Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sonunda Harun Evleniyor (Davetiye sf:28)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonunda Harun Evleniyor (Davetiye sf:28)

Evet arkadaslar,Harun arkadsimiz malum 25 yasina gelmis,askerligini yapmis,isini eline almis , genç kizlarin gözdesi olan bir delikanli..Ona ne zamandir diyorum ki; "hiç bi engelin yok,artik evlen daa! evlen de dügünde BMN olarak gövde gösterisi yapalim". Bi de bu "tüm bmn ne zaman bulusacak" sorusu var ya; bence tüm BMN ilk olarak Harun'un dügünde bulusabilir..Haksiz miyim arkdaslar??

Harun; EVLEN EVLEN EVLENMEYEN FENERLI[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Güzel bir konuya deginmissin Berat arkadasim.Bu konu içeriginde magazinel olsada ciddi ve önemsenmesi gereken bir konudur.Harun arkadasimiz gibi içten , dürüst arkadaslarimizin evlenmeye uzak durmasini ülkemizin sosyal sorunu olarak görüyorum ve Harunun evlenmesi için ona baski uygulamamiz gerektiginidüsünüyorum.Eger evlenmezse onu zorla gelinim olurmusun evlerine sokmaliyiz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

ve sloganimiz EVLEN EVLEN EVLENMEYEN FENERLIIIIIIIIIIIIIIIII[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

yaw birakin adami rahat strese girecek sirf bu tezahürat yüzünden alel acele evlenecek sonra mutsuz olacak adamin hayati kayacak... [img]smileys/smiley4.gif[/img] Allah yazdiysa bozsun....
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Harun beni bekliyor ben evlenmeden o evlenmez dimi harun.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Ya arkadaslar böyle bir baskiya ne hacet var ki o dünde razi evlenmeye ama onu alacak bir kiz bulamadi henüz[img]smileys/smiley4.gif[/img]hiiçç bosuna ugrasmayin kimse almaz o kolpayi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

o biiiiiiiir fenomen

o biiiiiiiir kizlarin gözdesi

o biiiiir yürüyen karizma

0 bir iki üç haruuuuuuuuuuun!!

abi evlenmeden post atma bu topice tamam mi?
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

harun abi me yakisir.....
              Çaykara/TRABZON

Yorum

Harunu kizdirdiniz valla
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Topiçin açilma saatine bakaraktan Tolgave Berat'in anlasmali oldugunu gördüm.Benden önce bazi evde kalmis bayan arkadaslar var aramizdahemde benden büyük ismi lazim degil (SEVGI)Önce onlari evlendirelim derim ,hem bayan olmalarindan dolayi daha büyük bir katilimin olacagindan süpheniz olmasin.Berat senin evlilik yakin heralde , beni ortaya atarak biseylerimi ima etmete çalisiyorsun,yada istersen ben ima edebilirim, seyyyy eee kem küm ismi seydi[img]smileys/smiley36.gif[/img]Bu bir tehtidtir haberin olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img].faruk bu arada seni kutluyor ve öpüyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]Hasan ,sende biran önce evlen olum alla alla iyiki biset dedik sanada[img]smileys/smiley36.gif[/img].

Saka bir yana Allah nasip ederse yakin bir zamanda sürprizim var isze[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

33 YASINDAYIM BEKARIM IYIKI BMN DEN KIMSE BUNU BILMIYOR!!

BU ARADA ANTALYALIYIM YAKISIKLIYIM VSVSVSVS[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

hahaha süpriz i varmis biz de yedik bir senedir gelecek o süpriz.

Bir kere ben senden büyük degilim tamma mi yanlis yalan bilgi vermeyelim lütfen

Yorum

Haruncun Sevgi'yi kullanarak olayi örtbas etmeye çalisma..Ben çok iyi biliyorum,Sevgi kendi istemedigi için evlenmiyor,,yoksa elini sallasa ellisi.. evde kalma durumu falan yok yani arkadasimizin[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Lütfen konuyu çarptirmayalimburada senin mürüvvetinden bahsediyoruz,sen bi evlen herkesin yolunu açarsin[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

harun abi bizim gibi gençlere örnek olmani istiyoruz... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                          [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Evet Berat dogru söylüyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi

33 YASINDAYIM BEKARIM IYIKI BMN DEN KIMSE BUNU BILMIYOR!!

BU ARADA ANTALYALIYIM YAKISIKLIYIM VSVSVSVS[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              Adres burasi Evde kalmislara önerilir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]ben daha gencim birakinda hayatimi yasayayim.
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X