benim gene umudum war artik bundan sonraki tüm maclari kazanirsam sampiyon oluruz ama bugunki oyununu diyer maclara yansitirsa biraz zor
ölene kadar trabzonum kalbim seninlee
Bence Sampiyonluk Sansimiz Artik Çok zor Bjk maçinda ki oyunumuz hep kahretti beni. Hedef 2.lik olmali Ve sampiyonLar ligi.
benim gene umudum war artik bundan sonraki tüm maclari kazanirsam sampiyon oluruz ama bugunki oyununu diyer maclara yansitirsa biraz zor
ölene kadar trabzonum kalbim seninlee
2. lik yada 3.lük sansimiz ne sizcE?
ne sansi?
bir is için sanstan bahsediliyorsa bilinmelidir ki çok sey kaybedilmistir....
evet trabzonspor sampiyon olmayi kaybetmistir...
ayni zamanda serefini de,o baskaldiran kisiliginide,hirçinligini da..
5 maç üst üste kazanirken de simdi de ayni seyi düsünüyorum.. bu sezon en iyi derecemiz 3.lük olur.. kupada yok bu sene.. malum ilk kez bir istanbul takimi çikti karsimiza 2 yildir!
arkadaslar ne üçüncülü ben trabzonum en 2 sirada bitireceginine inaniyorum ne o bjk yenildik diye hersey bittim geçen sene kac puan fark vardida kapadik 2 oldu 7 puan hiçbirsey deyil
Inschallah haksiz cikarsin Muhalif [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Denizsizilefinal oynayacagiz [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Sampiyonluk sansimiz ise besiktasa böyle yenliyorsak ne kadar olabilirki ?
Ikincilik - hhmmmm yarinki macdan sonra umutlanirizmi yine ?
Peki DigerIstanbul maclarinda sonuclari kestirmek cokmu zor ?
Muhalif gercekci yaklasiyorsunama yinede umarim En azindan ikinci oluruz [img]smileys/smiley1.gif[/img]
3 yil önce ( yanilmiyorsam ) Bayer Leverkusen takiminin 3 kupayada ulasmadigini hatirlatmak gerek. Adamlar Tarihi boyunca bir kere sampiyon olabildiler ve o sezon hem sampiyonlugu kilpayi kacirdi hem alman kupasini finalde verdi hemde sampiyonlar ligi finalini kayipettiler.
Pes ettilermi ?Edited by: sanatik
bence sampiyonluk sansimizda kalmadi ikincilik sansimizda. çünkü bizim futbolcularin inançlari yok hirslari yok
en kötü ihtimal sampiyonlar ligine gideriz .
bundan sonra sampiyonlukve 2. sirada zor görünüyor kupa maçinada bu inançla çikarsa kupada hayel inanmak basarinin yarisidir. tabiki gönül ister önce sampiyonlukolmazsa ikincilik ama zor.Insallah kupayi aliriz.
Sans : 0
Ya arkadaslar takimi bizim moralle ayakta tutmamiz lazim onlari
inandirmamiz lazim ama en basta biz yikildik açikçasi bi yandan moral
vermeyi düsünsemde bende umutlarimi kaybettim en iyi 2. olur diyorum
kupa meselesinde de muhalife katiliyorum salatasaray bizi bizim en iyi
onlarin en kötü oldugu dönemlerimnde bile yenmistir bence buraya
kadar...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
MANTIKEN SAMPIYONLUK SANSIMIZ; CUMA GÜNÜ NEYSE O .
BU INANÇ ÇOGUNLUGUMUZDA BU GECE BITTI. AMAMAÇA BAKINCA FUTBOLCULAR VE TEKNIK YÖNETIM DE DAHA ERKEN BITMIS GALIBA.
Sampiyonluk sansi % sifirdir.
Sampiyonlar ligi sansida bence bitmistir.
Eger BJK karsisinda mükemmel oynasaydik tamamdi ama su an Istanbulun en kötüsü BJK ya karsi korkakça oynayanlari GS ve FB ye karsi cesaretle oynayacagini zannetmiyorum.
Dogru konusmak gerekirse ne yazik ki bu futbolla ve bunca firsat tepmeyle bizim sansimiz % 0 dir.
istanbulda mac kazanmadigimiz sürece isimiz zor [img]smileys/smiley18.gif[/img]
yani ikincilik sansimiz...Edited by: AvniAker
Istanbul maclarini kazanamasak 3 ücüncülükde tehlikeye giriyor.
Sampiyonluk her zaman oldugu gibi tatli bir rüya baslangiçta ve yine herzaman oldugu gibi tam sonuna gelecekken uyaniyor yada uyandiriliyoruz. Bu senede bize günaydin diyen besiktas maçi oldu. Hepimize Günaydin
CAFER52 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katiliyorum. AyricaBJK maçi Senol Günes'i teknik direktör olarak gözümde tamamenbitiren maç oldu. Senol hocaiyi insan, kaliteli insan evet. Ancak iyi bir teknik direktör degil malesef. Maçin siniriyle filan da yazmiyorum.
Koprunun altindan daha cok sular akar. 7 puanlik fark cokdegil. Daha kazanilacak 27 puan var. Yeter ki biz hatalarimizdan ders alalim. Belki sampiyon olamayiz ama ikinciligi de kucumsemeyelim. Ayrica inancsizlik cozum degil.Boyle olursaherseyi kaybederiz.
The Londoner Nickli Üyeden Alıntı
Hocam, Senol Günes inanmiyor takima beni üzen de bu. Bu kosullarda bizim inanmamiz hiçbirsey ifade etmez. Trabzonspor'un kadrosunun Besiktasin kadrosundan 2 gömlek üstün oldugunu senin bildigin gibiben de biliyorum. Senol Günes de bilseydi keske!
sampiyonluk sansimiz yüzde eksi on sampiyonluk icin cok önemli viraja giriyosun antep e kaybediyosun sonrada hali içler acisi besiktasa yeniliyosun sonuc ortada
yok...
1.lik sansi yok degil. Fener yenilmeden önce de samp. sansi yok deniyordu. 3 puan kaybedince hemen umutlar tekrar dogdu.
1.lik-10,
2.lik-20,
3.lük-50,
4.lük-20
BENCE
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)