tomas mondragon conceciao ceza sinirinda.tomas ve mondragon insallah cezali duruma düserler insallah. düsmüsken conceciaou da düssün bari.
Umarim haftaya geseyi yeneriz ve moralimiz yerine gelir Edited by: Emorfo
tomas mondragon conceciao ceza sinirinda.tomas ve mondragon insallah cezali duruma düserler insallah. düsmüsken conceciaou da düssün bari.
cok zor mac...pek umutlu degilim ama bakalim ne olacak
Insanlah bu maçi kazanip tekrar tirmanisa geçeriz..Ben takimima güveniyorum.Kazaniriz.
InsALLAH yeneriz ve 2. lik için umut tazeleriz yenemiycemiz bir takim degil ama ne zaman böle ümid etsek terss oluyo..
insallah yeneriz...ama bu isler insallahla maasallahla olmuyor tabi..
biz yine trabzondan ümidimizi kesmeyelim.trabzondan ümit kesilmez.
madem bu ilk baslik buna yazalim;
bu maçin zor olacagi belli. ..sampiyonlar ligi için kesin almaliyiz. alamazsak is biter uefa için yarisiriz ligde [img]smileys/smiley5.gif[/img].
bence ankara maçindan sonra degil sampiyonluk sampiyonlar ligi bile çokk zorrr
kayseri su an 1-0 önde Galataya karsi...yani bugün kazansaydik hafta ikincilik icin oynayacaktik[img]smileys/smiley7.gif[/img]
gese 2-1 önde.
2-2 oldu ve bitti. cezali oyuncu vermediler. haftaya kesin almamiz lazim.
Ulan bu hafta ib...fenere yaradi gördünmü neyse haftaya gs yener yola devam ederiz.
Sampiyonlar Ligi sansimiz Için Bu maçi almamiz Sart Fb de Gs ye Koyarsa Tamam. Yalniz biizm derbileri Kazanmamiz Lazim.. Ankara Beraberligi isleri biraz Zora Soktu saygilar.
Yaw su gsyide yenemiyosak ne diyeyim ben abi herifler aç karnina top oynuyo ama bizim kolay maçlari zora çevirmedeki basarimiz unutulmamali. Bence maçin kaderini bizim defans ve petkoviçin formu belirler umarim aliriz...
bence petko'nun degil de artik hasan'in formu belirlemeli..
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
Özgür kardes trabzonspor özellikle Gs karsi bu durumlari pek kullanamamistir! ne kadar cezalisi varsa da bir sekilde bundan yararlanamiyoruz..Ben sadece bu maç ile ilgili artik topçularimizin bizi düsünerek! onurlariyla mücadele ederek bu maçi kesinlikle ve kesinlikle almalidirlar...
Utku61 Nickli Üyeden Alıntı
Utku sana tamamen katiliyorum. Karsi takimda kim oynarsa oynasin bu maçi almaliyiz. Trabzonspor gs'ye bilerek maç veriyor lafindan daha fazla rahatsiz oldugum birsey yoktur. Çikalim yenelim sunlari be.
Gs de bu hafta puan kaybetti haftaya kiran kirana bir maç olur..sonuç ne olur bilmem ama allah korusun ondanda puan kaybedersek artik ikincilikte zorlasi ama ben yeneriz diye düsünüyorum..
Bu maç gökdenizin maçi olucak insallah Hadi be gökdenizim göster herkese kim oldugunu
böle top oynarsak yenemeyiz ama titreyip kendilerine gelirlerse yeneriz
ya beraber yada yeniliriz tsnin gidisi iyi degil la herkez simardi
liglerin en iyi ve en sanssiz takimiyiz arkadaslar. futbolcu kardeslerimize çok yüklenmeyelim..
bir gün önce rakibimiz fener, bize karsi sampiyonluk finali oynarmisçasina mücadele veren gaziantep'le adeta kiz takimlar maçi oynar gibiydi. bizim rakibimizin en etkili oyuncularindan birinin ise daha maçin basinda lifi atiyor. futbol oynamayan bilemez, bu su demektir; kaslara asiri yüklenmeye dayanamayis ve iflas! ne oluyor yahu; ne bu hirs? sadece bordo-mavi formayi görünce mi basuyor bu hirs sizi? bu kadar asagilik ve usak ruhlu olmayi nasil sindirebiliyorsunuz? peki ankara piyonlarinin bir hedefi var mi? hayir demeyelim; elbette var: samet abileri kanaliyla istanbul'daki agalarina yalakalik etmek..O kadar serefsiz ve onursuzlarki, türk sporunun gelecegi adina kaygilanmamak olasi degil.
Valla icimde bi his alacaz diyo hadi hayirlisi!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)