geçen yil oldugu gibi yine dünya sampiyonu olurlar insallah
ANTALYA'da düzenlenen Türkiye Liselerarasi Gençler Futbol Birinciligi'nde Trabzon Lisesi, finalde Istanbul Haci Hatice Bayraktar Lisesi'ni 2-0 yenerek, sampiyon oldu. Sampiyon olan Trabzon Lisesi, Danimarka'da düzenlenecek Dünya Liseler Futbol Sampiyonasi'nda Türkiye'yi temsil edecek. Ayrica sampiyonanin üçüncülük maçinda, Istanbul Sehremeni Lisesi, Istanbul Alibeyköy Lisesi'ni 1-0 yendi.
geçen yil oldugu gibi yine dünya sampiyonu olurlar insallah
Geçen yilki, basariyi yine bekliyoruzz [img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img]Onur verdiler yine...
insallah her sene dünya duyacak ismimizi
Geçen sene Türkiye Sampiyonasinda Sehremini Ata Özer'in binbir yalanlariyla sampiyon oldu.Ve Trabzon Lisesi'ni yendik pankartlarini hala okulundan indirmedi.Bu senede bizi Dünya Kupasinda onlar temsil edecek sanirsam ondan sonraki sene biz
Yahu basarilari bu kadar kökten gelen bir kulüp nasil oluyorda süper lig desampiyon olamiyor. Daha lise çaginda zorluk derecesi en yüksek maçlarin üstesinden gelebiliyoruz da...Bu degerleri degerlendiremiyor muyuz yoksa??
TS 61 soruna basit bir cevap vereyim.. karel dhaine denen adamdan futbolcu yaratacagiz diye bekliyoruz, selim i bursaspor a yolluyoruz.. ben az deyim sen çok anla..
Trabzon Lisesi her sen dünya sampiyonu olsa fayda etmez.. nasil olsa sampiyon olamiyoruz.. siradan yabancilar transfer etmek yerine bu çocuklari oynatsak ne olur ki bir yilda.. ha szymkowiak, zurawski gibi istikrarli yabancilar alirsin sözüm olmaz.. ama mesela hala karel i tasiyoruz ya takimda kahroluyorum...
dünya sampyionlugunu bekleriz [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
her zamanki halimiz hiç sasirmadim
Basta okul müdürümüz Ömer Eyüboglu olmak üzere,emegi geçen herkesi kutlarim.Mezunu olmaktan her zaman büyük gurur duydugum Trabzon Lisesi,bizi bu basarilara o kadar çok alistirdi ki, Türkiye Sampiyonu olmalari bize çok normal geliyor.2 sene öncede Dünya Sampiyonu olmustuk,serefli medyamizda yine yer alamamistik.Ama olsun tüm dünya basininda yer almislardi bu cengaverler,bu gurur bize yeter de artar.Bildigim kadariyla Dünya liselerarasi Sampiyonluk maçlari 2 yilda 1 yapilir.O yüzden bu sene Danimarka'da ki müsabakaya son sampiyonünvani ilekatilacagiz.Geçen sene oynanmamisti.Ondan dolayi bizim çocuklar geçen yil Türkiye sampiyonlugunu önemsememislerdir.
Darisi Trabzonspor'daki abilerinin basina,Trabzonspor'umuzun da Trabzon Lisesi gibi Istanbul takimlarini yenip Sampiyon olmasi dilegiyle...
Valla alistik artik basarilarin devamini diliyorum ve türkiyenin artik futbolcu jenneti olan trabzonumuzu inkar etmesi imkansiz türk futbolunu trabzonun ayakta tuttugunu kabul etsinler.
Trabzon lisesine [img]smileys/smiley32.gif[/img]
çok güzel bi haber insallah dünya kupasini da türkiye getirirler emegi geçen herkesten allah razi olsun!!!!! istanbul medyasina ve istanbul yalakalarina ibret olsun olur insallah!!! trabzonu trabzonsporlulari kötüleyip hakaret eder gibi maçlaririmizi üç dakika yayinlara kapak olsun .. daha iyi gzüel günlerre insallaaahhhh saygilarrrr..
Benim eski okulum...Ne güzel günlerim geçti orada...Zaten biz Alismistik senin SAMPIYONLUKLARINA artik Türkiye de Alisti...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Saygilarimla...
bir Tevfik Serdar Anadolu Lisesi ögrencisi olarak bu basaridan dolayi gurur duyuyorum... [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Muhalif Nickli Üyeden Alıntı
Bende diyorum zaten su takimda D'heane nasil kalabiliyor.Yabancilarimizi niye kötü adamlardan kullaniyoruz.Augustine gitti Allaha sükür Thijs D'heane vs. bunlar nasil bize geldiler anlamadim.Yattara,Szymek gibi adamlar olsa çok süper olacak.Artik seneye de iyi bir yabanci kaleci bulunursa Petkovic'de yollanmali.
dunya sampiyonlugundan sonra turkiye sampiyonlugu az gelir bizlere. bizler yine dunyayi sarsmak isteriz. insallah gecen senieki basari bu senede tekrarlanir.
insallah abileride ornek alirda akillanirlar....
her yil sampiyon oluyoruz zaten. dünya sampiyonluguda vardi yanilmiyosam.[img]smileys/smiley32.gif[/img]basarilarinin devamini diliyoruz [img]smileys/smiley17.gif[/img]
yil 1981 veya 82. 4 fen d sinifiyiz..sinif ögretmenimiz efsane matematikçi veysel hoca. veysel hoca hastalanip bir süre okula gelemedi, ve yerine genç bir adam geldi; ömer eyüboglu:[img]smileys/smiley1.gif[/img]
bir iki bos matematik dersimizi doldurduktan sonra, bizim "sinif ögretmenimiz" de kendisi oldu. bizim sinif ögretmenligimizi seçisindeki sirri daha sonra çözdük. söyleki;
o dönemde de trabzon lisesi siniflar arasi futbol sampiyaonlugu vardi, her sinif elemeli olarak maçlara çikiyor kazanan tur atliyordu. meger ömer hoca bizim sinif takimini çalisirken görmüs, siniftan takim mi çikar demeyin, en az 30 erkek vardi her sinifta ve asgari yarisi zaten lisansli futbolcuydu. neyse, biz lise 1 sinifi olarak tüm rakipleri yendik ve finale çiktik. finaldeki rakibimiz de 3. siniftan bir takim, ve çocuklarin çogunlugu farozlu. biz erdogdu ve arafil boyluyuz daha çok. neyse, çevre binalarin tiklim tiklim doldugu final maçini 1- 0 kazandik ve lise sampiyonu olduk. inanin bizim lise maçlari bile 3. lig kalitesinden ileriydi.
neyse, sampiyonluk nedeniyle matematik ve fizik derslerinden "ökk" ile geçtim, ömer hocama mütesekkirim, hayatta geçemezdim
hocam duyarsan sesimi; ben selahattin kinali, hani sampiyon lise 1 takiminin orta saha beyni
bende de ne beyin vardi ya, sormayin)
canim liseme, kinali saçli sevgilime, havuz basi sohbetlerine bin selam olsun..
Trabzon Lisesi ve Türkiye Sampiyonlugu..eee,ne var bunda sasilacak?[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Helal olsun onlarda olmasa hayimiz duman
Sen ki gururmuz oldun, Basimizi tuttun dimdik.
Biz de seni; sonsuza dek yasatmaya and içtik...
(Trabzon Lisesi Marsi'ndan)
trabzon futbolun besigi oldugunu bir kere daha ispat ettti.
trabzon iste bu yüzden kiskaniliyor..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)