yapti her zaman heryede en büyük TRABZONSPORR
Biz böyle, bu düsünceyle, bu yüreklilikle bu sadakat ile TRABZONSPOR olduk. TRABZONSPOR'UMUZLA her zaman gurur duyduk, bu sekilde de devam edecek Allah'in izniyle. Sevginin sarti olmaz...
bana desinleri la oglum sen ölürsen trabzonspor sampiyon olacak hic düsünmeden canimi veririm isterse ikinci lige düssün
Bu GÖKDENIZ neredee var,
Nerede bu daglar taslar,
GÜNES ufuktan simdi doogar,
YÜRÜYELIM ARKADASLAR!
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
bu sene ilk hedefimiz galatasarayi yenip sampiynolar ligine katilmak olmali. geçen sene sampiyonlar ligine kalamadik. sampiyon olsak bile 1 elem oynayacagiz. sampiyon olma sansimiz zaten az. ikinci olup iki eleme oynarsak oyuncularimiz avrupa maçlarina isinmis olur....
Basarili bir haftadan sonra belki yeri degil ama zamanla bu takim bize her türlü mutlulugu yasatacaktir.
Tüm sartlarda, sonuna kadar, hep beraber...
bizim bunda süphemiz yok ben trabonsporumla ilgili cok mutluluk yasadim sadece saöpiyon olarak görmek istiyorum eyer onuda görürsem gözüm ack gitmem
gelecek sezon sonu siralama söyle olacak:
1 | Trabzonspor
2 | Fenerbahce
3 | Besiktas
4 | Galatasaray
Ne güzel yazmissin öyle...
Ne de çok yakisiyor Trabzonspor'uma!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)