Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
keşke bütün maçlarımızı deplasmanda oynasak .
o zaman kesin şampiyon olurduk
yya bırakın arkdaşlar bir yenilgi de herkes çözüldü yok Ersun hoca boyle şöyle yapmayıın skor yorumculugu yapmayı tamam iyi oynamadık ama Ben TRABZONSPOR'MUN VE ERSUN YANAL'IN her zaman arkasındayım.Hiçibir hoca yeni kurulan takımı buralara kadar getiremezdi.Hep Destek Tam Destek.
Benim anlamadığım Ersun Yanalcı futbol dahisi arkadaşlar vardı süper yorumlar yaparlardı kötü günde nerelerdeler
http://www.bordomavi.net/kadro.php
Anasayfamızda, futbolcularımızın bu maçdaki performanslarını değerlendirebilirsiniz.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Ya ben bugun eleştirenleri forumda yazarken görmüyordum hiç yoksa gözümden mi kaçtı, ben herzaman gezerim ama bu yazanları yıkıcı eleştirenleri hiç görmüyordum yaa
TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
olan bitenden taraftarı sorumlu tutanları anlamakta güçlük çekiyorum
katıldığım bir nokta var bugün taraftar fazla iyi değildi fakat taraftarın bayrağını içeri almazsan davulunu almazsan bunlar için zorluk çıkarırısan böyle aksaklıklar oluyor
ayrıca grupların çabasına birazda normal taraftarlar eşlik etse biraz bağırmaya teşrif etse herşey yoluna girecekte olmuyor işte adamlar 100 tl verdik oturun maç izleyeceğiz demeye devam ettiği sürece çok daha böyle aksaklıklar yaşanır
maça gelirsek şampiyonluğa oynayan bir takımın kendi sahasında böyle bir maçta puana kaybetmemeliydi fazla ayrıntıya girmöeyeceğim ama bu oyun bize yakışmıyor
şu na bu takımla beraber devam edeceğiz, o zmöan destek olalım, bu arada her kötü gidişte hoca değiştirme fikrini ortaya atan arkadaşları kınıyorum, bu iş hoca değiştirme ile olmaz, artık anlayın, anlayın anlayın.....
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
7 maçta 1 puan aldığımızdada Trabzonsporluyduk şimdide Trabzonsporluyuz.Desteğe Devam.
Hüseyin ve Umut bu takımın olmazsa olmazlarıdır bunu herkes anlasın artık.
Muhaliflere Gün doğru.Cevat Kol ve saz arkadaşları yarın gazetelerde kılıçları çeker.
Konu Misina tarafından (21.02.2009 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yahu beyler dünyada yenilmeyen bir takım söyleyin bana bu kadar büyütmeyin lig devam ediyor, desteğe devam...
2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Degerli taraftarlarımız bu takım kolbastı oynatırken herkesi mestederken iyidi degilmi. Sevgimiz o zaman cok idi degilmi. Şimdi acımasızca hepsini yerden yere vurmak o sevgiye ihanettir. Bu takım Şampiyon olacaktır. İnanmak zaferin yarısıdır. İnançla dua ile....
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Ersun yanal da bugün hatalar yapti ama olabilir,onun da hata yapma lüksü vardir,olacaktir.
Ersun yanal bu takimi basariya götürecek hocadir.
Ersun hocayi tartismaya baslarsak hatalarin en büyügünü yapariz ve takima ihanet etmis oluruz.
Ersun yanal in teknik direktörlügü asla tartisilmamalidir,bunu yapanlar bilerek ve bilmeyerek Trabzonspora ihanet etmis olurlar.
Ersun yanal Trabzonspor icin bir sanstir,Trabzonspor da ersun yanal icin.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
2. yarı trabzonspor oyun düzeni
---------slyva---------
-------song--egemen---cale
ceyhun
yattara+alazinho-----selçuk-------
--tayfun
---------gokhan ünal
-----ısac
Maçı izleyemedim ama skoru öğrenince şok oldum . Kendi sahamızda 3 puan vermişiz rakibe . Umarım Sivas da puan kaybeder de yaramızın boyutu büyümez![]()
su gokhan kadar burnu havada top oynayan kimseyi gormedim trabzonda adam resmen sallamıyor bizi antrenman yaparmıs gibi her mac fildisi macında gorduk nasıl azimli oynayabildigini biri isterse satalım gitsin sen sol ayaklı adamı saga koyuyorsun ki sag ayaklı adamın kenarda sahanın en cok ozveride bulunanlarından biri colmandı onu kenara alıyorsun isaac sahada bu takımdan serkan neden cıktı? kac mactır oynatmadıgın hem ceyhunu hem barısı oyuna alıyorsun bazı arkadaslar bu isler fmdeki gibi degil ersun yanal iyi falan yazmıslar ama bence oyunu idrak edemeyen tek kisi hocadır bu 2 oyuncu genc belliki baskıdan ezilecekler hoca son 3 mactır sacma sapan degisiklikler yapıyor 11ler hatalı ne oldu ben anlamıs degilim
Ben şunu anladım ki bir yenilgi ile böyle değişen taraftar şampiyon olmak istemiyor.Yazık olsun ki bir çoğu iyi gün dostuymuş..
2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)