Cüma ?![]()
Insallah bu maci aliriz. Sampiyon olmak istiyorsak mutlaka bu maci almaliyiz.
Nesine.com sunar; TRABZONSPOR-Ankaragucu 6 Subat Cuma saat 20.00
Bordo-mavili kulüpten yapýlan açýklamada, maraton tribün biletlerinin 25 TL, kapalý tribün (kenar) 40 TL, kapalý tribün (orta) 50 TL, VÝP tribünün 100 TL'den satýþa sunulacaðý belirtildi.
Konu Mehmet Zeki tarafýndan (03.02.2009 Saat 16:28 ) deðiþtirilmiþtir.
1
Rahat alýrýz Bu sefer![]()
TeVeZ Ap0RaB'La ARaNa GiReN ÞiFReYi ÇöZ !
Alýrýz inþallah.
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
Allahin izniyle aliriz bu maci kim tutar bizi dimi ama?![]()
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Insallh bu maci da kazanip yolumuza devam edecegiz.
Bizim çektiðimiz, adamlýðýn bedeli.
Ankaragücü'nün ne bizi zorlayabilecek bir gücü ne de önemli bir oyuncusu var.Ýkinci yarýnýn en kolay maçý görüyorum Ankaragücü maçýný.Evimizde rahat kazanýrýz..
''Belki hiç birþey yolunda gitmedi ama hiçbir þey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Endiþeye mahal yok ,iki tokatta gebertiriz Ankaragücü'nü.
Bu güzeldi iste.
Ligler baslayali 2 hafta oldu ve biz iki macimizi da deplasmanda oynadik. Simdi önümüzdeki hafta kendi evimizde oynaycagimiz Ankaragücü macinda yin her zamanki gibi tribünler tam dolu olacaktir. Hatta disarida cok sayida taraftar da kalacaktir. Benden size tavsiye, kombinesi olmayanlar stada erken gitsinler.![]()
Bizim çektiðimiz, adamlýðýn bedeli.
Allahýn izniyle bu maçýda alýrýz![]()
Böyle oynarsak eðer imkaný yok puan kaybetmemizin .
yattara kesinlikle oynatýlmalý alanzinho ile beraber tabi
Temkin temkin temkin. Ancak görünen o ki BU TRABZON MAÇ FALAN KAYBETMEZ
yaþamým buymuþ meðer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akþam balkonda sizinle konuþmuþtu, hatýrlar mýsýnýz? tüm yaþamým bu... ben karanlýk bir köþeye çekilmiþ gizlenirken, baþkalarý þöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde þunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Alýrýz inþallah Hasan a dikkat edelim Alan ý sakatlamasýn....
Mario Alberto Kempes - El Matador
Avni akerde þov var þov
Eðer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiðini de anlayamazsýn." - House (2004)
evet alan la yattara birlikte oynatýp 2. yarýya evimizde güzel baþlayarak kolbastýyý oynamalýyýz...
Kendi evimizde oynuyoruz Puan kaybetmemiz Cok kötü olur
Gitme demek cok da Zor olmamali
Bugün Ankaraspor'u da izledik. Özer, Mehmet Çakýr ve Hürriyet'i çýkar bir iþe yaramazlar. Kaldý ki Ankaragücü'nün diþleri dökülmüþ. Trabzonspor moralli. Seyircisi ile buluþacak. Üstüne üstlük böyle bir moralli ve takým olmuþ Trabzonspor'a karþý Ankaragücü korkak oynayacak. Bana sorarsanýz maç boyu defans yapar bu Ankaragücü. Bizde zor pozisyon buluruz. Ama bu maçý da alýrýz nihayetinde.
61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazým Koyuncu'yu rahmetle anýyoruz.
Sahte mutluluklarýn peþinde koþacaðýna, gerçek hüzünlere gömül...
maçý almak sorun degilde kart sýnýrýndaki oyuncular insanýn canýný sýkýyor![]()
Her maç final havasýnda. Rakibi hafife almak yok. Cidiye alacaðýz. MAç 1-0 bitecek bilemedin 2-1 olmadý 3-2 karanti !
Ömür Dediðin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarýn Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediðin Bir Gündür, O da Bugündür...
hasan-hüseyin kapýþmasý süper olacak![]()
Haksýzlýðýn envâýný gördük. Bu mu kanun? En gamlý sefâletlere düþtük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artýk yeter olsun; Artýk yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ ÝHTÝLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Zor maç olmaz heralde.3 puan bekliyoruz.
-1461 TRABZON-
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)