Dogrudur varsayim biraz uzerine konusuyorum. Cunku bu teknik direktorluk lisansi inan ki cok basit birsey. Oyle kursa gidip de cok zor alinan birsey degil. O yuzden oyle diyorum. Bu tur sertifikaya sahip olan beden egitimi ogretmenleri taniyorum. Simdi yankis olmasin galiba uefa a veya b lisnasti bir tanesj. Pro lisans alicam diyordu. Hatta senle ben bile gitsek belki de biz bile geceriz bu kurstan

Sonra adsm 4 yildir altyapi hocasi bu 5. yili illaki almistir
Ayrica medyada bu tur seyler cok nadir haber oluyor. Cagdas atan, ibrahim uzulmez, umit ozat, umit karan , aurelio, yattara, huseyin cimsir, fatih akyel, tayfur havutcu, servet cetin, orhan ak gibi isimlerin hicbiri hakkinda ne zaman bu hocalik lisansini aldiklarina dair intetnette bir bilgi bulamazsin. Medyada bu tur seylerin pek haberi yapilmiyor. O bahsettigin isimler ayda yilda bir oldu o da taninmis bir dunya eski futbolcu bir arada diye oylece paylasildi
Haa birde hoca olmak icin ne yapti derken herhalde sadece bu teknik direktorluk sertifikasindan falan bahsettin. Bundan baska kimsenin yapabilecegi birsey yok. Alirsin belgeni veririler sana isi calsiir durursun.