Trabzonspor Teknik Direktörü ªenol Güneº, Beºiktaº yenilgisi sonrası "Benim için beklenmeyen ve üzüntü veren bir sonuçtu" dedi ve maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi..
Trabzonspor Teknik Direktörü ªenol Güneº, karºılaºmanın denk kuvvetlerin mücadelesi ºeklinde geçtiğini ve maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.
Rakibe fazla pozisyon vermediklerini, ancak kendilerinin de girdikleri pozisyonlardan yararlanamadıklarını ifade eden Güneº, ''Benim için beklenmeyen ve üzüntü veren bir sonuçtu. Maçın hakkı beraberlikti. Son dakikada her zaman yaptığımız hatayı tekrarlayarak kalemizde bir gol gördük, üzgünüz'' diye konuºtu.
Sahanın zemininden de yakınan ªenol Güneº, zemin bozuk olduğu için teknik oyuncularının yeterince kendilerini gösteremediklerini ifade etti.
Trabzonspor'un ºampiyonluk ºansının sorulması üzerine Güneº, ''Futbolcularımın baskı altına girmemeleri için, geldiğimden beri ºampiyonluk konusunda konuºmadım. Trabzonspor olarak sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Üstümüzdeki takımlara yanaºmaya çalıºacağız. Altımızdaki takımların da bize yaklaºmasına engel olmaya uğraºacağız. Önümüzdeki takımların maçlarından çok kendi maçlarımızla ilgileniyoruz'' dedi.
ADAM HALLA BERABERLIK DIYO ALLAHIM YA..BIZE IYI BI ANTRENÖR NASIP EYLE..
1 PUAN A RAZIYDI ADAM