guzel konuya deginmis hocam zaten fatihi forvette oynatmadilar
Emre de, Necati de iyi oyuncular ama maalesef kisilikleri için ayni seyi söyleyemeyecegim.
Milli Takim'in HAKAN'CILARI!
Hakan Sükür Abileri için Fatih'i yiyorlar.
Fatih'i kumpasa getirmeyelim.
4 net pozisyonda birbirlerine pas atan ama Fatih'i görmezden gelenler, sadece Fatih'i degil Milli Takim'i da kumpasa getiriyorlar.Edited by: Emorfo
guzel konuya deginmis hocam zaten fatihi forvette oynatmadilar
spiker fatihin yaptigi faulleri sayacagina ona top atmayan bazi oyunculardanda bahsetseydi keske fatihe topmu geldide o kullanamadi.bu isler tek basina olmuyor.pres yapacak topu kazanacak 2-3 kisiyi gececek sonrada gol mü atacak oldu canim.banada fatihimizi harciyorlar gibime geliyor.
Kumpasa getirenler bir gün kumpasa kendileri gelirler.
ilker yasin yalakasi ve karaktersizi, maç boyu fatih'in düsmani gibi maç anlatti..bilmiyorum, fatih ona veya bir yakinina bisiy mi uzatti?
hazimsiz muhterisler..ussak ruhlu karton adamlar..
Bu aksam da lig TV'de önce zibidi bir spor yazari sonra da Erman Fatih'e verilen yilin sporcusu ödülünü anlamsiz bulduklarini söylediler. Yilin futbolcusu olmasini anlamislar ama yilin sporcusu ödülüne anlam verememisler.
o kadar tekmeye sesini çikarmayan adama vermeyecekler de en ufak müdahalede kendini atan fenerlilere mi verecekler?
KISKANANLAR ÇATLASIN!!
Birakin Su Onun Bunun Cocuklarini
Onlar Milli Takimi Kendi Babalarinin Takimi Saniyorlar Hala.
Not Birde HOCACI GRUP Var Bunuda unutmamak lazim.
fatihin macta bosa kactigi pozisyonlar okadar cokki ama pozisyonlari resmen harcadilar yani olursa bukadar olur fatihi kimse kumpasa getiremez cunku onun arkasinda koca bi trabzonspor taraftari var
Emre için bisey diyemem abi Necati nin serefsizlik yaptigi kanaatindeyim,,Fatih Tekke'nin de oyundan çikarken morali bir hayli bozuktu,Necatiye kafasi bozulmus olabilir...
Sahada Gökdeniz olaydi görürdüm ben o zaman. TRABZONSPO'UMUZA olan genel hasetleri yüzünden milli takimi yiyecekler.
Su anda su ligde (hatta avrupada bile hatri sayilir)Fatih + Gökdeniz uyumunu yakalayip bu kadar net sonuca ulasanhangi iklivar? Niye oynatipta maçi koparmiyorsun?
ya zaten ersun yanal ters bi adam onun nerde ne yapacagi kara yemez onun icin normaldir diyorum ben
Ya olabilir kötü oynar bunu dile getirebilirler bence de kötü oynadi ancak kötü oynamasinin sebebi Ersun Yanal
ayni duygulari paylasiyoruz anlamiyorum et tirnaksiz fatihte gokdenizsiz olur mu ya bu nasil bir anlayis ersun yanali anlamak cok zor
Ben Ersun Hoca'ya kizmiyorum. Evet Fatih formsuzdu. Hatta maçta bu Fransiz[img]smileys/smiley7.gif[/img] ....... yüzünden topla fazla oynayamadi da.
Ama su unutulmamalidir. Trabzonspor'lu hiçbir oyuncu hiçbir tarihte kendi kisisel davasi için Milli Takim'i satmamistir.
Bugün dillerden düsürülmeyen Fatih Terim'in kadrosunu sayalim.
...., Osman, .... Ogün, ...... Hami, ..... Abdullah, ....., Tolunay
Yani Terim'in Avrupa Sampiyonasinda giderken yarattigi söylenen 11'in 5'i Trabzonsporlu. O tarihte bakin bakalim bu oyuncularin Trabzonspor'da hocalari kimmis. Yaaa Günes balçikla sivanmiyor meret!
Dedigim gibi Ersun Hoca'ya degil de Türk medyasina ve GS'li ......lere bu sözlerim. Yahu Fransiz misiniz, nesiniz artik bir karar verin de oranin bari milli formasini gururla tasiyin. Bizim Fatihimize de dokunmayin.
KENDI MENFAATINIZE..!
guzel yaziyorsun ama sunuda soyleyim ersun yanal ilk milli takim antrönü oldugu zaman resmi sitesinde senol gunes icin dunya ucunculugu bir sanstidemisti yani ne senol hocanin emeklerini nede futbolcularinin emeklerini herzaman ki gibi hice saydi vede sen boyle bir insani savunuyorsun oyle mi ?
Ersun Yenal'i savunmuyorum da, ona takilmiyorum diyelim.
Benim derdim içimizdeki Fransizlarla.
Yoksa o da sanirim Trabzonspor kampini ziyaret ettiginde Senol Hocamizin nazik davranislari üzerine utanmistir diye umuyorum.
ama genede yanlis anlama derdim seninle atismak degil ama yani basta senol hoca dahil butun emektarlarin hakkini yiyor ve ben bunu hazmedemiyorum saygilarimla [img]smileys/smiley18.gif[/img]
Dedigim gibi, onu ayri bir konu olarak görüyorum.
Sana da sunu söyleyeyim;
Senol Hoca'yi savunan, hakkini yedirtmeyen adami ancak tebrik ederim,yanlis anlamakne demek..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
asil ben tesekkur ederim beni anladigin icin
Fatih kim ne derse desin Türkiyenin su andaki en iyi golcüsüdür...
Ilkeryasinin iki saçma sapan lafiyla fatihe hiçbirsey yapamaz...O herif önce spikerligi ögrensin,sonra yorum yapsin...
arkadaslar fatihtekke.net adinda domain aldim bunu web sitesi yapmak istiyorum ancak ben ankarada yasadigim için fatih abimize tam yakisan bir site olamayabilir güncellestirme açisindan isteyen olursa domaini ve hostingi isteyen arkadasimiza 1 yillik domain ve hostingiyle satabilirim
ilgilenen arkadaslar yasar_kenan@hotmail.com ile msn den benimle görüsebilirler
Milli takimi tartisirken abartiyoruz gibime geliyor bazen. Fatih Terim'i hiç sevmem ama zamaninda 5 tane Trabzonspor oyuncusunu ilk 11'de oynatmisti. Senol Günes'i insan olarak çok begenirim, dürüstlügüne de hayranim, ama o da milli takim döneminde neredeyse hiçbir Trabzonspor oyuncusunu kadroya almadi. Ersun Yanal çogu resmi maçinda milli takimin omurgasini Trabzonspor'lu futbolcularla olusturdu. Defansin göbeginde Tolga, onun önünde Hüseyin, onun önünde Gökdeniz, onun önünde Fatih. Elestirirken biraz daha objektif olmaliyiz bence. Ülkemizdeki Trabzonspor düsmaliginin hepimiz farkindayiz ama buluttan da nem kaparsak düsmanlarimizi teshis etmekte zorlaniriz.
Ayni hataya bi kerede ben düsmüstüm. Insan dikkatli bakmadiktan sonrada pek anlamiyor [img]smileys/smiley9.gif[/img]Baslikta Fatih yerine Faith yaziyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)