Kime karşı olursa olsun, küfür ve yuhalamayı taraftarlığımızın bir parçası olarak görmeye devam ettiğimiz sürece şampiyon olabiliriz ama adam olamayız.
Kime karşı olursa olsun, küfür ve yuhalamayı taraftarlığımızın bir parçası olarak görmeye devam ettiğimiz sürece şampiyon olabiliriz ama adam olamayız.
öncelikle ben alanzinho dan özürdiliyorum
kendisinin yaklasık 2 aydır top oynamadıgını bilmeden bu adam cok umut vermıyor yararlı olamıcak gibi cumleler kurdugumdan dolayı kendisinden ozurdiliyiorum. kalitesini tartışan bizlere cok iyi bir şekilde dün cevabı verdi harikaydı inşallah böyle devam edersin koçum benim.
Bu maçta ben mi yanlış gördüm yoksa Alanzinhonun boyu mu uzamıştı. Bana uzamış gibi geldi.![]()
![]()
haftalardır bu adamda umut var dedim, tüm gs li fbli arkadaşlara karşı hep dalga geçtiler ama kendisini gösterdi göstercek.O kol gibi gire gol de kapak olsun gslilere
Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Güzel oynuyor güzel. Takıma ısınma aşaması yeni yeni tamamlanıyor .
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
Alanzinho için idmansız biraz güçlense çok faydalı olacak demiştim.Yanıltmadı.Eğer ki bu seviyede devam ederse Sezon sonu Yattara Yolcudur.
Ayrıca İddaa tahmini yapmaktan başka futbolla bi alakası olmayan teknik direktör diye geçinen şirin berberi sallayın konuşsun dursun.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
O kadar kolay adam geciyor ki, rakip oyuncu cabalayamiyor bile, sadece seyrediyor.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Alanzinho nun gs macında attıgı calımlardan bu işlerden anlayan arkadaslarımız bir video hazırlayıp youtube ye koysa süper olur.
BiZe HeRyEr TrAbZoN
Bizim taraftar sabirsiz denildigi zaman hemen kizarlar...sabirziz oldugumuzu alanzinho ispatladi...genel olarak sabirziz (ben mükemmel buldugumu söyledim)
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Alanzinho yorumculara öyle bir kapak bıraktı ki herkese büyük geldi bu kapak![]()
.
yau bazi arkadaslarda yorumcular gibi sacmalamaya baslamis...
"orta yapiyor alanzinho gol oldu" yuhhhhhhh yani...
suda var, adam o sekilde orta yapmaya kalkdiysa kusura bakmayin ama Barcelonaya layik bize degil.
herif resmen cakiyor topa. öyle ortami olur ayaginin disiyla. ben forvet olsam ona kafa uzatmam. beyin sarsintisi geciririm mazallah!
Lütfen!
Sergen ve Hakanla haftanin enleri...
Haftanın Golü
ALANZINHO (Trabzonspor)
Müthiş bir gol. Öyle bir gol attı ki vurduğunda kendisi bile topun oraya gideceğini düşünmemişti. O da şaşırdı.
Ben bunlara sadece gulerim.
"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Haftanın Futbolcusu
ALANZINHO (Trabzonspor)
Trabzonspor’a geldiğinde takımın maskotu gibiydi sadece. Bizim Sergen’in de en beğendiği futbolcuydu! Galatasaray karşısında muhteşem bir gol attı. Topu ayağına her alışında driplinglerle rakibi zor duruma düşürdü. Bir de asist yapıp puanı kurtardı. Trabzonspor’un tek ayakta kalan ismiydi.
![]()
"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
gs li oyuncular alanzinho dan çalım yiyorlar haberleri yok topu arıyolar koçum sambacı![]()
ersun hocanin alacagi tpcu iyidir dedim sabir dedim oldu iste, yattaranin olmayisi alanzinhoyu kazandirdi bize hemde boyle bi macta..
ersun hocaya gondermeyi yapti bence..
İnsan ol evlat!
attıgı golü hiç unutmicam
I am titanium
ya bi kere orta yapsa ayak içi vururbu yorumları yapanlar hiç mi top oynamamış
![]()
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yok mu bu mactaki Alanzinho Videsunu yapan...sonuta perisan etti GS yi![]()
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)