Arkadaslar sitede varmi bilmiyorum sayet varsa Moderatör arkadaslar bu topici silsinler.. Güzel bir reklam filmi olmus..
http://www.trabzonspor.org.tr/videolar/ts_reklam_256k.wmv
Tiklayin izleyin.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Arkadaslar sitede varmi bilmiyorum sayet varsa Moderatör arkadaslar bu topici silsinler.. Güzel bir reklam filmi olmus..
http://www.trabzonspor.org.tr/videolar/ts_reklam_256k.wmv
Tiklayin izleyin.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
tek kelime ile muhtesem yapmilar yaaa duygularim kabardi aninda........
bu klip genel forum altindaki 'trabzonspor klipleri' basligi altinda mevcut...
evet gerçekden çok güzel yapilmis.[img]smileys/smiley32.gif[/img]yapanlarin ellerine saglik bende resmi web sitesinden baktim bu klibe
çok güzelolmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]
walla tüylerim diken diken oldu...harika olmus..çok etkileyici...çok ince mesajlar içeriyo ayrica....müthissssss[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Daha seyredemedim sabirsizlikla yüklemesini bekliyorum.
Bence bunu maçlara çikmadan bütün maçlarin öncesinde futbolculara seyrettirsinbler. Belki sahada gezinmeyi birakip formalarini terle islatiurlar...
Acaba Ulusal kanallarda yayinlanacak mi?...Bence yayinlanmasi iyi olur...
Saygilarimla...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)