Allahýn izniyle oradayýz
Bjk kadrosu ilk yarýya göre daha oturmuþ bir þekilde
1 puana razýyým 3 puan olursa tadýndan yenmez
2009 yilinin ilk derbi heyecani simdiden sardi bizi.Insallah 3 puan alip yola devam ederiz.
Konu ilhan tarafýndan (06.02.2009 Saat 20:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Allahýn izniyle oradayýz
Bjk kadrosu ilk yarýya göre daha oturmuþ bir þekilde
1 puana razýyým 3 puan olursa tadýndan yenmez
kazanýcaz inþallah
I am titanium
ankaradan organizasyon yapýlacaksa bmn ankara olarak, yapýlmayacaksa kendi imkanlarýmýzla takýmýmýzýn yanýnda olup lider dönmek ümidiyle
Ýnþallah alýrýz.Takýma güveniyorum.
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
Insaallah Ankaragücü karsisinda kacirdigimiz firsatlari Besiktas macinda kacirmayiz.3 puan oldukca iyi yerlere getirir bizi.Tam havamizi bulmusken seri galibiyetler gelir insaallah pesisira.
Sýrada siz varsýnýz .
Hadi bakalým .
Baþarýlar Trabzonspor 'um .
ankaragücü maçýndan kolay geçecek çok ümitliyim bu maç için
sýradakiiiiiiii
8taþ
alýnasý bir maç..hayde uþaklar![]()
*Gamze Melâl Tokay
Hocam 4-5-1 cýk þu maca, kes forvet , koy alanzinhoyu , üstümüze gelecekler
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aþýladýn bu sevdayý bana.....
2010---Baba sana biþi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine maðlup olduk kirli oyunlara....Artýk baþka bahara...' demiþtim þikeymiþ meðer
yayinlar geldi yine bildiginiz yerlere yine girebilirsiniz
fýrtýna geliyor bekle bizi .....
Þenol Güneþ: “...Ama unutulmasýn ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazým olur”
bu maçta galibiyet yakýþýr.. kesinlikle 3 puan için çýkacaðýz ve alacaðýz!
devamý gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Ýnönüde Kolbastý akabinde Egemenden üçlü.
Yakýþýr Fýrtýnama!
Haydi Bismillahirrahmanirrahim...
Sadece Þenol Güneþ,bir tek Þenol Güneþ
Tek yurek olduk geliyoruz bekle bizi 8tas...Allahin izniyle aliriz bu macida..
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
bu maçý alýrsak eðer þampiyonluk þansýmýz bayabi artýcak ama yenemiyorsakda rakibimze yenilmemeliyiz
Geliyoruz....!!!
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
Tarihe tanýklýk etmek için orda olacaðýz
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
istanbuldakiler toplanýp gidelim daha ii olur
Ýstanbulda çok Trabzonspor taraftarý var, Beþiktaþ trübünlerinden bilet alýp taraftar baskýsýný kýrabilriz![]()
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
bu sene büyük maçlarda hep iyi oynadýk iyi konsantre olduk. sadece biraz þans yanýmýzda olsun allahýn izniyle inönüde kolbastýyý oynarýz.
BMN ÝZMÝR
Bizim ölümüz beþiktaþa bin basar. Ama beþiktaþýnda ne kadar þansýlý bi takým olduðunu biliyoruz. Çýkýp her zamanki gibi futbolumuzu oynarsak normal bi anadolu maçýndan farký olmaz, kazanýrýz. Haftaya kartal avý var !! :meþale2:![]()
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, býrakacaðý meclislere dahi gereðinden fazla inanmamalý ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
zor olucak zor
Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)