Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Baskanimizdan bomba açiklama !

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskanimizdan bomba açiklama !

Arkadaslar, Ajansspor'dan asaadaki haber. Dier haber ajanslarinda da geçiyor ayrica. Gerçektende baskanimizin yaptii konusma bayaa bi olay yaratacak. Kirmizi renkli olan yerleri dikkatlice okuyun.

BU SÖZLER OLAY YARATACAK!

Trabzonspor baskani Atay Aktug Halka Arz yatirimcilarina seslendigi konusmasinda "Trabzonsporlu olmak Istanbul'a baskaldirisin sesidir" dedi ve Fenerbahçe camiasini ayaga kaldiracak açiklamalar yapti..

Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug, Trabzonspor Sportif'in halka arzinda rekor kirmak istediklerini söyledi.

Halka arz edilecek Trabzonspor Sportif hakkinda yatirimcilari bilgilendirmek amaciyla Almanya'ya gelen Aktug, Berlin'de yaptigi konusmada, Türkiye'de ve Avrupa'da basarilara kosmak isteyen Trabzonspor'un, halka arzdan sonra maddi olarak kuvvetlenecegini belirterek, ''Galatasaray, Fenerbahçe ve Besiktas bizden önce kurumsallasmaya geçtiler. Kurumsallasma geç kalinmis bir hamle. Amacimiz Trabzonspor Sportif'in halka arzinda 35-40 bin taraftari yakalamak. Bu konuda rekor kirmak istiyoruz'' dedi.

Trabzonspor taraftari olmanin bir ayricalik oldugunu ifade eden Aktug, Trabzonspor taraftarinin Anadolu'nun her tarafinda olduguna dikkat çekerek, ''Trabzonsporlu olmak Istanbul'a baskaldirisin sesidir. Sosyal ve ekonomik olarak ezilmislige baskaldirmaktir. Trabzonspor, Anadolu'yu temsil ediyor. Bundan dolayi Trabzonspor'un maddi olarak güçlenmesi gerekir. Tüm Trabzonsporlular Trabzon Sportif hisselerini alsinlar ve takimlarina sahip çiksinlar. Bu ayni zamanda iyi bir yatirim olacaktir'' diye konustu.

Türkiye liginde sampiyon olmak istediklerini ve hedeflerinin taraftarlarini bu konuda mutlu etmek oldugunu belirten Aktug, ''Sampiyonluk mücadelemizden vazgeçmis degiliz. Sampiyonluk hedefimiz sürüyor. 7 puan gerideyiz. Futbolda her sey mümkün'' seklinde konustu.

-''BIR TAKIM AYAK OYUNLARI''
    Futbolun sadece sahada oynanmadigini ifade eden Aktug, ''Sampiyonluga ulasmanin iki yolu vardir. Birincisi iyi bir takima sahipsinizdir, sampiyonluga ulasirsiniz. Ikincisi takim iyi olmaz, Fenerbahçe gibi, ancak bir takim masa basi oyunlariyla kazanip büyük takim olunur''. Trabzonspor buna uymaz'' dedi.

Daha sonra Berlin Trabzonspor'un antrenman sahasini gezen Aktug, futbolcularla bir süre sohbet etti.

Burada gazetecilerin sorularini cevaplayan Aktug, Alman birinci liginde Schalke 04 takiminda oynayan Hamit Altintop'la temasa geçtiklerini belirterek, ''Hamit'le sadece biz degil birçok kulüp ilgileniyor. Hamit'in takimiyla sözlesmesi var ve kulübü onu birakmak istemiyor. Kendisi de takimdan ayrilmak istemedi. Emre Belezoglu ile Trabzonspor olarak ilgilenmiyoruz'' seklinde konustu.

Almanya ve Fransa'da irtibat bürolari açacaklarini söyleyen Aktug, bu konuda profesyonel elemanlarla yurtdisinda örgütlenmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Burak Gürdal da yatirimcilari Trabzonspor Sportif hakkinda detayli bir sekilde bilgilendirdi. Trabzonspor Sportif'in elde edecegi karin tamamini ortaklarina temettü geliri olarak dagitmayi taahhüt eden IMKB'deki ilk sirket olacagini ifade eden Gürdal, bu yatirimdan herkesin yararlanmasi için Trabzonspor Sportif'in birim hisse fiyatinin 5,25 YTL olarak belirlendigini söyledi.

Trabzonspor'un borcu olmayan ve nakit zengini bir kulübe dönüsecegini ifade eden Gürdal, ''Yatirimcilar 6-7-8 Nisan tarihlerinde hisselerini ayirtabilecekler. Avrupa'daki vatandaslarimiz da geç kalmamalari için 4 Nisan'a kadar Avrupa'da subesi olan bankalarla irtibata geçip hesap açtirsinlar'' dedi.

Almanya'daki yatirimcilari bilgilendirme turuna Trabzonspor Yatirim A.S Yönetim Kurulu Baskani Sener Yavuz da katildi.

Edited by: Gölge Oyunu
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Baskanimizin açiklamasi Türkiye gerçeklerini yansitiyor. Ancak fenerbahçenin ismini vererek bu sözü söylemesi polemik yaratacaktir ve firsat kollayan basinin eline koz verecektir. Bence biraz talihsiz bir açiklama olmus. Ayni açiklamayi takim ismi vermeden yapsaydi daha iyi olurdu kanaatindeyim. Edited by: pacos_bill
    Koyverdun gittun bizi...
    Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
    Republic of Of
    [COLOR="DarkRed"]

Yorum

katiliyorum pacos_bill

sayet masa basi oyunlarda ücüde ustadir ve sadece fb den bahsetmek olmadi.

Yinede aciklamanin gercekden o sözlerle yapilip yapilmadigini arastirmak gerek.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Isabetli bir açiklama tebrikler Baskan.

Yorum

Bence de yerinde açiklama..

Trabzonsporlu'nun nasil düsündügünü anlatmis.

Biz saha da kazaniriz, gerisi de yalan...

Tebrikler baskan............

Yorum

Bu arada haberi ben az önce NTV haberde dinledim.

Uydurma degil..

Yorum

aciklama hosuma gitti. calkalandiralim feneri. bu sinirle sampiyon mampiyon olamazlar[img]smileys/smiley36.gif[/img]. hemem karisir takim
              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Sözlerinin yanlis anlasildigina 1 e 10 bahse girerim[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                #7 King of Kings

Yorum

Benim tanidigim Atay Aktug bu cümleleri aynen söylemistir, bukonuda süpheniz olmasin. Trabzonspor taraftarinin görüsünü birebir yansittigi için Baskan'in açiklamasinda en küçük bir yanlislik da yoktur, bunlarin artik dile getirilmesi lazim. Ali Sen gibiler çikipyüzü kizarmadan"Ben bir tasla Fener'i sampiyon yaptim" diyebiliyorsa, Aziz Yildirim tüm medyanin önünde"Artik masabasi oyunlarini ögrendim" açiklamasini yapiyorsa, bizim Baskan'imiz da tabi ki bunlarla ayni netlikte konusacak "Fener ayak oyunlariyla sampiyon oluyor" diyebilecek. Baskan'i tebrik ediyorum. Açiklamanin az da olsa elestirilebilecek tek yönüFener'in diger ikitakimdan ayri degerlendirilmesi. Fener neyse digerleri de odur her zaman.
                  "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Baskanimin Açiklamalari çok dogru ve Bunlari biz Zaten biliyoruz Ancak. Açiklamada Sadece Fenerin adini Kullanmasi Talihsizlik olmus. Diger Ezik Bizans Takimlari deseydi daha yerinde Olurdu..
                    Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

Bence ATAY AKTUG geri adim atmamali sonuna kadar bu FB nin rezaletlerini gündeme getirmeli.

Anlatmali ALI SEN in söyledigi Senolun Elinden sampiyonlugu aygünün kafasini sararak aldim lafini.

Anlatmali.G.antep i 3-0 dan 4-3 yenipte o sene Hakan bayraktarin transferinde avrupa üzerinden nasil hileler yaparak bu oyuncuyu aldigini ve sonra oynatmadigini.

Anlatmali FB nin sampiyonluga giderken rakip takimlarin oyuncularina transfer teklif ederek o yuncunun kendilerine karsi oynamamasi için ugrastigini.Anlatmali SERKAN gibi soysuz serefsiz oyuncularin Kupa maçinda Trabzonsporlulari sakatlamak için oynadigini ve bir gün sonra FB ile sözlesme yaptigini.

Anlatmali D.BAKIR li serefsizlerin geçen sezon Trabzonsporlu oyunculari sakatlamnak için nasil mücadele verdiklerini

Anlatmali Denizlisporlu yöneticilerin geçen sezon nasil tüm stadi FB li taraftarlara biraktigini.

Anltamali KUPA maçinda Trabzonda elenecegini anladiginda kendi cebinden çikardigi mermer parçasini sataddan atildi süsü vererek maçi iptal ettirmeye çalisarak Trabzonsporu kupadan elemeye çalisan FB li teknik Soytari OTTO BARIÇ i anlatmali.

BASKANIM ARKADNAYIZ su yukarda saydiklarim FB NIN ayak oyunlarindan sadece bir kaçi anlat bu serefsizler yoksa aynen devam edecekler.anlat yoksa AZIZ YILDIRIM söyledigimi inkara ederek ben ekonomik manada saha disinda kazanilir dedim diyerek inkar yolunu seçecek Bence Kulüp baskanlarina büyük göreve düsüyor FB nin Çirkefligini herkese anlatmak gerekir.
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Açiklama iyi ama isim verilmemesi gerekir,yine kimseden korkmadigimizin bir göstergesi,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

Bilmedigimiz bir sey degil. Sokakta olsun he ryerd eolsun bunlar konusulan seyler.

Fener=saibe ve kirlilik bunun baskasi açiklamasi yoktur. Fb camiasindan biri çikipta biz temiziz açiklamalri yapmasin.. Alem biliyor ne mal olduklarinii...
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

ASIL SIMDI TRABZONSPORUN istanbula kafa tuttugunun adimlari atildi diyorum ben baskanimiz biz istanbulun ayak oyunlarina alet olmadik olmayacagiz diyerek trabzonspor ruhunun ne kadar asaletli ve cesaretli oldugunu gösterdi helal olsun baskan .......
                            zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

büyük bir ustadin sözü var '' her zaman dogruyu söyle ama her dogruyuda her yerde söyleme'' demistir. bilinen gerçekler ortada görünen köy kilavuz istemiyor ama baskanimizin bu açiklamasi bir polemik muhabbeti olacaktir insallah uzun sürmez. bizans oyunlariyla degil futbolumuzla sampiyon olmak istiyoruz
                              SEYYAH ALI

Yorum

Çalışıyor...
                              X