son döneme kadar lille'di ama bu ara bi form düsüklügü var.
Iddaaci Arkadaslar Favori Takimlariniz Buraya.
son döneme kadar lille'di ama bu ara bi form düsüklügü var.
Bence Wigan arada bir maç sattigi oluyo ama genede en favorilerden biri.
Crazy_OfLu61_ Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
o maç satmalar yok mu zaten.2.liglerde bi bakiyosun lider evinde sondan ikinciye yeniliyo insan gidip ancak 1 bardak soguk su içiyo üstüne.
oflee61 Nickli Üyeden Alıntı
Topragim sen sen ol hele son haftalarda türkiye 2. ligine sakin oynama. Adamlar iddaa yi kendi kendilerine oynuyolar. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Fazla oynamam ama oynasam favorim TRABZONSPOR oludu herhalde...
benim iddaa da favori takimim Trabzonspor . ondan sonra barça felan geliyor. yani maçina göre degisiyor. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
benim mantalitem sudur zaten
''trabzon yenmedikten sonra parayi ne yapayim''
ben iddaa da asla 3 kiz kardese oynamam [img]smileys/smiley7.gif[/img]maç istedigi kadar garanti olsun.çünkü kardesler yenince buruk bir sevinç yasarim.çünkü ezikler yener ama para tutar .onun için hiç oynamam [img]smileys/smiley17.gif[/img]ve bu durumdan da memnunum
beyler bugun iddaa oynadim insallah yatmam portekiz ve norveç'ten korkuyom bizim takima oynamadim belli olmuyo ki yenip yenemeyecegi
palermo,werder bremen,barcelona,psv,lyon,bayern,hsv,herta bunlar favori gibi
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Fransa bi kere yakti beni insALLAh bu aksam güldürür.
bu hafta ilk defa iddaa oynadim... [img]smileys/smiley17.gif[/img]parasini kazanirsam almayacam zaten... dört maç oynadim ikisi tuttu...[img]smileys/smiley4.gif[/img]simdi diger iki maçin sonucunu bekliyorum: romanya'ya ve bizim usaklara(polonya) oynadim... HAYDI BASTIR SZYMEK!!! [img]smileys/smiley36.gif[/img]heyecenla bekliyorum...
bu arada arkadasimla kupon doldururken yeovil-county maçi wardi... county'ye 6.5 veriyodu... ben county alir dedim county aldi... keske kupona yazdirsaydim... [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!!!!! Dakika 86 ve Zuraswki'nin golü geliyorrrrr... [img]smileys/smiley36.gif[/img]
polonya:1- kuzey irlanda:0
makedonya:1 - romanya:2
bi de Türkiye'ye oynamistim... bi takimdan daha kazandim ama hatirlamiyorum hangisi oldugunu...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
ilk iddaa tecrübemde zafere ulastim... 1 ytl'likkupon oynamistim simdi 3.5 ytl'lik para kazandim... [img]smileys/smiley36.gif[/img]tabi paraya elimi sürmeyecem orasi ayri...
NOT:zurawski atinca costum sevinçten... Insallah seneye de cosarim... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
ben normalde trabzonspor diyorum ama bu hafta 1.15 veriyo. ayip yani 1.15 para etmiyo ki . kasten mi yapiyolar ben kazanamiyim diye... [img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse oynariz artik.
Allaha sükürler olsunki oynamiyorum bu tip kumar
ya benim serefsiz bi amcaoglum war yarijn utanmadan soruyoir trabzon yenermi diye bu mac fark olur beeee
FT
Lille
8 - 0
Istres
bana cevap niteliginde bi maç çikarmislar [img]smileys/smiley36.gif[/img]
m.united 'e oynadim dün iddaa da ama beni yatirdi.o yüzden gitti paralar.neyse ileri ye bakacagiz [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Topragim paslasalim[img]smileys/smiley9.gif[/img]
Bundan sonra akçaabat sebat
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)