< name=examp>> |
|
Adnan SUNGUR
Senol Günes, Besiktas karsisindaki kötü oyunlari nedeniyle futbolcularini sert bir dille azarlayip, "Benimle çalismak istemeyen varsa, simdiden söylesin. Yollarimizi hemen ayiririz" dedi.
TRABZONSPOR Teknik Direktörü Senol Günes'in, 1-0 kaybettikleri Besiktas maçi sonrasinda futbolcularina sert çiktigi belirtildi. Günes'in özellikle maça sonradan soktugu Mehmet Yilmaz'in, oyuna girerken yavas hareketler yapmasina sinirlendigi ve bu oyuncuya, "Oyuna sokmak istedigimiz futbolcular bir saatte soyunmuyorlar. Bu tür seyler yapanlari affetmem. Bu takimin patronu benim. Kimi oynayacagina, kimin yedek kalacagina ben karar veririm" dedigi bildirildi.
Bu nasil mücadele
Senol Günes'in daha sonra diger oyuncularina dönerek, "Sahada ne biçim mücadele ediyorsunuz? Size bu yakisiyor mu? Derdiniz nedir anlamiyorum. Benimle çalismak istemeyen varsa, simdiden söylesin. Idmana çikmasina da gerek yok. Yollarimizi hemen ayiririz" dedigi kaydedildi.
Öte yandan Trabzonspor Baskani Atay Aktug, sampiyonluk sanslarini büyük ölçüde kaybettiklerini belirterek, "Artik sampiyonluktan söz etmiyoruz" dedi. Futbolcularinin Besiktas maçindaki oyun anlayisini da elestiren Aktug, "Bir ölçüde korku egemendi. Savunma çakili oynadi, hiç çikmadi. Orta saha da daha çok defansa yardim etti. Oysa Trabzonspor etkili hücumlariyla rakiplerini ezen bir oyun oynardi" |