Sayfa 138 Toplam 184 Sayfadan BirinciBirinci ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 ... SonuncuSonuncu
Toplam 4579 adet sonuctan sayfa basi 3,426 ile 3,450 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TRABZONSPOR 0 - 2 Denizlispor

TsClub41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı Kara Mert61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma yaa song sezon başından beri sarı kart görmedi ruhsuz mu oynadı bu zmana kadar?? takım iyi değidli kabul ediom ama sarı kart yok die ruhsuz demek yanliş..
    Sarı kart görmedi ama 2. golü onun yüzünden yedik.Yaw sen bırak ne işin var ileride.tamm hucüm elemanları ruhsuz olabilirler ama sende ileri çıkarsan ve geri dönmessen egemen 2 ye 1 pozisyonda yanlız kalır ve 2 gol gelir.
    Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

ashok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İspanya

keşke bütün maçlarımızı deplasmanda oynasak .
    o zaman kesin şampiyon olurduk

UtopyaTs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

yya bırakın arkdaşlar bir yenilgi de herkes çözüldü yok Ersun hoca boyle şöyle yapmayıın skor yorumculugu yapmayı tamam iyi oynamadık ama Ben TRABZONSPOR'MUN VE ERSUN YANAL'IN her zaman arkasındayım.Hiçibir hoca yeni kurulan takımı buralara kadar getiremezdi.Hep Destek Tam Destek.

savas avci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Benim anlamadığım Ersun Yanalcı futbol dahisi arkadaşlar vardı süper yorumlar yaparlardı kötü günde nerelerdeler

Trabzonspor Kongre Üyesi
    UğuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

http://www.bordomavi.net/kadro.php

Anasayfamızda, futbolcularımızın bu maçdaki performanslarını değerlendirebilirsiniz.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Adem Köse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa

Ya ben bugun eleştirenleri forumda yazarken görmüyordum hiç yoksa gözümden mi kaçtı, ben herzaman gezerim ama bu yazanları yıkıcı eleştirenleri hiç görmüyordum yaa
    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Nereden
    Antalya

Alıntı Kara Mert61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma yaa song sezon başından beri sarı kart görmedi ruhsuz mu oynadı bu zmana kadar?? takım iyi değidli kabul ediom ama sarı kart yok die ruhsuz demek yanliş..
    Kardeşim ben orada ironi yapıyorum.
    Futbolcularımızın ligin en zayıf takımlarından birine 0-2 mağlup olmamıza baş kaldırmadığını agresifleşemediğini söylüyorum sahada mağlubiyeti olağan gören uysal 11 tane bordo-mavi forma giymiş futbolcumsu kişi vardı o kadar.

Alıntı Adem Köse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz ilk yarı da kör topal gittik, yine kör topal gideriz merak etme. Kolay değil bu takım bu sene kuruldu bırakalım da bir sene verelim.

GERÇİ ALANZİNHO YA 1 AY BİLE VEREMEYEN TARAFTARDAN NE İSTİYORUM Kİ
    ilk defa şampiyonluğa belki bu kadar yaklaşıyoruz bi adama niye 1 ay şans veriyorum ben???!! trabzonspor futbolcu kazanılacak yer degil

TsClub41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı Adem Köse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen hangi takımlısın yaa bu cacık dediğin takımı baştan kurdu ikinci sıradayız hala, senin Trabzonsporlu olduğuna inanmıyorum.1 sene önce dedin 1 senedir konuşamadın aha meydan deyip atladın ya da. Git Allah aşkına yaa

Seni ben inandırmak zorunda deilim kardeşim.bak işine.
    Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Mustafa K. Demirbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

olan bitenden taraftarı sorumlu tutanları anlamakta güçlük çekiyorum
    katıldığım bir nokta var bugün taraftar fazla iyi değildi fakat taraftarın bayrağını içeri almazsan davulunu almazsan bunlar için zorluk çıkarırısan böyle aksaklıklar oluyor
    ayrıca grupların çabasına birazda normal taraftarlar eşlik etse biraz bağırmaya teşrif etse herşey yoluna girecekte olmuyor işte adamlar 100 tl verdik oturun maç izleyeceğiz demeye devam ettiği sürece çok daha böyle aksaklıklar yaşanır
    maça gelirsek şampiyonluğa oynayan bir takımın kendi sahasında böyle bir maçta puana kaybetmemeliydi fazla ayrıntıya girmöeyeceğim ama bu oyun bize yakışmıyor

Raskolnikof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı TolgaTopçu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kolay mac olmayacaktir,ama mutlaka kazanmaliyiz...
    Denizlispor'un oldugu yere aldanmayalim,kaliteli oyunculari var...
    Ama Avni Aker de oynuyoruz,bir süpriz beklemiyorum...
    Alıntı Yasin İriş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 senedir bu takımın neden şampiyon olmadıgı buradan belli oluyo takım yenerse hepiniz aslansınız yenilirse rezil kepzaler şundan şu bundan bu olmaz zihniyeti ya ne çok biliyorsunuz şu futbolu...
    Takım bu sene kuruldugunda herkesin dilinde bu sene bi beklentimiz yok ama iyi oyuncular aldık seneye olmadı öteki sene şampiyonluk gelecek diye düşünürken şuan ki ortam gereği şampiyonluk kovalayan bir ekip olduk. ne oldu düşünceler ? ne oldu destek ? yapmayın allah aşkına yaa..
    Alanzinho mevzusuna gelelim... adam gelicek diye forumda sabahladık adamın yaptıkları ortada videoları izlerken keyiflendik içimiz kıpır kıpır oldu birileri karşılamaya havaalanına gitsede bi video koysa foruma diye sabahladık. ya adam yeni gelmiş 3 maçlıkmı sabrımız ? fenerin guizaya sabrının 10 da birini göstermeyecekmiyiz kaldıki bu adam forvet değil ne şiddet bu celal ? 3 maçlık sabrı olupta bugun adam hakkında ters konusan bugun stadda oyundan cıkarken adamı yuhalayan taraftarı kınıyorum şiddetle. adam yalanzinho oldu 3 maçta tamam olsun o zaman o videolardaki adam başka bize gelen başka adamı alırken sadri şenerin TV2 ye verdiği röpartajdaki yüzü gülüşü hala gözümün önünde ama böyle taraftar olunca siz başkandada heves bırakmazsınız transfer için..
    Evet bugun yenildik ee ne olmuş yani hiç yenilmeyecekmiydi bu takım ? ama dogru futbolu o kadar cok biliyoruzki bu takım yenilemez her birimiz gokhanın kacırdıgı golu atar her birimiz isaac kadar ofsatya düşmez colman dan daha iyi muz ortalar yapar ara paslar verir hepimiz sylvadan iyi kalecilik yaparız cunku biz trabzonuz futbolu cok iyi biliriz sahadikilerin hepsi çerçöp haftaya idmanları kaçırmayında ersun belki ilk 11 de düşünür sizleri. Hadi şimdi herkes toplansın Tesislere yürüyüp adamları linç edin küfürler savurup idmanı basın yoksa içiniz rahatlamayacak!!!

Allah razı olsun. Ağzına, yüreğine, diline sağlık
    anlamayanlara kapak olsun
    ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar

Nereden
    Antalya

Alıntı UğuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.bordomavi.net/kadro.php

Anasayfamızda, futbolcularımızın bu maçdaki performanslarını değerlendirebilirsiniz.
    Hepsine kocaman bir '' 0 '' (sıfırrrrrrrrrr)

Erdal DİLEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Standart herşeyin zamanı var

şu na bu takımla beraber devam edeceğiz, o zmöan destek olalım, bu arada her kötü gidişte hoca değiştirme fikrini ortaya atan arkadaşları kınıyorum, bu iş hoca değiştirme ile olmaz, artık anlayın, anlayın anlayın.....
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Adem Köse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa

Alıntı ph=61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer şu maçta Selçuk İnan a hem oyun hemde ruh olarak yardım edecek , destekleyecek 2. bir oyuncumuz olsaydı biz bu maçı koparırdık.Yazıklar olsun diğer 10 tane ruhsuza...
    Kesinlikle doğru diyorsun, Selçuk un tek başına olan hırsı nasılda gözüme çarptı, helal olsun çocuğa
    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Misina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

7 maçta 1 puan aldığımızdada Trabzonsporluyduk şimdide Trabzonsporluyuz.Desteğe Devam.

Hüseyin ve Umut bu takımın olmazsa olmazlarıdır bunu herkes anlasın artık.

Muhaliflere Gün doğru.Cevat Kol ve saz arkadaşları yarın gazetelerde kılıçları çeker.
    Konu Misina tarafından (21.02.2009 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı savas avci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım Ersun Yanalcı futbol dahisi arkadaşlar vardı süper yorumlar yaparlardı kötü günde nerelerdeler
    Merak buyurmayın, başlık sakinleştiğinde daha makul ve seviyeli şekilde yapacaklar eleştirilerini.
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alıntı Semih Albayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamsız cümleler...
    Üslubu biraz düzgün olsa okunabilir belki.

Buyrun cümbüşe.
    Ben demiştimciler yine meydanda.
    anlamsiz ama nesi anlamsizz ??? dogrulari soyluyoruz
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Trabzonspor Kongre Üyesi
    hodlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Yahu beyler dünyada yenilmeyen bir takım söyleyin bana bu kadar büyütmeyin lig devam ediyor, desteğe devam...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

aurora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Degerli taraftarlarımız bu takım kolbastı oynatırken herkesi mestederken iyidi degilmi. Sevgimiz o zaman cok idi degilmi. Şimdi acımasızca hepsini yerden yere vurmak o sevgiye ihanettir. Bu takım Şampiyon olacaktır. İnanmak zaferin yarısıdır. İnançla dua ile....
    Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Cafer Bulur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Ersun yanal da bugün hatalar yapti ama olabilir,onun da hata yapma lüksü vardir,olacaktir.
    Ersun yanal bu takimi basariya götürecek hocadir.
    Ersun hocayi tartismaya baslarsak hatalarin en büyügünü yapariz ve takima ihanet etmis oluruz.
    Ersun yanal in teknik direktörlügü asla tartisilmamalidir,bunu yapanlar bilerek ve bilmeyerek Trabzonspora ihanet etmis olurlar.
    Ersun yanal Trabzonspor icin bir sanstir,Trabzonspor da ersun yanal icin.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

steelturkTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı drspect Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim tebrik ediyorum mükemmel anlatmışsın yemin ediyorum bu isaac i kızılcık deeğneğiyle döveceksin ceyhunu da keza

etmeyin daha... yazık uşaklara
    Football İs My Life

Tayfun Aydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

2. yarı trabzonspor oyun düzeni
    ---------slyva---------
    -------song--egemen---cale
    ceyhun
    yattara+alazinho-----selçuk-------
    --tayfun

---------gokhan ünal

-----ısac

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Maçı izleyemedim ama skoru öğrenince şok oldum . Kendi sahamızda 3 puan vermişiz rakibe . Umarım Sivas da puan kaybeder de yaramızın boyutu büyümez

Murat61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

su gokhan kadar burnu havada top oynayan kimseyi gormedim trabzonda adam resmen sallamıyor bizi antrenman yaparmıs gibi her mac fildisi macında gorduk nasıl azimli oynayabildigini biri isterse satalım gitsin sen sol ayaklı adamı saga koyuyorsun ki sag ayaklı adamın kenarda sahanın en cok ozveride bulunanlarından biri colmandı onu kenara alıyorsun isaac sahada bu takımdan serkan neden cıktı? kac mactır oynatmadıgın hem ceyhunu hem barısı oyuna alıyorsun bazı arkadaslar bu isler fmdeki gibi degil ersun yanal iyi falan yazmıslar ama bence oyunu idrak edemeyen tek kisi hocadır bu 2 oyuncu genc belliki baskıdan ezilecekler hoca son 3 mactır sacma sapan degisiklikler yapıyor 11ler hatalı ne oldu ben anlamıs degilim

Trabzonspor Kongre Üyesi
    hodlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Ben şunu anladım ki bir yenilgi ile böyle değişen taraftar şampiyon olmak istemiyor.Yazık olsun ki bir çoğu iyi gün dostuymuş..
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)